REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

EL ESTE 'ANTRENORUL DE ARTE MARŢIALE' acuzat că a VIOLAT O MINORĂ! Poliţia încearcă să afle dacă au mai fost şi alte victime

EL ESTE 'ANTRENORUL DE ARTE MARŢIALE' acuzat că a VIOLAT O MINORĂ! Poliţia încearcă să afle dacă au mai fost şi alte victime

Replica API 31 martie 2018 | 01:01 1164

foto: Facebook

Mai multe minore, cu vârste cuprinse între 7 şi 8 ani, au fost agresate în timpul desfășurării unor ore de sport, desfăşurate la domiciliul unui bărbat, antrenor de arte marţiale!

Bărbatul are 40 de ani şi se numeşte Vioreanu George, iar împotriva lui a depus o plângere, în data de 21 martie a.c., mămica unei minore în vârstă de 8 ani.

Urmare a sesizării acestor fapte, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu l-au reţinut pe individ, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus in C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 31 martie a.c., să fie prezent Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Conform oamenilor legii, agresiunile ar fi avut loc în perioade distincte, cu fiecare fată în parte: în toamna 2015-vara 2016, iunie-iulie 2017, respectiv martie 2018.

În urma probatoriului, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, agresiune sexuală şi tentativă la infracţiunea de corupere sexuală a minorilor. În continuare, oamenii legii desfăşoară cercetări pentru a descoperi dacă nu cumva individual a agresat mai mulţi minori!

Pe un site de socializare, Vioreanu George anunţa că a deschis “şcoala de arte marţiale” în mai 2015, la Ovidiu: “Azi am deschis noul Dojo din Ovidiu si am avut placerea sa avem alaturi pe prietenii nostri, mari si mici :) . Multumim Asociatiei Sakuranbo pentru frumoasele demonstratii de origami si shodo ( caligrafie japoneza) prezentate la Dojo. A fost o dupa-amiaza grozava, unde toata lumea s-a simtit excelent!” – este mesajul bărbatului.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare judecatorii sau procurorii il tin in arest asa degeaba?Au PROBE FRATILOR si inca foarte multe.Totul saintamplat in
7
0
familie de dezaxati. si el si frasu. pai frau a avut o gagica pe care o regulau amandoi in 3, nu te mira astfel de specimene
3
0
De ce nu va ganditi inainte de a acuza pe cineva daca este adevarat sau nu.Eu nu il cred in stare de asa ceva
2
5
O intrebare! Orice copil asculta de parintii sai, nu? Oricine care ar fi putut sa aiba pica pe acest barbat ar fi putut da declaratii false. Nu uitati nimeni nu este vinovat pana nu se demonstreaza contrariul. Puteti sa-mi faceti hate, dar de aici din pacate tot eu sunt cel mai matur. Orice antrenor putea fi in locul lui. Aveti grija dar commentariile pot dauna mai mult decat credeti. Eu am cunoscut multi psihologi care m-au indemnat sa opresc hate-ul la cazuri de genu pentru ca daca se v-a afla ca a fost fals, din cauza unor persoane anonime se pot intampla lucruri ne dorite.
3
6
Bai nemesis nu stii nimica. Daca dau fetita la dinastia fac o gramada de bani pe retragerea reclamatiilor. De asta vrem pedepse mai aspre sa incasam si noi mai mult.
5
2
pana la pedofil nu e decat un singur pas.
1
1
Sa ti bag umbrela in stafanel
1
1
Interesant de aflat exact imprejurarile in care acest dezaxat a ajuns sa fie singur cu copilele si ce anume faceau grijulii parinti in acest timp. Cat despre acest monstru, pe care toti il banuiam ca este gay, va primi tot ce merita in penitenciar, cei ca avand parte de un tratament aparte. Sper ca flexibilitatea dobandita la antrenamente, sa-i folosesca in niste pozitii cat mai kinky.
8
3
Sa ma pish pe muia lui !
4
2
Ce parinte lasa fetita la unul acasa sa faca antrenament de arte martiale sau orice altceva, in sufragerie!? Serios??? Parinti foarte naivi... Sunt antrenori seriosi care inchiriaza sali de sport pentru a desfasura activitati sportive in conditii normale si astia duc copiii, fete mai ales, la asta acasa? Unde nu este cap, vai de picioare....
10
3
Alt dement umbla printre noi.Bine gandesti martalogule
2
5
cum sa trimiti niste cacacioase sa stea cu un adult, chiar si antrenor de arte martiale... tineretul din ziua de azi este profund cretinizat, au acces la pornografie pe net si cred ca si in realitatea e la fel ca in filmele de pe net... Faza e alta: cum ramane cu arabii, care la 60 ani se insoara cu o copila de 6 ani??? Ce mai spuneti de tigani care isi casatoresc copiii cam tot pe la 7 ani...??? astea sunt adevaratele probleme ale omenirii!!! a, ca un descreierat a pipait copile de 7 ani... sa isi spuna justitia cuvantul, MOARTE TIGANILOR!!!
11
0
Scursura asta umana ar trebui castrata pe viu , batut cu lantul si pus sare si ciusca pe rani , lasat sa urle de durere !Orice pedeapsa mi se pare prea mica ptr mocirla asta de bestie ! Indiferent de consecinte in locul parintilor ti- as fi facut felul !
10
5
Sustinem familia Traditionala ..hip.hip ura
6
1
Cat de imputit sa poti fi sa strici viata unui om la o varsta atat de frageda? Exista atata pizda pe drumuri ca te impiedici iar bulangiul asta nefericit nu a gasit decat copilele alea! Parnaia este prea usoara cred ca sterilizat chimic si vb si cu doctoril Ciomu ar fi mai corect!
14
3
copile de 8 ani .Doamnee cum a ajuns populatia.lasa ca la puscarie o sa l futa tot in arte.O rusine mare daca e adevarat.
9
1
il cunosc si nu cred ca e capabil de asa ceva, ramane sa aflam ce s-a intamplat cu adevarat dar eu cred ca e vorba de discreditare.
10
7
.... la Primarie ? Curve avem, secretara avem , betivi avem , machedoni trantori avem , codosi sunt , manglitori "este" ! Vanzator de tic tac este ! Asta era in lipsa ...
26
3
Propunerea mea pt pedofilie: CASTRARE dar nu se poate ca am fi inumani.
8
2
S a le mananci KAKATUL la pustoaice dtia AS muie CA sunt copile boule SI tu SI PRTARUL ala trebuiti castrati cu lama de ras MWUSTILOR
3
2
te astept la poarta alba sa-ti aplic stilul tzioinping in fundutz
5
3
Fa gargarA
3
2
Uite ce sa fac si eu..mai scriu cate un comentariu in timp ce fac gargara cu cacat
5
3
Ce prost esti , la 7-8 ani sunt pustoaice pedofilule ...sa ma pis pe tn de dezaxat sexual !
12
0
Pustoicele sunt de vina..in lic sa faca carate.....au stat cu pizda la vedere. Penale.
3
23
Pisamas pe artele lui martiale,la cusca o sa-l futa in stil martial,o sa doarma la patul 4!
8
3
niste gunoaie. si el si retadatul de frate-sau
7
2
Treduce castrat!
4
2
Sa-l bage la puscarie altfel jigodia va muri in libertate
5
5
Din ce familie respectata in Ovidiu face parte acest JEG de om !!! Bunicul lui fost presedinte Cap -un om respectat in Ovidiu !!!Tatal lui rapasatul la fel respectat !!!! asta a venit defect din Japonia
9
3
ce frumos este
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108