REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

El este tânărul de 25 de ani care s-a spânzurat sâmbătă, în Nuntași

El este tânărul de 25 de ani care s-a spânzurat sâmbătă, în Nuntași

A.L. 22 noiembrie 2022 | 00:00 26491

Noi detalii apar în cazul tânărul de 25 de ani din satul Nuntași, comuna Istria, care a fost găsit spânzurat sâmbătă, 19 noiembrie. Informațiile obținute de Replica relevă faptul că acesta avea un viitor promițător. A absolvit Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Constanța și și-a continuat studiile în cadrul Universității Politehnice din București. Tânărul provenea dintr-o familie bună, mama sa fiind asistentă medicală, iar tatăl profesor în cadrul Liceului Tehnologic din comuna Mihai Viteazu. Motivul sinuciderii rămâne încă sub semnul întrebării, sursele susținând însă că o dispută aprinsă cu iubita sa este cea mai plauzibilă cauză.

Cătălin P. a fost găsit sâmbătă, 19 noiembrie, spânzurat într-o anexă a locuinței din Nuntași, comuna Istria, mai exact în garajul imobilului.  Motivele sinuciderii sunt incerte, mai multe surse susținând însă faptul că un factor major ce l-ar fi determinat pe tânăr să își pună capăt zilelor ar fi constituit dintr-o ceartă aprinsă cu iubita sa.

O viață sfârșită în mod tragic

Victima provenea dintr-o familie bună, cu afaceri în localitatea de proveniență și împliniri în plan profesional, mama băiatului fiind asistentă medicală, iar tatăl activând ca profesor în cadrul Liceului Tehnologic din comuna Mihai Viteazu. Cunoscuții îl descriu cu regret pe băiat drept o persoană responsabilă, muncitoare și o fire liniștită.

După absolvirea liceului, acesta și-a continuat studiile în cadrul Universității Politehnice din București, din anul 2015, ilustrând un viitor plin de speranțe, ce au fost curmate însă, în mod tragic. Tânărul era pasionat de mașini și drifturi, împărtășindu-și hobby-ul cu prietenii prin postările de pe platformele de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Condoleanțe!Nu mai comentați aiurea viața unui om nu aveți dreptul acesta.Mai bine ne rugam pentru sufletul lui sa ajungă unde trebuie.
3
0
Cum puteți să vă dați cu părerea despre un subiect care nu vă privește? Nu știți nimic despre el, subiect și de ce a făcut o, așa că încetați cu părerile nefolositoare, nu ajutați pe nimeni. Lăsați omul să se odihnească în pace! Cum ați putut să folosiți pozele cu el, și nici numărul de înmatriculare nu l ați blurat, unde este permisiunea dumneavoastră?... Să vă fie rușine pentru tot! Cei care îl înjurați și spuneți doar nonsensuri, încetați ca nu știți ce era în sufletul lui, doar el știe de ce a făcut o! Încetați cu aberațiile! Odihnește-te în pace, Cătălin!
13
0
Sa va dea Dumnezeu minte la toti cei care judecati in necunostinta de cauza! _|_ cu drag pt toti care va treziti vorbind aiurea!!!!
8
1
Ass este! Ce poti sa mai spui...SINUCIDEREA E UN PACAT CAPITAL! Intorci spatele lui DUMNEZEU ! Or VIATA CE E?? DARUL SACRU AL VIETII e CEL MAI PRETIOS DAR PRIMIT DE LA DUMNEZEU ! Frati crestini SA LUAM AMINTE!!!!
5
3
Lăsați-l să se odihnească în pace oameni buni. Este postul Crăciunului !!!!! Doamne ferește ptr oricine pe pământul ăsta să nu trăiască coșmarul ăsta . Aveți copii. Fiți mai buni în pragul Crăciunului ..!!! Dumnezeu să te ierte suflet blând și fără judecată , un moment de neatenție ți-ai distrus părinții , nu se poate descrie durerea lor .
6
3
Sa mă pis pe toți care își dau cu părerea. Sa va dau la m**e pentru fiecare comentariu rau. Alegerea a fost a lui, și doar a lui, o depresie nu este ușoară dar voi nu gândiți. Lăsați oamenii in pace!! Numai părinte sa nu fii in situația asta! Ei sufera cel mai mult. Cătălin, baiat tânăr și frumos, sa te odihnești in pace!
10
7
Societate bolanava! Nu înțeleg de ce nu i a fost blurata fața si nr de înmatriculare.. Cine va da dreptul sa ii folosiți poza ? Va gândiți puțin la iubita lui? La ce trauma trăiește? Cum puteți arunca așa cu vorbe când in locul lui sau al ei, al părinților .. ați fi putut fi chiar voi sau un apropiat? Nu aveți empatie deloc? Mi e scârbă, sincer ..
11
2
Ce societate bolnava... se bucura de gestul lui. Sa primiti in viata numai lucruri bune, exact ce aveti in capu vostru.
4
2
Sati ei zilely pentru i curvă , Pizdă pe toate cărările. Ori ești p***t ory esti nebun.
3
5
Replikaka de kakat iar sterrgeti comment urile??? Bagavash cevaa pa beregata !! Ce far O BEREGATA DA OAYE dintrun om!! PASARYKA ARE PUTERE
3
2
Va deranjeaza cand se spune adevarul despre un dobitoc care a ales sa-si curme zilele pentru o femeie?
12
4
Nu v-a ajuns o singura stire plina de minciuni, ati avut nevoie de inca una? Sper ca acum dormiti linistiti dupa ce ati rascolit cat ati putut. Acceptul pentru preluarea si postarea fotografiilor de unde il aveti? Despre text nu are rost sa comentez.
12
10
Draga Ionut de mai jos, ai suflet zero,minte zero,esti zero In general depresiile se instaleaza acolo unde exista constiinta,traire sufleteasca intensa. Cei idioti si cu suflete negre sunt nepasatori ,reci si se apropie mai mult de zona psihopatilor. Dumnezeu sa-l ierte pe baiat,sinuciderea este totusi un pacat si din punct de vedere teologic,nu doar al celor fara credinta .
13
6
Ca spurcaciunea de nita.
2
9
F bine a făcut ,un țăran mai puțin pe sosea care putea curma vieți din cauza capului făcut praf de femeie..
6
20
Condoleante
16
3
Dumnezeu sa îl ierte ,păcat de tinerețea lui .
26
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367