REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Făgădău: 'Parcarea de la Spitalul Judeţean intră la sistemul de plată întrucât devenise o parcare de vacanţă pentru cei care nu aveau unde să îşi lase maşina'

Făgădău: 'Parcarea de la Spitalul Judeţean intră la sistemul de plată întrucât devenise o parcare de vacanţă pentru cei care nu aveau unde să îşi lase maşina'

Replica API 1 octombrie 2019 | 00:00 1141

„Parcarea de la Spitalul Judeţean, construită de municipalitate cu fonduri europene, intră la sistemul de plată întrucât devenise o parcare de vacanţă pentru cei care nu aveau unde să îşi lase maşina şi îşi ziceau: o ducem la spital, că e acolo e supravegheată, nici n-o ninge, nici n-o plouă... o lăsăm aşa, gratuit”, a anunţat primarul Constanţei, Decebal Făgădău, în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o la finalul şedinţei Consiliului Local Municipal de luni, 30 septembrie. Afirmaţiile acestuia confrmă cele deja publicate de Replica – vezi AICI.

„Întrucât a expirat perioada pe care noi ne-am asumat-o ca fiind ca gratuită în analiza post-beneficiu ce a stat la baza aprobării proiectului, parcarea va fi cu plată. Parcarea va fi cu plată pentru că destinaţia iniţială a parcării este tocmai pentru pacienţi, respectiv aparţinătorii pacienţilor Spitalului Judeţean. De asemenea, din discuţiile pe care le-am avut cu conducerea Spitalului Judeţean, municipiul a creat infrastructură de parcare – parcare şi acces – pentru personalul medical. Cum îşi gestionează spitalul parcarea, nu mai este treaba noastră. Dar noi am investt în construirea infrastructurii de parcare pentru spitalul judeţean”, a mai precizat edilul. La întrebare referitoare la planul înfiinţării unor parcări etajate, Decebal Făgădău a dat de înţeles că acesta este un subiect pentru conferinţa „de data viitoare”.

A.C:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vrem sa parcam masinile pe tortuar , dar el nu ne ofera alternative ,pune stalpii lui de rahat - alta vaca de muls ! Mi -e sila de acest om ! Avem masini ca sa mergem la serviciu ,avem 2 locuri de munca ,alergam dintr-un loc in altul ,avem copii ,parinti bolnavi ,vrea sa ii transportam cu bicicleta ? Cu ratc -urile pline de tigani? Stalpisori ,sensuri si autorizatii pt blocuri in cartiere de case , in buza strazii ,etc ! A distrus afaceri cu stalpii lui ! Un bou ! Mare prost !
2
0
Domnule primar , dumneavoastra UNDE PARCATI MASINA? Vi se pare normal ca un constantean sa dea SMS pentru PLATA pentru a parca in orasul unde PLATESTE TAXE SI IMPOZITE?? Va rugam sa iesiti in Constanta si atunci cand veti gasi un loc de parcare fara plata, sa ne anuntati!
7
2
Sunt unii care comenteaza ca sunt prea multi stalpisori. Unde? PE TROTUAR. De ce este ok si acceptabil in tara asta sa-ti parchezi masina pe trotuar iar pietonii sa fie prinsi in trafic impreuna cu masinile in circulatie? Femei cu carucioare pentru bebelusi, copii, batrani cu cadre sau toiag sa fie victime sigure pentru ca unii vor sa-si parcheze taraboanta pe trotuar. Ia hai siktir! In alte tari, sa ai masina este un lux din cauza taxelor si lipsei parcarilor pe cand la noi, fiecare vrea pentru familie 4 locuri de parcare si acasa si la serviciu si la magazin si la gradinita etc.
9
6
Sa se duca toti machidonii astia in tara lor natala Macedonia. Sunt niste branzari imputiti si idioti....Ma da toti sunt la fel..zici ca sunt trasi la indigo.
9
3
Mergeti cu toagla.
3
6
Pai si noi de la tura unde mai parcam masinile noastre smekere? Ca ne permitem, avem salarii babane si sporuri uriase!
7
0
Vrei parcare ? Platesti.
