REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.6° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Făgădău: „Vom finanța proiectele Farului Constanța”

Făgădău: „Vom finanța proiectele Farului Constanța”

Replica API 25 iunie 2019 | 00:00 240

Consilierii municipali constănțeni au aprobat regulamentul privind aprobarea de finanțări din buget pentru activități sportive. Cu această ocazie, primarul Decebal Făgădău a ținut să specifice faptul că sunt echipe din Constanța de care este foarte mulțumit, cum ar fi echipa de Rugby Cleopatra, care merită să fie finanțate pentru performanțele aduse, dar și echipe care nu fac performanțe, cum ar fi Tomitanii.

„Avem discipline unde sunt rezultate, dar sunt și cluburi care nu fac performanțe, cum ar fi Tomitanii, care nu caută decât ceartă. Le am transmis, fie se unesc, fie nu îi vom finanța", a spus edilul. De asemenea, edilul a transmis echipei Farul că poate veni cu proiecte în vederea finanțării.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Proiectele farului privat din bani publici fatalaule? Sa proiecteze marica tot ce-i trece prin cap si primaria sa plateasca. Pai sa faca toti patronii proiecte si primaria sa finanteze.PE TOATE!
0
0
Cand scapam de asa zisul primar?
2
0
cred ca aceasta epoca trebuie sa ia sfarsit, epoca ori e ca noi ori nu facem
3
0
lasati cluburile private si finantati sportul in cluburile de stat
5
0
Asta ori e retrograd.., ori ii lipsecte discursul ELECTORAL. Pai bai cioflingarule cum vrei sa te aleaga galeriile de pensionari cind tu nu vrei sa schimbi un bec la FAR. Sa vedem si noi pulsatia FARULUI pe autostrada cind venim sa va alegem un NOU PRIMAR pentru DIAS pora.
4
0
N-are treaba cu Fagadau, iar de daramat echipa Farul, a daramat-o tiganul Giani Nedelcu, care-a vandut pana si tabela de pe stadion.
4
0
Finanteaza-l pe Hagi, caricatura lui boaba de mazare ce esti. A construit ala de unul singur un stadion si o echipa cat inima lui. Iar voi, ati daramat o echipa si un oras, unul la puscarie urmezi si tu.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389