REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Deputata Cristina Rizea s-a înscris în PSD și candidează la Primăria Valu lui Traian. Video

Deputata Cristina Rizea s-a înscris în PSD și candidează la Primăria Valu lui Traian. Video

A.F. 27 martie 2024 | 17:21 4422

Cristina Rizea, aleasă deputat în Parlamentul României, în 2020, pe listele USR-PLUS, a trecut la PSD, după ce o perioadă nu a mai făcut parte din niciun partid. Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, a transmis că deputata Cristina Rizea va candida la Primăria Valu lui Traian.

Deputata Cristina Rizea s-a inscris in PSD si candideaza la Primaria Valu lui Traian. VideoCristina Rizea

Rizea a plecat din USR, nemulțumită că i se cereau bani pentru poziția sa din Parlament.

„M-a întrebat cineva că de ce am părăsit USR-ul. Păi, era contra principiilor mele. Am plecat la drum cu sloganul fără hoție, dar în interiorul partidului se fură. Îmi pare rău, dar eu nu pot să fiu părtașă la așa ceva, eu am o problemă cu perna, îmi place să dorm foarte bine noaptea și îmi place să mă uit în oglindă cu drag ca să nu am ce să-mi reproșez. Se fură la voturi, intern. USR-ul se ocupă de chestia asta, obligând parlamentarii să-și plătească locul în rate. Și USR Constanța... pe mine m-au suspendat că aveam cotizația neplătită. Dacă cotizația de membru era 10 lei nu se punea problema, ei voiau să plătesc o rată de 1.000 de lei pe lună la partid, adică 12.000 de lei pe an. Faceți socoteala cât costă un loc la partid la USR!“, a spus deputata, într-un interviu acordat în februarie pentru Replica de Constanța.

Cristina Rizea candidează din partea PSD la Primăria Valu lui Traian

„Cristina Rizea este candidatul PSD la primăria Valu lui Traian“, a transmis Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța.

Video:

Cristina Rizea: Am învățat că politica este despre construcție, nu dezbinare

„Am intrat în politică în anul 2018. Am căutat atunci să construiesc o agendă credibilă de politici sociale pentru cei marginalizați. Bazându-mă pe propria experiență ca supraviețuitoare a cancerului, mamă de înger și femeie într-o societate pentru care egalitatea de gen încă nu este o realitate, am căutat să fiu o voce a rațiunii și a curajului pe scena politică.

Am petrecut ultimii 3 ani de activitate politică, în Parlamentul României. Acolo, un singur partid mi-a fost în permanență alături, în ciuda afilierilor politice, mi-a susținut toate  proiectele sociale pe care le-am inițiat. Fie că vorbim despre sprijin pentru părinții de îngeri, fie că vorbim despre decontarea fertilizărilor în vitro pentru cuplurile care suferă de infertilitate, fie că vorbim despre sprijin pentru tinerii care ies din sistemul de protecție socială, am găsit în Partidul Social Democrat parteneri dedicați și deschiși cu fiecare ocazie.

După trei ani în Parlamentul României, am învățat că politica este despre construcție, nu dezbinare. Am învățat că avem nevoie de maturitate și consens, nu ură și polarizare. După trei ani la București, ani petrecuți lucrând în permanență la proiecte legislative pentru cei vulnerabili, mi-am confirmat încă odată că politica pornește de la firul ierbii. Am realizat că „valul” schimbării se dă din comunitățile mici în toată țara. De aceea, mă bucur să anunț astăzi că voi candida la Primăria comunei Valu lui Traian.