15
4
Bai oaie proasta, argumentul cu parcarea de vacanta este imbecil, la fel ca tine! O solutie ar fi fost sa pui niste reguli, cu timp limita si amenzi pe masura, daca il depasesti. Faptul ca nu ai construit nici macar o parcare noua spune multe despre tine, primar nesimtit! Ai ales sa i taxezi pe medici pentru ca stii foarte bine ca in zona parcarea este o problema! Ce dracu faci cu toti banii pe care ii administrezi, bai nesimtitule? Ii dai abonatilor tai, pentru lucrari de doi lei! Habar nu ai cati oameni te urasc! O sa vedeti la alegeri, mitocanilor!
7
7
Va fi cu plata ca sa fie administrata de baietii destepti care vor incasa doar banii... Cashhhh. E ff usor sa gestionezi ceva deja infiintat si construit la care ei nu au avut nici o contributie dar acum vor bani negri pentru alegeri
7
9
salariu babane la stat, salarii la privat, case de la stat acu rag aici la comentarii ca vor si parcare moka. Ipocritilor v ati plimbat in toata lumea din banii nostri si tot nu ati observat ca peste tot in marile orase parcarea se plateste?medicii merg cu bicla ca sa promoveze sanatatea. Voi urlati ca nu aveti unde sa va parcati bolizii.
14
6
dragi romani e timpul se iesiti la vot.Ati lasat pensionarii sa aleaga si ciorile din HCoanda au votat Fagabou,ptr.ca a continuat opera lui Mazare.Circula ciorile nestingherite pe Ratc,misuna unde vor,fura de sting,stau gratis,cu lumina,apa platita de noi,iar pe fraierii de romani ii supraimpozitezi si le pui parcare cu plata peste tot.Acum v-ati convins de ce tb.sa iesiti la vot,sa nu lasati ciorile si senilii sa va decida viitorul?hai sa mutam HCoanda in Palas,pe roti il trimitem la fratii lor si avem spatiu gol ptr.sute de parcari in locul Ferentariului creat in zona.Camere pe strazi cand?
12
7
Bai Fagaboule, orasul este al locuitorilor, nu al besedeului. Te-ai pus cu biruri ca pe vremea iobagilor, toate autoritatile, primarie, judecatorie, tribunal, politii au numai parcari cu plata imprejur, omul de rind care vine de la mama dracu cu treaba nu are unde-si pune masina doar cotizind la tine.
9
8
De ce psd ul vrea parteneriat public privat?tot ce faci cu fonduri europene nu ai voie sa iei bani.ca e parcare ca e loc de joaca ca e orice.daca il faci in pp poti sa pui taxe.te doare n pl.furi cat vrei.practic este un cadou pt firmele de casa ale primariei,nu conteaza culoarea politica,care iau contracte de genul.acum intelegeti voi de ce psd ul fuge ca dracu de tamaie de fonduri europene.cum sa faci cazinoul cu fonduri europene cand stii ca ai olaful care te verifica si in cur si nu se mai poate contesta nimic?fondurile europene nu s pt hotii din clasa politica romaneasca.sa fim seriosi
12
3
Acei gardieni care pazeau parcarea sau umplut de bani ..las si eu masina o noate aici da sefu ..ia cascavalul ..arestatii si luatile banii si la poarta alba cu ei ..
6
4
Cum adica ati investit bani? E facuta cu bani europeni!!! De asta nu ati bagat taxa, ca n ati avut voie! Altfel nu exista o zi acea parcare fara taxa!!! Si unde vom parca masinilie, noi, angajatii spitalului??? ESTE UN SPITAL JUDETEAN. SUNTEM MII DE ANGAJATI!! Unde mai puneti ca mai vin studenti si practicanti?? Unde sa le parcam?!?! Parcarea din spatele spitalului este de 50 de ori mai mica, fata de numarul de angajati. Ati umplut strazile cu stalpisori fara sa va ganditi si fara sa faceti parcari!! Nu e normal. Intai asigurati spatii de parcare si apoi bagati taxe!!!!
22
6
Incapabilii astia nici macar la Primarie nu au locuri de parcare...cele amenajate sunt doar pentru clica lor...nu mai vorbim ca primaria se intinde in tot orasul ...ca daca vrei sa iti rezolvi ceva trebuie sa iti iei o saptamana de concediu...platiti chirie la prefectura de zeci de ani de zile...si nu ati fost in stare sa va organizati sa construiti un sediu in care sa se regaseasca toate serviciile...ati avut pe mana terenuri care mai de care...dar ati vandut tot...doar terenul de pe Marte a mai ramas nevandut...decontul vine si el ...la vara...VOTUL !
14
2
Nu va mai plangeti de bir pentru parcare! Votati cu grija macar pe 5 buletine de vot...
