REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

EXCLUSIV! Vica BLOCHINA apare într-un DOSAR instrumentat de procurorii constănţeni

EXCLUSIV! Vica BLOCHINA apare într-un DOSAR instrumentat de procurorii constănţeni

Replica API 11 ianuarie 2021 | 12:52 14460

Noi detalii ies la iveală în dosarul lui Stila Sarafu, care a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, după episoadele în care a avut conflicte cu Alexandra Ceară și Maria Done. Potrivit informaţiilor obţinute de Replica, Vica Blochina apare martor în speţa de mai sus, aceasta descriindu-l pe Sarafu ca având un comportament hărţuitor. Totodată, precizăm că Stila Sarafu și Vica Blochina au avut o relație. Stila Sarafu se află, în prezent, într-o relație cu Simona Necula, aceasta apărând și ea martoră în dosar

.

Stila Sarafu și Vica Blochina (click pe imagine)

.

Replica a intrat în posesia mai multor înregistrări video, aflate şi la dosarul cauzei, care-l vizează pe Stila Sarafu. Într-una din ele, Maria Done îl acuză că a urmărit-o în trafic, până la hotelul ei din Mamaia, aceasta precizând că îi este teamă să iasă din maşină, deoarece Sarafu se învârtea în jurul autoturismului său, în faţa casei Mariei Done. Maria Done spune că i-a tăiat faţa pe contrasens, alertând şi poliţia.

VIDEO 1:

Reamintim că Stila Sarafu a fost trimis în judecată, de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, pentru hărțuire, persoane vătămată fiind Maria Done și Alexandra Ceară, violarea sediului profesional, fiind vorba de societatea Dovi Import Export SRL, și tulburarea ordinii și liniștii publice.

VIDEO 2:

Persoanele vătămate au depus succesiv un set de reclamații, în sensul inițiat prin demersul din data de 25.10.2020, în care lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Constanţa au fost sesizaţi prin plângere de către numitele Done Maria și Ceară Alexandra cu privire la faptul că în data de 24.10.2020, în jurul orei 17:40, în timp ce se aflau în zona restaurantelor Madame Margot și Crazy din Constanța, numitul Sarafu Stila a agresat-o fizic pe Ceară Alexandra, constând în aceea că a aruncat cu tort și cu apă în ea și tras-o de păr și a amenințat-o cu acte de violență, în timp ce prietenii acestuia, Culcida George și Enescu Răzvan Andrei filmau, iar ulterior Stila Sarafu a postat clipul video înregistrat pe site-urile de socializare.

Stila Sarafu

De asemenea, se susține că în timpul agresiunii, Sarafu Stila i-ar fi provocat distrugeri la geantă, prin aceea că i-a zgâriat-o și i-ar fi sustras suma de 200 de euro, care anterior i-a căzut din geantă.

