REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

FARUL va avea un nou teren sintetic de antrenament, dar suporterii așteaptă un nou stadion!

FARUL va avea un nou teren sintetic de antrenament, dar suporterii așteaptă un nou stadion!

Replica API 14 mai 2020 | 00:17 2290

Primăria Municipiului Constanța a anunțat în cursul zilei de miercuri, 13 mai, că a demarat lucrările pentru reamenajarea terenului sintetic din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” din Constanța. Cu alte cuvinte, jucătorii echipei de fotbal Farul Constanța se vor putea antrena din această vară pe noul teren sintetic. Lucrările vor dura maximum 90 de zile.

Constănțenii și suporterii fariști așteaptă de mulți ani o reabilitare a stadionului Farul

Comunicatul Primăriei Constanța a fost preluat și pe pagina de Facebook și site-ul clubului Farul Constanța, însă fariștii așteptau o altă veste, care pare să nu mai vină de mulți, mulți ani. Este vorba despre un nou stadion la Constanța, în contextul în care primarul, Decebal Făgădău a anunțat și începerea lucrărilor pentru Sala Polivalentă. Acestea deja au întârziat cu câteva zile, termenul inițial fiind 11 mai. „Pe când și stadionul?” sau „Tichie de mărgăritar. Puneți mâna și reparați stadionul mare!”, au fost câteva comentarii la postarea de pe Facebook a clubului de la malul mării.

Ce conține proiectul?

Demontarea proiectoarelor existente și a instalației electrice aferente și montarea a 20 de proiectoare led pe stâlpii existenți.Montarea gazonului sintetic - Terenul de fotbal va avea dimensiunile 90/45 m și va fi prevăzut cu gazon de 60 de mm înălțime, iar restul terenului, în suprafață de 1968 mp va fi prevăzut cu suprafață sintetică cu fir de 26 mm înălțime. Gazonul sintetic ales este rezistent la temperaturi cuprinse între -35 grade Celsius și 60 de grade Celsius, Montarea a 3 seturi porți de joc prevăzute cu plasă, Montarea a 2 bănci de rezervă, Montarea a 2 tribune pentru spectatori. Lucrările care au început în această săptămână vor fi finalizate în maximum 90 de zile. Reamenajarea terenului sintetic, a porților de fotbal, a băncilor de rezervă și a tribunelor beneficiază de la executant de o garanție de 2 ani, iar gazonul de 5 ani.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care suporteri ? o sa fie bun pentru spital de campanie
0
1
STADIONUL APARTINE CONSILIULUI JUDETEAN, CE AU FACUT IN ACEST AN ? TERENUL DE ZGURA ARATA CA LA CERNOBAL, DACA MERGI PE TROTUARUL DE PE PRIMAVERII TE IMPIEDICI DE PAVELE, PE ION ANDREESCU STAU COVOARELE LA USCAT PE GARDUL STADIONUL, IAR IN INCITA STADIONULUI, VESTIARE IGRASIE, MUCEGAI , CADE TANCUIALA
3
0
Lumea moare de COVID si voua va arde de stadioane !
2
1
sa-l faca guvernul ca la bucuresti a putut sa faca 4 .
1
1
Bai cei ce guvernati Constanta de ani de zile PSD , faceti un stadion nou modern , sunteti de rasul lumii !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272