REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
11.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

După judecători, şi procurorii anunţă suspendarea activităţii

După judecători, şi procurorii anunţă suspendarea activităţii

Replica API 23 ianuarie 2020 | 16:52 253

Procurorii din judeţul Buzău şi au suspendat activitatea, începând de joi până la finalul lunii, sprijinindu-i astfel pe grefieri în demersul lor de a le fi menţinute pensiile de serviciu pe care Guvernul vrea să le elimine, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, în adunările generale ale procurorilor s-a decis ca, începând de joi, această categorie profesională să nu se mai ocupe decât de cauzele urgente. Activitatea procurorilor va fi suspendată până la 31 ianuarie, inclusiv.

La această formă de protest au aderat toţi procurorii din judeţul Buzău. Acestia se vor ocupa până la finele lunii doar de cazurile ce presupun măsuri preventive, infracţiuni flagrante ori cele în care se efectuează cercetarea locului faptei.

Prin protestul declanşat joi, procurorii spun că îi susţin pe grefieri în lupta lor pentru păstrarea pensiilor de serviciu pe care Guvernul vrea să le elimine.

La Buzău, joi, grefierii şi-au suspendat activitatea între orele 10.00-12.00, în timp ce judecptorii de la instanţele din judeţ nu intră în sălile de judecată decât pentru cauzele urgente.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pompierii, medicii care fac garzii, brutarii, soferii de autobuze, vatmanii, oare nu au dreptul la pensii speciale? Doar din cauza politicului s-a ajuns aici.
1
0
bine le-ar sta la inaltime si la procurori si la judecatori si grefieri,atarnati de-o craca sau si mai bine stand in teapa ,fixata bine in pamant iar cu varful in gaozul lor,hoti numai talhari
3
0
cand vedeti porcuriri scuipati si huiduiti javre ordinare in curand oamenii nu o sa mai suporte si isi fac singuri dreptate
3
0
Plata zero.
4
0
Judecatoria cta sunt in aceasta institutia afemeiati care merg la femei saloane etc . Si judecatori gay si betivi judeca mahmuri ziua eu asi desfinta pe toti sa vina alti tineri
4
0
Si noi astia inferiorii muncim sa ii intretinem pe toti superiorii natiei. Iesim la pensie cu boli la 65 si ani cu venituri cat sa ajunga pentru doctori , medicamente , intretinere. Ei sunt boieri toti "specialii" indiferent de categorie. Noi in genunchi ca inferiorii. Tara de rahat.
7
0
esti bolnav nene, de ce PNL, PDL nu au sange sa anuleze aceste pensii, pentru ca le place iar valva pe care o fac acum e praf in ochi, aia o sa conteste si o sa-si dea decizie favorabila pentru pensii dupa care toti vor spune ca au vrut dar nu au putut! sa opreasca plata lor cum fac cu alocatiile marite sau sa le amane plata la nesfarsit cum au facut cu restituirea taxei auto sau a salariilor taiate. SA LE SPUNA CLAR SI LOR CA NU SUNT BANI DE PENSII SPECIALE!
3
1
Acest partid care ,culmea ,isi spune partid de stanga a introdus privilegii si a creat o clasa sociala privilegiata exact ca in Evul mediu intunecat.Nicicand nu a existat o prapastie mai mare intre clasa mijlocie majoritara si noii imbogatiti ai burgheziei rosii.PSD trebuie desfiintat.PSD trebuie scoas in afara legii.Nu vom avea pace pana cand aristocratia rosie nu va fi desfiintata.Huooo....PSD !
6
3
domnilor si doamnelor procurori, judecatori, grefieri si alt personal de pe langa care intindeti mana la pensii speciale. Cum este posibil ca liderul dvs de sindicat sa spuna intr-un interviu la Europa FM in miezul zilei, ca facem greva pentru ca ne-am obisnuit cu un mod de trai bun si elevat si nu vrem sa il pierdem la pensie, suntem obisnuiti cu bani multi si este normal sa avem aceste pensii speciale. In loc sa deschideti ochii justitiei, voi i-ati luat sabia din mana, balanta o inclinati numai in favoarea voastra, iar peste legatura aia de la ochi i-ati mai pus inca zece. Rusine.
11
0
Sa iesi la pensie la 50 de ani si pe urma sa ai 15.000 lei pensie. Nu se poate asa ceva. Obligatoriu Orbane "elimineaza" pensiile speciale. Tineti-va de cuvant, nu ne aburiti.
14
0
numite parchete conduse de cei mai mari borasi.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272