Totodată, cu aceleași ocazii, Done Maria a mai reclamat și faptul că Sarafu Stila i-a provocat distrugeri la autoturism, constând în aceea că i-a pătat tapițeria cu tort și de asemenea a amenințat-o cu acte de violență. Iar acțiunile lui Stila Sarafu ar fi continuat prin faptul că ar fi urmărit-o pe Done prin trafic, i-a aruncat cu ouă în mașină, după care a mers și la societatea fostului soț al Mariei Done, acolo unde ar fi făcut scandal.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lui Marica Done ii place salamul de cal cat mai mare.
27
0
Lu Maria Done ii place salamul cu bile. O bate pe limba cand o suge.
2
0
Marica Done este o mizerie de femeie
27
0
Ai uitat Marica ce muie ti a tras Neacsu Bogdan in apartament la Viorel. Te a cracit in toate paturile si a fugit de tine ca esti retardata. 10 puli daca aveam una nu ti dadeam mizerio.
15
0
Marica castiga razboaie cat il are pe domnul Nita " Portocala al Constantei" langa ea
31
0
Marica a fost cracita de Sarafu
6
13
imi place salamul barbos arabesc in cur
56
1
Marica e invidioasa pe toate fetele care se fut . Vrea Marica sa i futa pe toti nu i mai ajunge ranga.
10
4
Ce nu ati da voi sa futeti ce fute Stila. Vai de viata voastra si sufletul vostru care stati si comentati aiureaa .
2
28
Al draxu Stila , dupa ce futea babe ca Doina Culetu a ajuns sa futa si altceva , stai linistit Stila ca blestemele familie Culetu se intorc , le-ai furat prea multi bani
1
1
Marica mi-a supto si am lovit in fund dar e nespalata si pasarica ii miroase. In camera cealalta din apartament se calarea Ceara Alexandra cu un pusti pe care l a muscat de carici.
7
11
Maria Done dupa ce a luat biberon de la Stila sa faca reclamatii false si sa produca probe mincinoase impotriva unui om deoarece ea este combinata cu procurorul
5
13
Infractori condamnati sunt toti Done Viorel , Done Maria si Sarafu Stila. Toti au fost condamnati , doi cu executare iar fosta notar Maria Done prin autodenunt a primit cu suspendare .Au multe dosare .
45
0
O excroaca sugace care a facut doar nenorociri
51
0
IONUT VANGHELICI PUTEREA CONSTANTEI ARE BANI MASINA FEMEI SE PISE PE VOI VA DA LA MUIYE
8
47
LA MUNCA RAPANDULELOR!
52
0
Marica se loveste cu toti nepotii din oras
22
0
Mariko stai linistita ca ti vine si tie nota de plata la toti bani tai pe care ii ai si o sa te pisi pe tine atunci nu pe altii si sa vezi atunci ce o sa te doara la basca. Antecedentele tale si ale lui Done V nu se sterg asa usor cum crezi tu si nu totul se rezolva cu bani si cu ceva ajutor pe plan local din parte catorva omeni corupti din institutii ale statului.
19
1
Matele goale au ajuns la ziare .. vai pula voastra de ziaristi mizerabili
14
0
La noi toate curvele au ajuns vedete
51
0
Papacostea Alexandru preia puterea in oras se apuca de construit blocuri
3
3
Sa ne cacam pe stirea voastra si pe toti boschetii pe care ii promovati.ziar cacacios la fel ca personajul din postare
30
1
mai era elena aia siliconata de suge pula prin monaco de era cu mosu de tinel
13
0
Altceva nu aveti de scris?Astea sunt stiri sau informatii?De un copil dotat sau un olimpic nu v au iesit in cale?Mai ganditiva
21
1
Niste curve si unul care s a facut cunoscut prin bataile pe care le a incasat. Bai stila ai fiare in tine de zici ca esti robocop. Si voi vedetelor, tot 200e tragerea?
57
1
Niste tarfe bune de pula care cauta barbati cu bani sclave sexuale aia bruneta e buna tare aia maria e buna rau de pula dau 10mil sa o fut
19
8
de ce nu se sesizeaza organele statului sai ia pe astia?
13
0
Ionut vanghelici este cel mai smecher din constanta are case in coiciu masini femei tot ce vrei are si muschi este frumos toate fetele vor sa fie cu el
7
34
Ba, Stila, pleci militar! Cu talentele tale de pestic te-au parlit "bombardierele"! Bv tie! Esti posesor ilegal de creier! Cat de prost poti sa fii?!
7
1
sobolani sociali
35
1
Ecact,ce repere morale si exemple demne de urmat in viata pt copii si adolescenti sint scursurile astea care au loc doar puscarie ? Au facut vreo facultate cu profil de vedete? In ce specialitate? Toate posturile tv se intrec in a le populariza facand un deserviciu imens societatii si educatiei timerilor! Rusoaica asta curva a gasit aici la noi un loc caidut ,daca ramanea acasa la ea era rupta in fund!
19
0
vedetele zilei: niste centuriste si un retardat
53
0
Si ziliconate e vedete ,stati linistiti la astea le trec prin pat procurori ,judecatori,profesori ,staruri,asa au ajuns astea vedete.
