REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Făgădău și-a făcut apariția la conferința de presă a PSD cu întârziere. Vezi de ce. Video

Făgădău și-a făcut apariția la conferința de presă a PSD cu întârziere. Vezi de ce. Video

M.P., A.F. 27 martie 2024 | 18:18 3664

Fostul primar Decebal Făgădău nu a intrat de la început la conferința de presă a PSD, organizată pentru a-și anunța, oficial, candidații la primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Fagadau si-a facut aparitia la conferinta de presa a PSD cu intarziere. Vezi de ce. Video

Făgădău nu a intrat la conferința de presă, organizată de PSD Constanța de la început din cauza faptului că a fost oprit de un cetățean care l-a și certat, nemulțumit de prezența sa.

Video:

Făgădău s-a așezat, în cele din urmă, la masa prezidiului, însă a stat numai cu ochii în telefon, după ce presa a fost cea care s-a dus să îl cheme înăuntru.

Fagadau si-a facut aparitia la conferinta de presa a PSD cu intarziere. Vezi de ce. Video

Făgădău: Da, îmi voi depune adeziunea în PSD

„Am venit aici pentru a-l felicita pe Horia (Constantinescu, n.r.), pe dr. Cătălin Grasa, cu care sunt prieten, mă bucur să îi văd pe colegii mei. Eu mi-am dat demisia în momentul în care am avut probleme cu justiția. Întrucât acestea s-au încheiat, am luat decizia de a mă întoarce în viața politică.

Trebuie să se oprească această nebunie din oraș. Mă mândresc cu proiectele mele dar nu cu modul în care au fost implementate. Scopul proiectelor era îmbunătățirea vieții constănțenilor“, a transmis Decebal Făgădău.

„Nu va fi o campanie ușoară dar am încredere în colegii mei că nu vor repeta greșelile din trecut“, a conchis Făgădău.

Video:

Stroe: „Făgădău a fost așteptat, cu drag, acasă“

„Cu siguranță Decebal Făgădău va avea un rol important în lupta pe care Horia (Constantinescu, n.r.) o va duce pentru primăria Constanța. Poate candida pentru orice funcție în PSD. Nu e un novice. Cu siguranță poate candida, domnul Făgădău va fi un foarte bun deputat“, a spus Felix Stroe, liderul PSD Constanța, confirmând, astfel, ceea ce Replica a relatat, și anume ca Făgădău va deschide lista pentru Camera Deputaților.

.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108