REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

FĂGĂDĂU a EXPLODAT la o CONFERINȚĂ de PRESĂ!

FĂGĂDĂU a EXPLODAT la o CONFERINȚĂ de PRESĂ!

Replica API 18 august 2020 | 23:39 2954

PSD a organizat o conferință de presă, luni, 17 august, la sediul partidului pentru a anunța că Marius HoriaȚuțuianu rămâne în partid și va primi postul de vicepreședinte al Consiliului Județean.

Însă, primarul Decebal Făgădău s-a enervat după ce presa a cerut răspunsuri. Primarul a intervenit în cadrul conferinței și a lămurit: "Știu că presa caută declarații savuroase. Vă dau declarații savuroase. În momentul în care dl Teodor Stolojan s-a îmbolnăvit, am asistat la o piesă de teatru. Traian Basescu a câștigat 2 mandate de președinte al României. Noi n-am vrut piesă de teatru. De multe ori, în PSD au fost tensiuni. E o cutumă în PSD pentru ca cei cu funcții în partid să candideze. Multe tensiuni au apărut. De multe ori se lasă o impresie aparentă de putere. Ești președinte Oganizației Județene, candidezi. Stroe e pregătit pentru multe funcții. Atât timp cât ocupi o funcție politică, trebuie să ai asumare. N-am vrut să facem o piesă de teatru. Să iasa Horia cu Felix de mână și să spună ca are o boală. Așa cum ne înghesuiți pe noi cu întrebările..., dar hai să nu deturnăm subiectul conferinței de presă", a spus Făgădău.

M.P., L.I.

Citește și: ȚUȚUIANU RĂMÂNE în PSD. A BĂTUT PALMA cu STROE pentru postul de vicepreședinte al Consiliului JUDEȚEAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau esti un Jegos de primar , Pervers si Mincinos ...Hot si Delicvent !
2
1
Auziti !!! Fagabou s-a enervat. Deci este viu nu este mort cum am crezut pana acum pentru ca nu a facut nimic in Constanta.
2
1
Il asteapta la dusuri toti tovarasii mei pe Decefalus ca s-au cam saturat de mine
5
1
o sa iasa horia
1
2
alegerilor,covidul trece in anonimat,..asta e adevaratul vaccin la romani-alegerile Nu e gratis,o sa ne coste scump dupa
3
1
Daca ies Constanteni la vot Fagadau nu are nici o sansa cu toti machidoni si tigani lui,tot asa cum nu au avut nici P.S.Disti cu Viorica Dancila a lor mai multe voturi decat Johanis in orasul Constanta,doar Hanry Coanda fiind singurul cartier din oras unde Dancila a obtinut mai multe voturi decat Johanis.
11
0
Din pacate, o sa se mobilizeze machidonimea sa iasa tot fagadau. Nu-si permit sa piarda terenurile. Astia se mobilizeaza mai bine decat romanii.
3
7
Cumparati presul Horia rezistent la tot soiul de talpi jegoase dar mai ales bocanci plini de noroi! Satisfactie garantata!
10
2
Votati Fagadau ca sa iasa si BABU!
4
7
a facut poc?
17
0
o echipa buna ptr prostii orasului: un cretin hot cu freza de ginere mort care aproba blocuri in prostie ptr spaga primita si un turnator racolat inca de pe bancile liceului din Buzau , folosit apoi si in insititut sa-si toarne colegii , iar la pensionare ajuta cu folos sri-ul - doar nu credeti ca prietenii mascariciul mazare si betivanul umflat au fost condamnati fara aportulprietenul lor stroe... ca si cei din dosarul retrocedarilor...
23
1
Suflul exploziei a distrus jumatedin betoanlele makidonesti
19
1
Amice la Toti:Muie Sa-i zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!!
2
24
multa muie cu cacat mai ales umflatului stroe !!!
32
1
Degeaba va bucurati. Iese iar primar la ce contracandidati are.
10
29
ce ai patit taticu?esti nervos?buahahahaha. gata, decebal cedeaza nervos,se pare ca nici lui nu ii convine situatia, si ca sa vezi care este capacitatea lui revoca un episod de acum 15 20 ani. ati ramas socati pe viata de basescu,asta va urmareste vietile tuturor. slabi rau.vai de pl voastra de distrusi,habar nu aveti sa raspundeti cu calm si tact la intrebari incomode,este lesne de inteles ca grupurile de interese au apasat pedala si va preseaza.futu va n gura de parliti cu 2 clase mai mult ca trenu
36
3
In drumul tau in sus ai sa vezi multi coborand in jos, Nicolae Iorga
27
3
hai ca mai e putin si nu va mai deranjeaza sau inghesuie nimeni cu intrebarile
41
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272