REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Escrocii s-au mutat la Kaufland! Dau țepe online cu electrocasnice

Escrocii s-au mutat la Kaufland! Dau țepe online cu electrocasnice

Victor ROTARU 23 noiembrie 2022 | 00:00 9954

Odată cu apropierea de sărbătorile de iarnă, oamenii încep, sau cel puțin încearcă, să fie mai buni, însă, cum într-o pădure mai există și uscături, unele persoane se gândesc în această perioadă să dea țepe. O nouă metodă de înșelătorie circulă în numele marelui lanț de supermarketuri Kaufland. Virusul este atașat în cadrul unei postări, pe o pagină creată în urmă cu doar câteva zile. În postare, „Kaufland Fans” donează 570 de mașini de spălat și aragazuri, persoanelor care accesează link-ul din cadrul postării, și lasă un mesaj în secțiunea de comentarii cu „GATA”.

Internetul a început să vuiască în ultimul timp de tot mai multe înșelătorii în numele a mai multor mari societăți.

În general, țeparii promit fel de fel de cadouri sau vouchere, iar cei care pe moment nu oferă destul de multă atenție, se pot trezi cu conturile de la rețelele de socializare sparte, sau chiar conturile bancare, virusându-și astfel și dispozitivele de pe care accesează linkurile.

A venit și rândul celor de la Kaufland să fie victima țeparilor

O nouă metodă de înșelătorie circulă pe internet în numele celor de la Kaufland. Pagina creată cu doar 2 zile în urmă, a reușit să strângă 2.600 de urmăritori. Într-una dintre postări, „Kaufland Fans”, donează 570 de mașini de spălat și aragazuri, printr-un sistem aleatoriu, persoanelor ce accesează linkul din postare.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că vom dona 570 de mașini de spălat și aragaz care nu pot fi vândute din cauza unor zgârieturi și a unor avarii minore, toate mașinile sunt în stare de funcționare, așa că le vom trimite aleatoriu cuiva care scrie „GATA”. Înainte de 26 noiembrie 2022 !!!!!! ÎNREGISTREAZĂ-ȚI PENTRU A FI CÂȘTIGĂTORUL MEU PE WEB-UL MEU OFICIAL”, cam așa sună mesajul postat de „Kaufland Fans”, mesaj care a reușit să strângă 2.000 de aprecieri, peste 7.000 de comentarii, și peste 6.000 de distribuiri.   

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MOKANGEALA E VEATA MEA!! Mokangioii asta e Celsi nasol e totusi atunci cand PUI BOTU LA PWLA!! Pe lumea asta DOMNIA SI PROSTIA SE PLATESC SCUMP ADESEORI din pacate... C
2
1
politia se ocupa de asta ca sa-i prinda,nu?
5
1
Încă exista multi p****i care pun "botu" la oferte..amatori de oferte.asa va trebuie prostanilor
0
3
Dupa cum suna titlul articolului s ar putea sa va sune de la Kaufland. Ca doar asta era si ideea nu ? Doar sa nu o faca prin avocati
3
2
NE DUCEM LA BISERICI SUNTEM EVLAVIOSI DAR MERGEM DOAR CA SA FIM VAZUTI ACOLO,IN SCHIMB SUNTEM LACOMI, ACTIONAM FARA A GANDI,NE MERITAM SOARTA
5
0
fraierii care cred ca abanii cresc in pom precum psdul si ei treBuie sa primeasca ceva moca isi iau rasplata.prostia mai si costa!
5
1
Care este fraier si crede asa ceva n-are decat
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272