REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Echipele de intervenție ale Primăriei acționează la imobilul distrus de incendiu

Echipele de intervenție ale Primăriei acționează la imobilul distrus de incendiu

Replica API 20 decembrie 2021 | 23:40 1768

Toate epavele mașinilor distruse în incendiu au fost ridicate de echipele Confort Urban iar echipele de curățenie au început încă de la primele ore igienizarea zonei. De asemenea, au fost puse la dispoziția locatarilor containere de gunoi suplimentare pentru ca aceștia să poată arunca deșeurile strânse în urma curățeniei.

În continuare, angajații RAJA acționează pentru refacerea instalației de apă.

Polițiștii locali și cei de la IPJ Constanța supraveghează în permanență imobilul afectat, atfel încât bunurile locatarilor să fie în siguranță.

Constănțenii au dat încă o dată dovadă că sunt oameni cu suflet mare și nu rămân indiferenți la drama semenilor lor. Au venit foarte multe mesaje de susținere și oferte de ajutor pentru cei afectați, atât financiar, cât și în ceea ce privește cazarea.

Asociația de proprietari Prelungirea Sgt. Nicolae Grindeanu, Nr.6 va deschide mâine un cont bancar în care se pot face donații. Vom anunța numărul de cont îndată ce va fi disponibil.

,,Victimele incendiului au nevoie de tot sprijinul nostru. Împreună îi putem ajuta să treacă peste acestă situație teribilă în care se află în prag de sărbători.”, transmit reprezentații Primăriei Constanța.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si ...incendiatorii , cu munca la locul faptei! opt ore pe zi si sase noaptea , s a realizeze nenorocirea facuta!
5
1
Asa da. Nu la fel se putea actiona si la Infectioase? Care e diferenta, e ceva neclar in abordarea aceasta diferentiata a primariei. Foarte bine ca se repara blocul, sufera foarte multe familii, dar de ce nu s-a reparat imediat si spitalul?Macar o sectie din celalalt capat??
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272