REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ele sunt vedetele cu vergeturi și celulită care se mândresc cu corpul lor!

Ele sunt vedetele cu vergeturi și celulită care se mândresc cu corpul lor!

Replica API 25 iulie 2022 | 00:00 969

„Scandalul vergeturilor" provocat de George Buhnici nu a ajuns încă la final. Valul de reacții pe care celebrul jurnalist și vlogger l-a stranit în urma declarațiilor sale continuă! În declarațiile pe care le-a făcut, Buhnici își compară soția cu o minoră și critică siluetele femeilor cu celulită și vergeturi, îndemnându-le să meargă la sală. Nu doar persoanele publice, ci și internauții au luat atitudine față de spusele lui George.

Astfel, Andreea Raicu s-a aflat printre vedetele care nu au rămas indiferente. „Mă numesc Andreea Raicu și am celulită și vergeturi”, este titlul unui articol pe care frumoasa vedetă de televiziune l-a scris pentru blogul ei de lifestyle, www.andreearaicu.ro.

„Vergeturile le-am căpătat pe când eram minoră și în creștere, iar celulita vine și pleacă în funcție de câte eclere am chef să mănânc într-o lună. Dau pe la săliță de aproximativ 3 ori pe săptămână, alerg în parc, nu mănânc fast food, prăjeli și mezeluri, am aproape aceeași greutate de ani de zile și rochii pe care le-am cumpărat cu primii bani obținuți din televiziune și în care încă mai intru", a completat Raicu, care la cei 45 de ani ai săi arată senzațional.

Andreea Raicu

„Eu știam că pentru a merge la plajă ai nevoie de un corp – al tău, așa cum e el – și de SPF. Pare-se că nu e chiar așa. Pentru a-și câștiga un loc pe nisipul din Mamaia, corpul unei femei are nevoie să încadreze în standardele de calitate ale domnului George Buhnici, un domn care crede că principalele semnale de alarmă ale obezității sunt vergeturile și celulita.

Lăsând la o parte lipsa de acuratețe medicală a argumentului de mai sus – domnul e în tech, i se iartă – nu înțeleg când și cine a decis că o femeie vine la plajă pentru a bucura ochiul bărbatului care se nimerește să fie în fața ei. Eu credeam că mă duc la plajă să mă odihnesc, să-mi iau vitamina D și să citesc o carte sau două, nu să-mi fie validată condiția fizică de sexul masculin.

Ca femeie care a luptat ani întregi cu trauma lui “nu sunt îndeajuns de bună, de frumoasă, de slabă” și care și-a petrecut o bună parte din viață punând mai mult preț pe părerea altora și zero lei pe ce gândeam eu, pot să vă spun și de ce tirada stimabilului este atât de periculoasă”, a mai punctat Andreea Raicu, deranjată fiind de cele spuse de George Buhnici.

„Draga mea – tu, cea care, ca și mine, ai vergeturi și celulită – nu căuta validare din partea unor persoane din exterior. Nu vâna aprecierea unor oameni care nu au legătură cu viața ta. Nu urma sfaturi de la cei cu standarde de viață și valori condiționate de dorința obsesivă de perfecțiune. Singura persoană care trebuie să te accepte ești TU. Repetă-ți asta ori de câte ori ai nevoie. Ori de câte ori mai apare câte un bărbat care-ți spune cum ar trebui să fii ca să exiști alături de el într-un loc public”, a fost sfatul de la finalul articolului Andreei Raicu.

Silvia Dumitrescu

Anisia Gafton și Alexandra Stan au reacționat la declarațiile bizare ale lui George Buhnici

Artista Silvia Dumitrescu a fost toată viața o nonconformistă! Chiar și acum, la 62 de ani, este asumată și se afișează fără nicio problemă în costum de baie pe plajă. Întotdeauna a avut stilul ei clasic, unic și inegalabil și nu s-a sfiit să apară așa cum se simte bine.

Actrița Anisia Gafton a fost și ea în ton cu declarațiile săptămânii care au făcut înconjurul Facebook-ului și al Instagramului și nu numai, așa că a făcut un video pe canalul ei de TikTok în care își arată vergeturile iar mesajul de la postare a fost următorul: „Eu nu merg la mare că am vergeturi".