7
3
Se pot lua masuri impotriva celor care isi parcheaza masina pt ca parcarea e pazita si e gratuit. Puteti sa va inspirati dupa modelul Lidl, care pt o stationare peste 2 ore in parcarea supermarketului, blocheaza rotile auto cu amenda bineinteles pt deblocare. La fel puteti proceda si in parcarea de la Spital, daca acesta e motivul.
9
3
Fagadau este un bou ... spagar si Corupt ! Clanul Mazare ! Sacapam de el si gasca lui !
13
4
O sa iti iasa parcarile cu sms prin dos cand vor fi alegeri..sa vezi ce m_ie cu ca_at o sa primesti sluga eterna
14
4
Muye fagabou. Secaturi, Numai moka vreti , parcarea se plateste oriunde . Ai draq de neam de secaturi si koorve.
9
6
Pe departe cel mai prost primar
22
2
OARE VOM MAI SCAPA DE ACESTA GASCA DE HOTI SI PARVENITI? SA SE DUCA O DATA CA SUNTEM SATUI DE CONSILIERI FICTIVI, PRIMARI CORUPTI SI MACHIDONI PUSI PE JAPCA!!! CU CE OFERTE O VENI PRIMARIA PENTRU OCUPAREA FOTOLIULUI DE PRIMAR???
10
3
Simplifica lucrurile: imprejmuieste Constanta cu gard si stalpisori si nu ne mai permite accesul in oras. Ca tu esti jupanal podurilor, asfaltului, stalpisorilor, RATCului si sensurilor unice, nicidecum primar al orasului. Care oras este cumulul oamenilor si activitatilor lor, nu suma obiectelor lor. Idiotule!
22
2
Cum sa asfalteze un privat un drum public, bai, cap de pluta?! Ai mai primit si like-uri de la 38 de lacheti, ca proasta natie mai este in Romania asta.
8
7
In toate orasele mari din Eu si din lume parcarea se plateste. Mergeti cu mijloacele de transport in comun sau faceti-va case cu parcari in curte. Cine nu-i convine sa o suga.
7
18
Un bou retardat acest individ .... muie sa te mai voreze pulea fmmm de jeg ordinar!
19
6
S-ar putea sa ramana parcarea goala !
11
2
domnilor comunisti, dupa normele eu elevilor li se asigura gratuit mijloace de transport in si dinspre institutul de invatamant indiferent de profit in constanta in afara de mizerie gropi si rable nu mai exista nimic bun cotetele care nu opresc cand faci cu mana nu mai au ce cauta pe strada mosii te imping sa te dai la o parte ca nu au aer in cotetele din care atarna fire si cabluri autobuzele noi lipsesc orarul nu se respecta soferii de autobuz nu au voie sa opreasca decat in statiile amenajate dar nu ai cu cine sa vorbesti orasul asta e condus de makaci si populat cu babuini
7
3
toate curve le si toti manelarii sa scoata banii din buzunar!!!
12
4
DOMN FAGADUIALA CAND MERGI CU MASINA LA MUNCA LA PRIMARIE PLATESTI PARCARE SAU AI LIBERA TRECERE TU SI TOTI COALITII TAI
23
4
Domnule asa zis primar. Inteleg ca vrei sa ne faci sa ne lasam masinile pe camp la intrare in Constanta cum faceau neamurile matale cu oile dar mai sunt oameni care depind si de masina in oras , care nu au loc in autobuze de pensionarii matale care se plimba tot orasul fara rost . Amenajeaza parcari, implementeaa si plata cash pt locurile de parcare din centru si voi plati bucuros 5 lei pe ora dar ce faci dumneata practic obligi soferii sa incalce legea ca sa ii amendezi. . Sper din suflet sa te aresteze DNA-ul .
47
8
S-ar putea sa te mai voteze doar mama ta!!! Bine ca faci totul cu plata stimabile primar!!!
41
10
mergi in pana mea pe jos sau cu autobuzul.
24
8
E un lucru bun. De cate ori am ajuns acolo nu e loc de parcare, chiar si la 6 dimineata. Paznicii parcarii luau taxa de paza pentru locuitorii zonei.
27
5
Si studentii de la medicina unde sa parcheze ca se pare ca ei nu intra la personal medical. Si slava domnului ca sunt destui...
6
24
Si studentii de la medicina unde parcheaza?
16
25
Aceasta parcare este mult prea departe de intrarea in spital . Un pacient care abia merge, va ajunge cu mare greutate pana la poarta de acces.
