REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Esteticianul vedetelor s-a transformat într-un familist convins. Imagini de senzație cu Renert Gad, așa cum nu credeai că o să-l vezi vreodată

Esteticianul vedetelor s-a transformat într-un familist convins. Imagini de senzație cu Renert Gad, așa cum nu credeai că o să-l vezi vreodată

Replica API 3 martie 2021 | 00:00 1044

A renunțat să mai fie pasăre de noapte și a devenit familist convins. Renert Gad a fost surprins într-un mod inedit de paparazzii de la Spynews, cărora nu le scapă nimic. În continuare vă prezentăm imagini de senzație cu esteticianul vedetelor, alături de iubită, în oraș.

I-a plăcut viața de noapte, dar, pare-se, de ceva timp s-a liniștit și s-a transformat într-un adevărat bărbat de casă. Cum arată Renert Gad în postura de familist convins vă arătăm imediat.

Renert Gad este unul dintre cei mai curtați bărbați din showbiz. Medicul estetician preferat de vedete a profitat de-a lungul timpului de acest lucru și s-a lăsat iubit de mai multe domnișoare cunoscute din cercurile selecte ale Capitalei.

Cu toate astea, se pare că lui Renert Gad îi stă cel mai bine în brațele vechii iubiri, la care s-a întors după ce și-a terminat turele de noapte, de prin oraș. De ceva timp, esteticianul vedetelor s-a tranformat într-un bărbat de casă, iar asta nu o spunem noi, ci imaginile pe care vi le prezentăm în continuare stau drept dovadă.

Zilele trecute, paparazzii de la Spynews, cărora nu le scapă nimic, l-au surprins pe celebrul Renert Gad în oraș, alături de câțiva prieteni, petrecând timp de calitate.

Pentru că în ultimul timp restricțiile au început să fie ceva mai blânde, esteticianul vedetelor, așa cum a fost numit, a decis să iasă în oraș alături de câțiva prieteni buni, la unul dintre cele mai selecte restaurante din Capitală.

Piesa de rezistență a fost, însă, iubita sa, care s-a lăsat ceva timp așteptată. Mai întâi, la restaurant au sosit Renert Gad împreună cu prietenii, urmând ca puțin timp mai târziu să ajungă și iubita lui.

Îmbrăcată lejer, cu părul pe spate și cu o pereche de ochelari de soare, partenera medicului a sosit la întâlnire, nu înainte de a atrage, însă, toate privirile.

Cei doi, alături de câțiva prieteni, au stat minute în șir de vorbă, au povestit, s-au delectat cu mâncăruri fine și au părut că se simt foarte bine unii în compania celorlalți.

De asemenea, nu putem să nu observăm că Renert Gad pare foarte fericit lângă femeia din viața lui, semn că aceasta l-a făcut să-și intre cum nu se poate mai bine în rolul de băiat de casă, așa cum puteți vedea în imaginile următoare, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920