7.4° Constanța Vin., 27 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6256
7.4° Constanța Vineri, 27 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6256

El este bărbatul care și-a tăiat fosta concubina cu cutterul, în sala de judecată, la Constanța

Virgil STOIAN 25 ianuarie 2023 | 00:00 3480

Vă mai aduceți aminte de individul care și-a înjunghiat concubina în sala de judecată, la Constanța?! Ali Belgin a fost acuzat că și-a tăiat consoarta cu un cutter, în zona obrazului drept. Totul s-a întâmplat în incinta Judecătoriei Constanța, unde se desfășura o ședință de judecată. Ei bine, individul a fost condamnat.

El este barbatul care si-a taiat fosta concubina cu cutterul, in sala de judecata, la ConstantaAli Belgin

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Ali Belgin la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. În urma contopirii cu alte pedepse, Ali Belgin urmează să execute 7 ani și 4 luni de închisoare. Sentința a fost dată pe 13 ianuarie 2023 și nu este definitivă.

Potrivit rechizitoriului, incidentul s-a petrecut în timpul unei ședințe de judecată care urma să stabilească domiciliul copilului minor al celor doi. Ali Belgin într-un moment de agitație, a scos un cutter și a tăiat-o pe față pe fosta concubină, respectiv pe obrazul drept, provocându-i o plagă. Incidentul s-a petrecut în prezența mai multor persoane, judecător, grefieri, avocați. Victima a relatat că a avut o relație de concubinaj cu Ali Belgin, având cu acesta și un copil minor. Persoana vătămată a precizat că inițial relația dintre ea și inculpat a fost bună, dar ulterior, după ce s-au mutat împreună, aceasta a aflat că Ali Belgin frecventa săli pentru jocuri de noroc, astfel că din cauza banilor, au început certurile și tot atunci, victima a aflat că acesta a avut și probleme cu legea, fiind cercetat pentru proxenetism.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Ulterior s-a despărțit de acesta tocmai din cauza violenței. Potrivit declarațiilor victimei, în ultima perioadă Ali Belgin o amenința tot timpul că dacă se vor despărți, o va mutila, că o va tăia pe față, o va tunde cheală și, în ultimele două luni, i-a spus că o va tăia cu cutter-ul.

El este barbatul care si-a taiat fosta concubina cu cutterul, in sala de judecata, la ConstantaMinuta judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Ali Belgin la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. În urma contopirii cu alte pedepse, Ali Belgin urmează să execute 7 ani și 4 luni de închisoare. Sentința a fost dată pe 13 ianuarie 2023 și nu este definitivă.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Eu tot dupa osmalau umblu,are Hauddy,apartament,nu conteaza ca este de o seama cu tata!
1
1
Magraun bortos de profesie puscarie.
1
0
Cu toti vorbiti ca este "t***n" ca ii trebuie sentința pe viață etc. Dar voi stiti adevarata poveste? Nu citiți o carte dupa coperta si nici nu va dați cu părerea ca nu știți adevărul
2
5
Ce găsesc fetele la r*mânce la t****i nu înțeleg domnule .poate mirosul de ulei rânced
13
0
ce mmaimuta ccocalara borata!
17
0
Asta-i cocalar, nu barbat, o capatana de oaie spurcata, da-l in sloboz !
21
1
IAR O BOANGHINA PROXENETA, DE MUNCA IUBITOARE CA MAI TOTI AI LUI, PLATITOR DESTOINIC DE TAXE SI IMPOZITE,EU PROPUN SA II MAI ADAUGAM LANTURILOR DE HAUR INCA O BIJUTERIE PLACATA CU HAUR, O BORDURA DE PE AICI SI SA IL LASAM SA ISI PERFECTIONEZE INOTUL ACOLO LA LACUL DE ACUMULARE UNDE ESTE FACUTA POZA
18
0
La așa Oamenii le trebuie sentința pe viață ....
19
0
Cum se poate asa ceva. Nu e politie in sala de judecata?
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011