14
6
Intr-adevar, toata vara se puteau vedea turisti mergand in costum de baie de la parcarea de la spital si pana la plaja Modern...
27
3
atata stiti sa faceti. unde e un loc de parcare hopa o placuta cu dati sms. aa si bineinteles blocuri la makidoni pe spatii verzi
33
9
Mai ai putin si pleci, cine crezi Ca te mai voteaza. Esti cel mai slab Primar din Romania.
37
10
Fagabou mare idiot, mare imbecil mai esti!
34
8
Asta mi se pare de bun simt. Cand merg la spital sau in vizita la cineva nu am unde sa parchez. Jumatate din parcare e cu masini pe care deja sa asezat praful. Vrei sa ai o masina ai si obligatii. Vrei mai multe treaba ta dar plateste pt ele.
31
10
Fagadau esti prost ca mata, o sa stea goala dtamai parcarea. Nesimtitule a-ti pierdut alegerile, da-ti demisia de onoare.
34
13
De ce nu construiti parcari nemernicilor ? Este un oras cu potential turistic . Daca vin turisti , nu au unde sa isi lase autoturismele . FUTEGADAU , ESTI PROST DE BUBUI . UN PROST , O SLUGA ORDINARA .
41
7
la puscarie dupa tactu ,25 de ani fmm de jeg infect , o sa te aleaga ma-ta moarta la vot
27
7
VOTATI FATALAU CA SE FACE SI MAI RAU!!!
30
3
Fagadau are ciuda ca nu poate sa vanda si parcarea aia de la spital.Vrea blocuri si spaga la partid.Ce ar mai fi dat-o el pe nimic la clientii partidului.Fagadau,VALEA ! FAGADAU,ne-am saturat de tine !Sa vina un primar al cetatenilor nu al mafiotilor si al smecherilor.
40
5
Ne vedem la vot
37
6
Nenorocitule! Pai tu singur spui "pentru cei care nu aveau unde sa isi lase masina ! !!! Ai nenorocit orasul asta Tu cu machidonimea ta !!
46
6
defapt au ramas fara bani desi constanta e un oras cu potential si turistic si economic .singura chestie care makedonii au stiut sa o faca e sa puna stilpi cu 70 euro bucata adusi cu containerul din china de babu si sa incurce circulatia cu sensurile lor unice facute aiurea .betoane si blocuri cipanesti fara parcari si fara un spatiu verde asta au stiut .
43
5
trogloditule cu fatza de tractorist si freza de ginere mort aranjata la casa albastra , de ce nu se face la capatul liniei 102N faleza nord o parcare etajata...?!?
36
5
bey ginerica, in parcarea de la spital se plateste dar nu la primarie ci la paznici. ia vezi matale ce lipitori ai angajat acolo!
36
0
nu ne pasa avem MII de parcari in acest oras frumos
24
3
chiar asa nu face nimic primarul asta pentru cetateni pe gratis? orice face trebuie sa taxeze? sunt curios cum o sa ridice masinile in parcarea supraetajata
26
5
Numai moca nu se tin masinile timp indelungat in parcarea aia!
23
3
Saracule,n-ai bani de tras pe nas?
24
10
Si tu esti in vacanta sefule, cu toti agaricii tai, tot in vacanta si ei, si pe muulti bani , si pe degeaba, de cand stati in vacanta pe multi bani ati uitat de unde ati venit si ce trebuia sa faceti aici
29
2
Cel mai prost primar
67
8
Cand ai cumparat teren de casa in compozitorilor de la cine ai cumparat? de la primarie sau de la privat? de ce nu i-ai cerut aluia care a vandut sa asfalteze , sa traga apa , gaze , curent. Ala a vandut terenuri si a ajuns milionar si fraierii de Constanteti platitori de taxe trebuie sa suporte asfaltul si utilitatile de pe parcela milionarului. Mars in MM de sclav, strangeti toti bani ca sunteti bogati aveti vile si blocuri , asfaltati, puneti bariere la intrare si traiti voi acolo. Luati exemplu de la Tomis Plus , boreal etc aia au construit dar au asfaltat si au tras utilitatile singuri .
45
8
Totul se plateste in zona centrala dar la anul decontam .
53
3
Asfalteaza ,ba,in compozitorilor,ca stam in noroi si tu visezi zgarie-nori.ce intelegi prin noi,adica tu si pastaie ati adus bani de acasa?
54
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614