În Parlament am luptat mereu pentru proiecte dedicate Constanței. Trenul metropolitan este un exemplu și mă bucur că va deveni realitate. Acum, vin acasă cu un proiect clar pentru comuna mea, pentru Valu lui Traian și pentru cetățenii săi, proiect inspirat de întreaga mea experiență politică și civică. Trei priorități definesc acest proiect:

1. Centură ocolitoare pentru Valu lui Traian: E momentul să scăpăm de traficul infernal și să accesăm fonduri europene pentru o centură care să ne înconjoare comuna.
2. Valu lui Traian, o comună antreprenorială, nu dormitor al Constanței: Trebuie să creăm un incubator pentru afaceri locale acasă, să creăm locuri de muncă aici, în Valu lui Traian, să dezvoltăm o economie locală. Așa cum la Florești, lângă Cluj, se poate, noi putem și mai bine!
3. Sprijin pentru copii și pentru comunități marginalizate: Vom construi creșe în Valu lui Traian, parcuri, locuri de joacă, vom organiza un club al copiilor în care aceștia să se dezvolte și să contribuie la viața comunei și vom veni cu măsuri de protecție socială pentru cei dezavantajați.

Mă bucură sprijinul Partidului Social Democrat în această candidatură. Le mulțumesc pentru deschiderea de a continua această colaborare și în plan local, în interesul cetățenilor din Valu lui Traian! La fel ca până acum, voi continua să construiesc comunități, să unesc oameni și să dau speranță celor vulnerabili prin inițiativele mele, care mă definesc ca om, ca femeie, ca politician. De data asta, acasă, în partidul alături de care cred că pot construi pentru cei ce au cea mai mare nevoie“, a declarat Cristina Rizea.
 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alta fripturista !!
2
0
Nici Aghiutza nu te mai voteaza! Cum poti sa treci dintr-o extrema in alta! Pai partidul PSD este acum , partidul cinstitilor si seriosilor si USR-ul este partidul hotilor!?Mai lasati inavutirea personala si ganditi-va si la POPOR!
4
0
bravo USR, neprihanitii, gingasii si incoruptibilii! hahahahha Stelica ce face garsoniera?certificatul de handicap il mai ai?am vazut ca cersesti voturi, te ai activat inainte de alegeri. Ce scarba imi e!
2
1
Omeni buni mai bine această doamnă decât Mitroi și Iulia Mitroi a luat toată comuna de la clădiri la pamanturi iar Iulia cine era acum 20 de ani când a fost măritată cu Pieicu nu aveau după ce bea apă după ce a ajuns vice primăriță sau verificați averea DNA dar chiar ne credeți proști să vină presa de la București sa facă o anchetă jurnalistică !!!!!!!!!!!!!
4
2
tanti RIZEA,stimata doamna ce lucreaza sub acoperirea unor procuri si nenoroceste lumea,vorbesti despre onoare?Avem baieti tineri pe numele carora ai infiintat firme si i-ai lasat cu datorii la Anaf...prapad ai lasat in urma ta... In alta ordine de idei ..avem 3 gradinite ,centru de tineret si absolut toate proiectele despre care vorbesti sunt deja realizate de catre MITROI. ai innebunit de tot,madam RIZEA??/
9
1
dar femeile ii intrec, n au rusine , ireal, pentru specimene gen ar trebui sa exista un IAD
6
0
Ia cititi aici un articol despre neprihanita Rizea. Cititi si veti intelege de ce a ajuns in PSD. Nu inteleg cum a ajuns in USR.
6
0
Asta ar fi una dintre glume
8
0
Sa ajunga la puscarie.
8
0
M arlan U ra I diot E scroc
2
1
Mai exista vre-un partid la care nu ai fost?
14
0
Ai întrat în lumea bună unde nimic nu e pe gratis
12
0
Ha!ha!A plecat din cauza hotiei din USR si a trecut la PSD ul lui Felix.Madame tu defapt ai promovat de la găinari la mafioți.Tu crezi că nentu Felix este omul de 1000 ron/ lună?
29
1
O persoană care minte, denaturează și împroașcă cu noroi.
29
2
o nulitate mai mare ca hotomanca asta nu exista.....
32
2
Fata asta nu prea își găsește rostul din partid în partid si ea..
18
1
doar o coar da ieftina
21
3
Ai tupeu sa vorbești de principii când tu ai demonstrat ca ești traseita politica. La cratiță cu tine ca oricum nu ai făcut nimic pt Constanța
36
3
Traseism politic
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108