REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

FCSB - CSU Craiova 3-2. Dramatism incredibil în derby-ul etapei din play-off

FCSB - CSU Craiova 3-2. Dramatism incredibil în derby-ul etapei din play-off

Replica API 1 aprilie 2019 | 00:00 486

FCSB și CS U Craiova au oferit un meci pe cinste în cel mai așteptat duel al etapei a 3-a din play-off. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-2, la fel ca în finalul sezonului regulat, însă meciul a fost umbrit de erorile mari ale lui Ovidiu Hațegan, care a judecat complet greșit trei faze importante.

Roș-albaștrii au acumulat 31 de puncte și rămân în lupta pentru titlu, având 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Meciul, desfășurat în atmosfera încinsă de pe Arena Națională, a început spectaculos: Ioan Hora a înscris în minutul 8, profitând de o minge venită de la Junior Morais.

Egalarea a venit în minutul 23, în urma unor momente de joc în care oltenii au pus stăpânire pe posesie. Nicușor Bancu a transformat fără emoții un penalty, iar partida a devenit incendiară din acel moment.

Două greșeli mari de arbitraj

Din păcate, de acolo și-au intrat în rol greșelile lui Ovidiu Hațegan, cel care a tratat greșit 3 faze vitale.

Dennis Man a dus-o pe FCSB în avantaj în minutul 30, însă reluările TV au demonstat că poziția acestuia a fost una neregulamentară.

Cumva compensatoriu, oltenii au egalat în prelungirile primei reprize tot dintr-o greșeală a fluierașilor. Cicâldău a faultat în atac, a înscris cu capul, dar golul a fost validat.

Salvați de Gnohere

Repriza secundă a început furtunos: FCSB s-a aruncat în atac, a înscris în minutul 54, însă desfășurarea evenimentelor a fost incredibilă: Hațegan a decis inițial că golul e valabil, dar l-a anulat apoi după consultarea cu tușierul Sebastian Gheorghe, în ciuda protestelor vehemente ale steliștilor.

Până la urmă, FCSB a înscris golul trei în minutul 71, când Harlem Gnohere, intrat în repriza secundă în locul lui Teixeira, a finalizat impecabil, cu capul, centrarea lui Junior Morais.

Atmosfera a rămas una de mare derby până la final, oltenii au lovit bara, prin Bărbuț, în minutul 83, dar FCSB a câștigat cu 3-2, exact ca în finalul sezonului regulat.

Victoria e una vitală pentru FCSB, cele trei puncte menținându-i pe roș-albaștri în lupta la titlu. FCSB a acumulat 31 de puncte și a urcat pe 2, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

De partea cealaltă, Craiova e pe 3, cu 29 de puncte, iar șansele oltenilor la titlu sunt acum infime.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare echipa cu pretentii si craiva! Ii bate fcsb de cate ori ii prinde!
0
0
Iar o fura FCSB ul si anul asta. Locul 2-3 este asigurat
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212