REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

EXPLOZIE urmată de INCENDIU, într-un apartament din Constanţa

EXPLOZIE urmată de INCENDIU, într-un apartament din Constanţa

Replica API 26 aprilie 2021 | 22:39 2811

O explozie, urmată de incendiu, a avut loc într-un apartament din Constanţa, pe aleea Topolog, nr 26, bl. F, Sc C.

Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba de două victime, femei, una cu arsuri, iar cea de a doua cu atac de panică. La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere, una de descarcerare, o autoscară, un echipaj SMURD B și o autospecială transport victime multiple de la Detaşamentul Port, un echipaj SAJ şi o ambulanţă tip C, în total, 22 de subofiţeri. Locatarii s-au autoevacuat până la sosirea militarilor ISU.

Din informaţiile noastre, incendiul a fost la aragaz, iar explozia tot acolo s-ar fi produs.

În urma exploziei a fost afectat şi un autoturism care era parcat în apropiere.

Ce spun reprezentanţii ISU

"În jurul orei 13:24, prin apel de urgenţă la 112, am fost solicitaţi să intervenim pe aleea Topolog, unde a avut loc o explozie urmată de un incendiu la un apartament. La faţa locului au fost alocate echipaje de intervenţie din cadrul detaşamentului Palas, două autospeciale de stingere, o autoscară şi un SMURD B, de la detaşamentul Fripis un echipaj de descarcerare, iar de la detaşamentul Port o autospecială de transport victime multiple. Echipajul de descarcerare care a ajuns primul la faţa locului a lichidat incendiul care se manifesta la aragaz. În urma evenimentului au rezultat două victime, una dintre acestea prezenta arsuri de gradul doi pe o suprafaţă de 30% din corp, iar cealaltă cu atac de panică. Acestea au fost preluate de echipajele SAJ şi echipajul SMURD. Ulterior, victima cu arsuri a fost transportată la spital. Persoanele aflate în locuinţe s-au autoevacuat până la ajungerea echipajelor de pompieri", transmit reprezentanţii ISU.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212