REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Dumitru Focșa, deputat AUR, și-a bătut soția cu bestialitate

Dumitru Focșa, deputat AUR, și-a bătut soția cu bestialitate

Victor ROTARU 5 ianuarie 2023 | 09:50 10680

Joi, 5 ianuarie, în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre deputatul AUR, Dumitru Focșa.

Dumitru Focșa și soția

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar și persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență. Polițiștii au solicitat o ambulanță, personalul medical acordând îngrijiri de specialitate femeii, aceasta refuzând transportarea la spital.

locuința, din Lumina, a familiei Focșa, acolo unde a avut loc scandalul

Focșa, scandal la Parlament

Polițiștii au întocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reieșind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, întrucât s-a constatat faptul că la incident a asistat și o minoră, a fost solicitată intervenția unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor.

De precizat faptul că fata nu este copilul biologic al deputatului, aceasta fiind luată în plasament. Familia Focșa a demarat, în urmă cu ceva timp, procedurile în vederea adopției.

Update:

Precizăm că deputatul se află acasă, mașina acestuia fiind parcată în fața casei, însă a intrat în silenzio stampa, nu se face văzut, nu răspunde a mesaje, la apeluri. Mai mult, și-a închis și telefonul.

mașina lui Focșa, parcată în fața casei

Soția lui ar fi plecat de acasă, după scandal, la Grădina.  Focșa nu ar fi la prima abatere. Și-n 2019 și-ar fi agresat soția. Femeia a depus plângere atunci, dar și-a retras-o.

Focșa a fugit de presă

Update:

Deputatul Focșa a vrut să părăsească locuința însă, când a văzut că e ”încolțit” de presă, s-a răzgândit. Acesta a intrat în casă, pentru a nu răspunde întrebărilor jurnaliștilor.

Video:

 

Contestat de organizațiile locale

Vă reamintim că deputatul AUR, Dumitru Focșa, este mai cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat decât pentru activitatea din Parlament. Astfel, în noiembrie 2021,  politicianul a fost contestat de către liderii a 27 de organizații locale ale AUR, din Constanța, care au cerut excluderea acestuia din partid. Nemulțumiții îl acuzau pe deputatul Viorel Focșa ca fiind un element perturbator, care crează scandaluri, iar faptul că până acum sunt doar 29 de organizații locale dintr-un număr de 70 este vina lui, prin metodele securisto-comuniste.Iată localitățile semnatare ale memorandumului: Lumina, Pecineaga, Cobadin, Mangalia, Năvodari, Fântânele, Topraisar, Tuzla, Murfatlar, Corbu, Ciocîrlia, Rasova, Negru Vodă, Albești, Mihail Kogălniceanu, Dumbrăveni, Săcele, Cogealac, Ostrov, Băneasa, Agigea, Constanța, Valu lui Traian, Târgușor, Techirghiol și Amzacea.

Într-o înregistrare, Focșa dezvăluie contribuția pe care a avut-o la alegeri. A scăpat ”păsărica”, în timp ce își certa colegii care pun în discuție conduita morală a celor care au fondat partidul. Așa aflăm că s-au plătit sume exorbitante pentru un loc în Parlament. ”Se pune în discuție condiția morală a lui George Simion. A ajuns o organizație de comună (n. red. Organizația Lumina) să judece capacitatea celor care au înființat partidul. Sunt siderat. Nu m-a pus Anișoara pe listă. Claudiu Târziu și George aveau nevoie de bani pentru campanie. Era nevoie de credință, ca să se câștige. Anișoara putea să fie pe listă, Aelenei putea să se pună pe listă dacă veneau și spuneau ”Da”. Își asumau și puneau banii. Erau minim 10 000 de euro. Nu dau detalii, că nu e locul”, se arată în înregistrarea ajungă în posesia Replica, înregistrare transmisă de Focșa, pe grupul de whatsapp al AUR Lumina.

