REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ella, fosta concurentă de la Puterea dragostei, dezvăluiri dureroase despre relația cu Jador

Ella, fosta concurentă de la Puterea dragostei, dezvăluiri dureroase despre relația cu Jador

Replica API 6 octombrie 2021 | 23:04 1782

Cu lacrimi în ochi, Ella Tina, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a făcut dezvăluiri neștiute până acum despre relația cu Jador.

Tânăra a povestit că în urmă ceva timp a crezut că a găsit bărbatul perfect, alături de care avea să-și petreacă eternitatea, dar realitatea era cu totul alta.

Situația a fost intens influențată și de problemele de sănătate cu care se confruntă mama ei, care de la un cancer la sân a ajuns la metastaze osoase. Astfel, Jador părea o opțiune bună pentru a-și mai alina durerile sufletești și pentru a simți un strop de iubire.

Din nefericire, Ella nu a avut relația pe care și-a dorit-o, dar a învățat lecții prețioase.

„Viața mea sună ca o dramă. Nu aș vrea să sune, dar parcă doar perna mea cred că știe câte lacrimi am vărsat, câte rugăciuni care nu au fost ascultate, câte strigăte către Dumnezeu. Lui Dumnezeu îi cer să îmi dea putere să accept situația cu mama mea, să îmi dea putere să iubesc, deși este greu în perioada aceasta și să fiu iubită.

Eram în aceeași casă și constrânsă de împrejurări el a fost să îmi placă, să îmi cadă cu tronc. M-am si bazat pe faptul că părinții lui provin din aceeași religie cu a părinților mei și am zis să încerc ceva.

Aveam nevoie de un om care să mă susțină moral, pentru că era foarte greu în competiția respectivă. Simțeam nevoia să fiu lângă cineva care are experiență. Cu carisma lui, cu prostimea lui cumva m-a cucerit. Și am fost implicată într-o relație toxică. Cred că la momentul respectiv l-am iubit, au fost ceva sentimente destul de puternice. De multe ori am vrut să pun punct, mă gândeam că nu este pentru mine.

Ulterior citeam mesaje, mai vorbeam cu prieteni care ne cunoșteau și cumva parcă mă mai împingeau să mai trag, să-l mai ascult, să-l mai primesc, să mă vad cu el, deși rezultatul era același” a spus aceasta în emisiunea online moderată de Mihai Ghiță de pe canalul de Youtube theXclusives, scrie wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alta cwrva care se da fata mare, vezi grupul de cwrve me too
4
0
astazi numai stiri din satra aveti ?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272