13
2
Oralisrul se ciarta doar cu femeile
16
1
Sunt prostituate.
51
0
CU DEMOLAREA TERASELOR DE LA ANTURAJ, MIO SI ZORILE S-A MAI AUZIT CEVA ? INTREB PENTRU UN PRIETEN
3
3
Pe simona necula asta , a pus o Lizeta Grasa sa minta, sa l scape pe saracu de stila. Poate mai mananca si ea ceva prin saracu ala de avocat
9
2
plm te imbraci ca curvele masculine cu pantaloni pana la glezne.fii in plm barbat si poarta haine clasice.date-n pwla mea ca nici nu ai fizic de fitness.te-ai stricat dreaq cu cacanariile astea de bucuresti.ai capul ala dreptunghiular de oblio si cu barba nici in cluburile de poponari nu te primesc aia.schimba naibii vestimentatia ca maine-poimaine faci 40 de ani si tu tot pusti cordit te crezi.te-n gura de cocalar parlit care esti.
32
1
ce era in anii aia cu handicapatii astia impreuna cu sarafu.acum s-au retras cu totii la barlog ca sunt plini de dosare in asteptare prin sertarele procurorilor.era gasca aia de proxeneti si narcomani compusa din pitbull,piky,nas,nasurla,cristel,pistel si gasca vasea,petre,vanghelici,gherghisan si alti drogati. unul nu-l mai vezi pe strada sau prin cafenele sau intinsi ca taranii pe canapelele din restaurante.mai era si homosexualul de sedan,dar ala merge la lipeala.incet-incet au disparut cu totii din constanta.numai sarafu inca se crede seful copiilor din cauza la etnobotanice.
43
1
nu as crede ca parchetul a dat aceste detalii.Nu e un caz de parchetul anticoruptie ca sa se dea pe surse ca la dosarul cu jocurile de noroc unde ai fost declarat sifon.Dar cineva da aceste detalii in media locala.In schimb, daca situatia este cea descrisa, mai baietas cam ai sfeclit-o si asta datorita faptului ca esti deja condamnat si in alte fapte cu violenta si judecatorii pot tine cont de asta ca totusi ai deja un istoric.Done poate fi orice,curva sau prostituata,insa tu esti recidivist.Nu te vad bine in fata instantei.Ai o cheltuiala in plus cu avocatii ca tot conduci o masina de lux.
21
1
Niste pocnitori si un peste ne sunt prezentate ca vedete. Asa este doua petarde cu efecte luminoase si un bombardier fac tripleta perfecta a unor asa-zise vedete. Ce au facut astia???
47
0
cine e acest sarafu??? ce scoala are si ce il recomanda sa il faceti vedeta? un laba trista care se vrea persoana publica si care cand vorbeste sparge timpane cu limba lui romana. hai sa incepem sa ignoram aceasta specie de cercopiteci. sa-l ia politia sa-i dea 3 bastoane pe spinare si sa vezi ce-i trece pofta de haiducie lui scarafu asta
37
0
pai Simona Necula aia era prietena mea si chiar ma trimetea si pe mine la treaba , a fost cu mine in dosar la bucuresti ,Sectia 19
8
4
@Seneca.Din moment ce ai citit articolul si ai mai si comentat esti cititor la fel de prost ca noi!
10
0
Putoret cu buze cur de maimuta si cipanii manelizati fac deliciu cititorilor prosti. Ce societate bolnava.
25
4
machidoni boschetari cacati la cur si nespalati care put a oaie sarafu un pripas batut de toti culcida un sarantoc cu aere de baiat cu bani il pupa rutiera in pula de are folii pe masina si enescu sa ne sugi pula la toti copil avortat
25
3
Pai asa ni s-au spalat creierii 31 ani. Presa a ajuns sa fie adevarat peste. Asta in timp ce coruptia si ilegalitatile le intalnim la tot pasul. Media favorizeaza infractorii prin acest comportament.Media e rupta de noi,oamenii tarii. Noi avem nevoie de o presa care sa ajute instalarea si respectarea legii.Publicati problemele oamenilor ce le au cu politistii care tin dosare de ani de zile refuzand sa audieze infractorii,favorizandu-i,publicati pr din justitie,scrieti despre infractorii gulerelor albe,despre ce patesc oamenii datorita celor care au ajuns in dif functii pe pile,fiind tufe.
27
1
Fetele vedetele se deschid dosarele
11
1
Un articol despre niste panarame ! Ii mai promovati mult pe astia?
37
1
Marica curva mincinoasa care minte cu nerusinare si puscaria se va intoarce impotriva ei
13
7
Razbunarea curvelor
34
0
si voi si tv ul ,prezentati toate scursurile societatii si le dati exemplu,vedete.toti boratii si toate prostituatele ..copiii nu mai au repere ,oameni care sa i influenteze pozitiv.fetele vor sa fie BIanca Dragusanu si baietii ,Salam and Company..
32
0
Cine dracu sunt curvetele astea ?
54
0
Niste pocnitori si un peste ne sunt prezentate ca vedete.
63
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367