Focșa: Dacă nu aveam banii, făceam rost

Contactat pentru lămuriri și întrebat dacă un loc în Parlament a costat 10.000 de euro, Viorel Focșa a încercat, să nege, inițial, spunând că sunt ”prostii” și că nu știe de unde vin astfel de zvonuri. Însă, subit, și-a amintit. ”A fost nevoie de bani, de fonduri pe care le-am cheltuit în teritoriu. Sunt banii mei pe care i-am pus la bătaie. Dacă nu aveam, făceam rost. Mi-am vândut un teren. Atât am vrut eu să pun”, a spus Focșa precizând, totodată, că la alegerile locale a contribuit cu 5000 de euro, iar pentru parlamentare a investit 10.000 de euro.

Amenințare cu bătaia în Parlament

Un scandal, de dată mai recentă, și anume în mai 2022, s-a petrecut între Dumitru Focșa și liderul deputaților PSD, Alfred Simonis. Atunci, deputatul AUR l-a amenințat cu bătaia pe Alfred Simonis,  acuzându-l că vorbeşte urât. “Băi, nesimţitule, valutistule, cum vorbeşti cu noi?”, i-a spus Focşa lui Simonis, iar acesta a răspuns: “Dispari de aici!”.  Ulterior, Focşa a explicat presei că Simonis a ţipat la el. Se pare că scandaluri se țin scai de deputatul AUR, fie că sunt provocate chiar de el sau de alte persoane. Oare ce urmează?

