REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

EPIDEMIE. PATRU DECESE din cauza GRIPEI, la Constanța

EPIDEMIE. PATRU DECESE din cauza GRIPEI, la Constanța

Replica API 31 ianuarie 2019 | 00:04 381

Peste 8.100 de cazuri de afecțiuni respiratorii au fost diagnosticate, în ultima săptămână, în județul Constanța, numărul îmbolnăvirilor fiind în creștere comparativ cu perioada anterioară. Anunțul a fost făcut de Cristina Schipor, directorul Direcției de Sănătate Publică Constanța, miercuri, 30 ianuarie a.c., în cadrul unei conferințe de presă.

Numărul infecțiilor respiratorii este cu 225% mai mare decât aceeași perioadă a anului trecut.

De menționat că din totalul infecțiilor respiratorii 132 de cazuri sunt gripe. Totodată, până în prezent, în acest sezon au fost înregistrate patru decese din cauza gripei, ultimul caz nefiind încă confirmat, se așteaptă rezultatul analizelor de laborator.

Dr. Cătălin Grasa, managerul Spitalului Județean Constanțta, a arătat că măsurile luate la Spitalul Județean Constanța rămân în vigoare și în perioada următoare; totodată, acesta a declarat că spitalul are suficientă medicație antitermică pentru a face față solicitărilor. Cât privește vaccinurile, recomandarea medicului este ca fiecare să achiziționeze aceste doze și să se imunizeze.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un nemernic da da un mare nemernic.Nimic nu face toaaaata ziulica decit sa pupe recte de PSD.Si el a ocupat postul tot cu slugarnicia fata de PSD.Capacitatile acestuia nu is.
1
0
sa te penetrez in anus grasutule ca in vremurile de demult.cu siguranta faci aceiasi felatie cred
2
0
daaaa apropo ma cataline poti sa o sugi far sa o uzi.binenteles te poate ajuta si mamicata.nemernicule
2
0
Maaaaare mare nemernic esti.Adevarat nu ne plimbam tre musai sa avem plicul la noi.Nemerniculeeeee
2
0
virusii sunt printre noi,am cumparat burta de vita prefiarta sambata 26.01 de la selgros agigea,tara de provenienta fiind polonia am preparat-o duminica am mancat luni si marti iar ieri sa-mi vars si matele basca dureri de stomac, deabia seara vazand producatorul
0
0
sa ma lingi pe coaie ! ca s-o facel lata , sa vina si ma - ta !
1
1
Nemernicule ne-ai terorizat cu tooooate interventiile tale.Nu mai dezvolt aici ciiite rubedeni ne-ai trimis sa avem in vedere.De ne-ai lasa sincer ar fi suuuuper ok.
3
0
Esti pe campii Nea Nae. Masoni si stele in capul tau. Gripa asta este doar efectul copiilor moderni care sunt nascuti cu tableta in mana de njste parinti idioti. Acesti copii stand doar in casa au sistem imunitar zero. Iar mare parte din ei nici nu sunt vaccinati, ca a citit mami pe google ca vaccinul nu e bun. Asta e lumea moderna.
8
1
sa fi recuperat masonii de jidani microbul gripei spaniole din 1919 in vreun cadavru dezghetat de incalzirea globulara si sa-i fi dat drumul in romanica asa de proba,gripa asta a lichidat mai multi oameni in 9 luni de zile decat 4 ani de razboi mondial
1
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272