Alexandra Stan

Alexandra Stan s-a lăsat fotografiată cu vergeturile la vedere, renunțând la orice fel de editare pentru aceste poze pe care și le-a făcut la mare, la plajă, și le-a postat apoi pe Instagram, cu mesajul „Și eu am vergeturi și celulită și le iubesc". Chiar dacă are un corp de invidiat și arată foarte bine, Alexndra Stan a simțit nevoia să ia atitudine.

Da, sunt grasă și am celulită!

Lorelei Bratu care a fost la Asia Express pe „Drumul Împăraților”, împreună cu Zarug, este cel mai cunoscut model plus-size din România, este body activist și militează pentru drepturile tuturor felurilor de trupuri. Ea inspiră femeile să se iubească așa cum sunt, indiferent de numărul de kilograme pe care îl au sau de cum arată. Lorelei și-a asumat corpul și pozează fără teamă în costume de baie, câștigând bani frumoși din diferite campanii pe care le face cu anumite branduri.

Lorelei Bratu

„Tu cum te împaci cu corpul tău? Tare mi-ar fi plăcut că atunci când aveam 14 ani să văd în reviste și la televizor femei care arată ca mine. Care să mă facă să înțeleg că celulita nu prea iartă pe nimeni, că vergeturile apar unde nici cu gândul nu gândești și că e perfect natural să fie așa. Că suntem cu toții diferiți și imperfecți și tocmai aceasta e frumusețea! (…) Pentru că indiferent de ce povești spune pielea noastră, suntem frumoase și merităm să fim iubite și apreciate! I love my body și îmi place să îl îngrijesc cu cele mai strașnice scruburi și cele mai fine uleiuri", a fost mesajul postat de Lorelei Bratu pe rețelele de socializare.

„Mi-am petrecut mulți ani din viață dorind să slăbesc și încercând să arăt ca femeile pe care le vedeam în reviste. Și în tot acest timp, eram atât de focusată pe felul cum arată corpul meu, încât amânam să fac lucrurile pe care le visam. Îmi spuneam că voi merge în vacanță când voi fi slabă, că voi purta fustă scurtă când voi fi slabă. Iar la un moment dat, mi-am dat seama că, poate, nu voi fi slabă niciodată și că vreau să trăiesc aici și acum. Viața e prea frumoasă și scurtă ca să-ți pierzi vremea cu insecurități legate de felul în care arată corpul tău. Încrederea și iubirea de sine se construiesc în fiecare zi și încep în momentul în care realizezi că reprezinți mai mult decât un trup și că meriți să fii apreciată și iubită indiferent de câte kilograme ai. Da, sunt grasă și am celulită! Dar nimic nu mă va opri să merg la plajă și să râd cu gura până la urechi în această vară”, a sunat alt mesaj postat de Lorelei care nu își ascunde imperfecțiunile ci și le arătă și le pune în valoare.

În vara lui 2020, Antonia a făcut un shooting senzațional la mare, pe nisipul fierbinte, cu părul ud și și-a lăsat la vedere imperfecțiunile, deși nu ai fi zis că se pune problema de așa ceva la frumoasa soție a lui Alex Velea.

Atunci ea și-a expus micul „defect" pe rețelele de socializare. Alături de fotografia “fierbinte” pe care a scăpat-o pe instagram, Antonia a lansat atunci mesajul: „Tastați dacă aveți vergeturi!” și a încins internetul, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care habar n-am cine plm mai e si ea, este de-a dreptul hidoasa!
0
0
Sa ne pisham si pe tine, imbecilo! Apropo, ma-ta stie ce p******a a fatat?
0
0
Pwla in gat de gaozar, un frustrat, un gaozar ordinar cu harfe de vedeta
0
0
pai ca sa intrebati voi astia de mai jos ce ati scris ce p****i sunteti si ala de se pisa pe maica-sa care la facut atat de p***t
0
0
Pai atunci sa ne pisham pe ele!
0
0
Pai daca recunosteti ca aveti vergeturi, celulita si sunci, de ce ati sarit la gatul lui Buhnici ca niste hiene hamesite ??!
0
0
Pai daca recunosteti ca aveti vergeturi, celulita si sunci, de ce ati sarit la gatul lui Buhnici ca niste hiene hamesite ??!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272