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa pui botu' la HAUR fara sa iti dai seama ca e tot PSD care este ca un PNL dar cu vizuni de USR inseamna sa iti dai singur M U.E. ...TOATE "la fel e" o masonerie adica o pedofilie mascata in onoare si cinste.
0
0
pe pariu ca asta va iesii ...senator, AUR are un ...mandru ...viitor!,oameni batausi si din ...popor se deschid... drumuri politice in viata lor!
1
1
Mai,mai.Ipocrizie peste tot.Fiti serioși. Gândiți va ca n tara avem cam 92,3% politicieni/ per capita(de locuitori).In familia celor sus menționați,ar fi cam 102%.Cum ar fi sa nu te poți învârti in propria casa de atâția politicieni?Ea,mai slab preparata la ideologia și propaganda politica,a pierdut la puncte.Deocamdata.Dar ce ar fi fost de erau din partide diferite?Asta i intrebarea.
2
4
Ce analfabeti trogloditi au putut sa voteze un astfel de partid AUR ?
14
3
ne dati poze cu casele tuturor parlamentarilor ? sau cu masinile lor, sa se vada numarul clar, ca in cazul de fata... e un tip cu sase case, hai, bagati poze !
7
2
care a votat asa ceva!!!!
6
3
Ce vreti, forma asta de viata e dupa chipul si asemanarea sefului de partid. Uitati-va la Simion (unde e el e scandal...) sau Dan Tanasa... Niste nimeni in drum facuti parlamentari. Despre Focsa... cred ca si-a gasit vreo pipitza pe la Bucuresti, ceva prospatura, bine tunata... si nu-i mai place cea inmatriculata pe numele lui. In plus, si copila aia, care nu-i a lui, il cam incurca...
15
1
Nea Mitica este un strateg. Va parleste femeile dupa care va pune sa va dati cap in cap amaratilor. In Lumina futacul de Chiru, a iubit la femei de nu are par in cap. Asa ca, bagati va in politica....ce parere ai Cezar ?
3
3
Chiru dumitru ii făcui cheie
3
2
AUtentic Romanesc
5
1
Stie asta de ce o bate ! E rea de C.U.R !!!!
5
4
Fugi tare madam că o săti dea cafteala cat cuprinde Probabil n-are țigle pe casă
8
0
Trebuia sa o bata regulamentar nu cu bestialitate.
6
3
cate batai o fi mancat biata femeie de la golanul asta nenorocit, de 2 ori a chemat politia dar probabil de vreo 200 de ori pe an nu a chemat-o. Lasa-l doamna pe nenorocit si vezi-ti de viata. o sa te bata in continuu pana o sa te omoare la un moment dat Nu il crede ca nu mai face! asa spun batausii. Pleaca doamna si vezi-ti de viata. ia si amaratul ala de copil cu tine dar nu il infiati amandoi ca ii faci viata copilului un iad si pe tine o sa te santajeze cu copilul. Fugi si salveaza-te!
13
2
Pt popescu de mai jos,vesnicul Popescu...TOTI INCLUSIV MARIONETELE MENTIONATE SUNT NISTE SIMIONI TOATA CLASA POLITICA ESTE SCLAVA MASONERIEI SI A FAMILIEI BLESTEMATE ROTHXXX SAU AL NEAMULUI ALA FARA TARA CU SEDIUL IN PALESTINA
7
15
Aveti ce ati votat, sosoace, focse, simioni, etc
28
2
Nu e de mirare. Partidul galerie de fotbal promoveaza la greu violenta verbala si fizica
25
2
daca eram in locul ei , ii puneam lu asta somnifere in bautura si il adormeam , dupa care ii taiam c*****e si le aruncam la caini .
21
1
Toti infiiaza copii pe model Cheif Justice Roberts din USA ,Curtea Suprema,care a luat copiii prin Jeffrey Epstein.La Hollywood Woody Allen s-a casatorit cu fata de originie asiatica pe care a infiiat-o pe cand ea avea 10 ani.Dezaxatii din politica raman doar niste pedofili care acum vor sa normalizeze pedofilia denumind infractiunea si abominatia MAP (minor attracted persons) care este incadrata in miscarea LGBT.Pentru asta e se face "reclama" la LGBT ,asta e buba pe care au TOTI,pentru ca vine de sus ordinul.
18
2
Viorele, viorele asa spunea si Freddy in celebra sa melodie. Sa ne spui Viorele cum o bateai si o jigneai si pe fetița înfiată… crezi ca nu vor apărea si înregistrările alea? Ce aveai mai nenorocitule cu copilul? Nici macar nu era al tau. L-ai infiiat sa il maltratezi si sa ii fwuti copilaria? O jighimea de om esti, un bețiv notoriu. Ti s-a urcat deputatia la cap. Tic-tac tic-tac…
25
1
Vezi viorele ca doamne doamne nu bate cu bățul? Hai să te văd pe unde scoți cămașă acum, impostorule.
20
2
E bataie mare pe AUR Focsa incearca sa impuna oamenii lui in organizatii pe de alta parte se da si la Simion
13
4
Un golan ordinar, specific aur ! Sleatca asta de derbedei nu are ce cauta in parlament. Se cacă pe ei pt ca au imunitate , altfel luau un cap in gură urgent si un șut in c*r. Daca psd si pnl ar avea vointa, ar vota ca imunitatea sa fie limitată doar la declaratiile din parlament. Așa , acum , toți golanii se dau zmei si fură de rup. Nici cheltuielile forfetare nu mai trebuie date, nici bani la partide. Dar pulărăii ca rahatul asta, mucles cand e vorba de banii publici
27
5
Nu a batuto cu bestialitate IA DAT CU MILA APOI IA TRASO IN SILA HAURYST RAPCIUGOS
13
2
Asa merita m*********a bataie si dupa pwlă
13
5
Mi-a spus mie că nevastasa a ceruto . El nu are nicio vina. Noi aurolacii nu suntem violenți. Doar băgăm pe venă.
10
11
Asa o fi invatat de la liderii partidului sau este agresiv din fire? Un electrician cu apucaturi de 2lei, un impostor intelectual, frustrat permanent.
23
2
Un electrician de bord, a facut UMC-ul la IFR si se da specialist in comunicare, automatizari, etc. Vai de steaua lui ce minte in CV. Nu leaga 2 vorbe, nu scrie corect, nu citeste, dar e legiuitor in Romania. O frauda de om, votati-l cu spor in continuare.
31
3
A intrat in ring cu sotia, asta nu e lasitate e vitejie adevarata sa bati nebasta. Nevasta trebuie batuta dtie ea de ce
13
15
Ia da cu limba pe la pisda pana s-a albit
6
10
a ...altoito cu altoi de ...aur, o sa i creasca ...valoarea !
9
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272