REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Drulă lasă ușa deschisă pentru o candidatură a Laurei Codruţa Kovesi la prezidenţiale, din partea USR

Drulă lasă ușa deschisă pentru o candidatură a Laurei Codruţa Kovesi la prezidenţiale, din partea USR

Replica API 13 iulie 2022 | 00:00 771

Liderul USR, Cătălin Drulă a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre o candidatură a Laurei Codruţa Kovesi la prezidenţiale, din partea USR, că orice soluţie este posibilă, în general, partidele încearcă să îşi găsească candidaţi şi soluţii interne . Să spună doamna Kovesi dacă îşi doreşte altă funcţie, a mai spus Drulă, potrivit news.ro.

Laura Codruţa Kovesi

”În primul rând cred că ar trebui să o întrebaţi sau să spună doamna Kovesi dacă îşi doreşte altă funcţie decât cea de procuror european. Eu vpd atâta lume care vorbeşte în numele dumneaei”, a spus Cătălin Drulă.

El a precizat că nu o cunoaşte pe Laura Codruţa Kovesi şi nu s-a întâlnit niciodată cu aceasta.

”Eu mă gândesc că poate cumva nu îşi doreşte o carieră politică, asta trebuie să lămurească dumneaei”, a spus Drulă, arătând că el admiră munca acesteia la Parchetul European.

Întrebat dacă Kovesi ar putea fi un candidat din afara partidului la prezidenţiale, Drulă a spus: ”Orice soluţie este posibilă, în general, partidele încearcă să îşi găsească candidaţi şi soluţii interne dar, la numite momente, poate fi o soluţie să ai şi un candidat extern”, a răspuns preşedintele USR, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa va voteze doar retarzii pe voi si pe sluga aia sorosista
1
0
Miscare inteligenta de mafiot. Vreti sa scapati de ea ca procuror sef la UE ca sa furati in liniste din lovelele luate de la UE ??
0
0
tare steckeri sinteti.Kodruta care va fi votata de toata lumea vreti sa va traga pe voi tradatorilor,care ati vindut tara psdului.mars la buci!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212