REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Drumurile din Constanța, ÎMPÂNZITE de RADARE! VIDEO

Drumurile din Constanța, ÎMPÂNZITE de RADARE! VIDEO

Replica API 4 aprilie 2019 | 02:38 495

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța desfășoară, pe tot parcursul acestei săptămâni, acțiuni pentru respectarea regimului legal de viteză și aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu, folosind toate aparatele radar disponibile pentru înregistrarea vitezei. Menționăm că deja au aplicat amenzi pe bandă rulantă.

Menționăm că acțiunea T.I.S.P.O.L. Speed 2019 se desfășoară în perioada 1 - 7 aprilie a.c., iar polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene acționează simultan pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun atunci când conduc cu viteză excesivă. Acțiunea se desfășoară în toată țara, aceasta fiind coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In afara de viteza,radarele nu pot face nimic in detectarea indivizilor de cea mai joasa speta,a celor ce fac circulatia sa fie dificila. Multi se cred stapani ai drumului sau vor sa fie remarcati cumva din lipsa altor calitati si fac traficul infernal. Acei dobitoci ar trebui sa fie pedepsiti mult mai mult decat cei care au depasit viteza legala. Da,pot fi situatii in care depasirea vitezei poate salva un om. Lucrurile trebuiesc gandite in folosul tuturor,nu se poate merge abrupt,dar nici sa fie tolerati cacanarii labagii care se dau mari inclusiv in trafic. Uitasem,muie fascistilor !
3
0
AU VOIE SA CIRCULE CUM VOR MUSCHII LOR. PE DOMNUL SUBTIRICA DE LOC DIN OVIDIU, CU BMW SERIE 7, FARA NUMAR DE INMATRICULARE PE BARA FATA, FOLII NEGRE TACIUNE PE GEAMURILE FATA CHIAR NU IL VEDE NIMENI CUM SFIDEAZA LUMEA??? SAU EL ARE VOI CA DE, E ORGANOSU!!! RUSINE ZDREANTA ORDINARA
5
1
Vad ca pe str. Mihai Viteazu, intre mag.Tomis si bdul Mamaia nu actioneaza radare. Aici, dupa ora 19 ,pina spre dimineata ,parca esti la cursa de la Monte Carlo.Nu se vrea sa se limiteze viteza la 30 de km. De-aia apar nenorociri.
1
1
Daca un organos opreste un alt organos in timpul acestuia liber, il lasa sa plece fara nicio amenda. De-aia va uram organosilor, va uram organosilor ca ne luati noua banii ca sa va cresteti voi odraslele, sa va coafati fufele si sa va hraniti parintii. NU am avea probleme daca acesti bani nu ni i-ati lua cu japca punand radare acolo unde depasirea vitezei nu pune in pericol pe nimeni, dar puneti radarul fiindca va puteti ascunde voi dupa un pom.
4
2
Viteza excesiva nu e buna. Dar faceti odata autostrazi si veti vedea ca 80% din vitezomani vor conduce legal. Nu avem autostrazi si dupa ce omul sta ore in sir in ambuteiaje si circula cu 30-40 la ora prin multidudinea drumurilor din sate, cum scapa de ele baga piciorul in acceleratie ca sa recupereze timpul pierdut. Rezolvati cauza accidentelor prin construirea autostrazilor sigure si degeaba amendati soferii rezolvand efectul lipsei autostrazilor si nu rezolvati nicicum cauza care le genereaza.
6
0
Pe Dancu nu-l puteti prinde si opri in trafic pentru ca in fiecare zi vine cu cate o masina. De ce e frica de aia nu scapa.
11
3
bine ca dau amenzi de radar , ca de dirijat circulatia la orele de varf pula
19
4
si uite asa alti militieni vor fi luati pe capota! spre binele lor nu avem arme ca altminteri nu mai ieseau pe sosele!
7
9
Poate se vede prin ocularul pistolului-radar si gropile si capacele de pe Baba Novac unde-ti rupi masina mergind cu 30 la ora...
21
1
Le doresc acestor politisti destoinici sa aiba de strabatut tara de la un capat la altul in calitate de soferi si sa mearga in traficul acesta de cacat doar cu 50kmh!!! In vreo 15-16 ore o sa ajunga si ei unde isi doresc!
21
5
Vai de pula voastra cu rapandulele ruginite cu marca Logan.Sa ma dejectez pe actiunea MUIE IN GURA.DACA AVETI SANGE IN INSTALATIE DRAGI RUTIERSTI VERIFICATI ORASUL ACVARIILOR SI VETI AVEA MARI SURPRIZE.NU UITATI !!!... PUNETII SA SCRIE PE PROXENETI.
15
5
odata cu actiunea europeana sa comparam si drumurile cu cele din europa
14
2
foarte bine, sa stea pe Bratianu 24 din 24, si dupa-amiaza era un sarac cu duhul ce isi tura nissanul, merita un minim acolo, sa il arda la portofel, doar asa pricep vedetele astea de carton care alimenteaza de 50 de lei si de restul impresii
5
2
... Cernavoda , mai apare cu motoreta pe asfalt ?
7
2
O dulceata de baiat politistul
4
7
Eu voi iesi sa dau amenzi imbracat doar in chiloti si cascheta.
13
2
pai daca tara asta nu mai produce nici o ceapa degerata din ce sa traiasca Taxe , impozite si amenzi Hai sictir .Aveti grija ca incepe contrabanda cu Leustean si patrunjel facuta de babutele evazioniste hai pe ele cu amenzile
17
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272