REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Eugen Teodorovici sfătuiește AUR dar nu se înscrie în partid

Eugen Teodorovici sfătuiește AUR dar nu se înscrie în partid

Replica API 21 februarie 2022 | 00:00 759

Fost ministru PSD de Finanțe, Eugen Teodorovici a lăudat, la Antena 3, demersul AUR de a le cere specialiștilor soluții în problema energiei, însă a precizat că nu i s-a făcut oferta de a intra în partid, citează stiripesurse.ro.

Eugen Teodorovici

Întrebat dacă se va înscrie în AUR, Teodorovici a spus: „Nu. Eu nu mai sunt în PSD, dar nu există niciun plan personal de a mă întoarce în politică azi. Sunt persoană privată 100%. Nu mi s-a făcut ofertă (de înscriere în AUR)”.

Pe de altă parte, fostul ministru a lăudat AUR și a spus că îi va trimite unele propuneri lui George Simion

„Apreciez când un om politic aduce o soluție la o problema. Am fost invitat (la conferință organizată de AUR pe tema prețurilor la energie), am participat. Am apreciat acest gest al dlui Simion. De acolo s-a desprins o soluție pe care i-o voi da marți dlui Simion să o promoveze mai departe. Și atât. Nu a fost niciodată discuție pe acest subiect (să mă înscriu în AUR). Nu am niciun gând sau plan politic azi”, a afirmat acesta.

„E important că lumea să înțeleagă că acest nou partid vine cu soluții concrete. Poate mulți români se regăsesc cu ce au făcut (AUR) în pandemie, foarte bine, dar dacă vor să guverneze trebuie să le arată oamenilor că au soluții. Eu am alt gen, am alt stil, dar apreciez încăpățânarea partidului AUR de a schimbă lucrurile. Apreciez că un partid face ce alții nu au făcut”, a mai declarat Teodorovici.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa speram ca dispar hauritii astia si vin aia cu fer si cupru; tot un drac
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272