REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
14.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Felix Stroe îi întinde o mână lui Făgădau... dacă iese bine în sondaje!

Felix Stroe îi întinde o mână lui Făgădau... dacă iese bine în sondaje!

Mirela PASCAL 18 martie 2024 | 00:00 4848

PSD riscă să piardă Consiliul Județean Constanța, după anunțul neașteptat cu privire la candidatul PNL! Piedica social democraților se numește Florin Mitroi, unul dintre aleșii cu cea  mai mare notorietate la Constanța și, totodată, cu cel mai mare respect câștigat din partea tuturor politicienilor locali.  Soluția-minune a venit greu, pentru că Mitroi nu era decis să lase Valu lui Traian pentru un angajament atât de mare. Iată însă că PNL a jucat cartea destul de bine, în defavoarea social democraților care, încă, nu au ieșit cu candidatul la CJ, și nici la Primăria Constanța. Cu Mitroi contracandidat, PSD trebuie să gândească foarte bine ce mișcare face pe tabla de șah, dacă vrea să recâștige CJ. Până la CJ, Stroe nu-l exclude pe Făgădău pentru o candidatură al Primăria Constanța. Dacă iese bine în sondaje, i-ar întinde o mână. ”Este binevenit să se întoarcă acasă!”, zice Stroe.

Felix Stroe ii intinde o mana lui Fagadau... daca iese bine in sondaje!Decebal Făgădău și Felix Stroe

Liderii PSD ar fi trebuit să cadă de acord, în sfârșit, pe cine aruncă în lupta pentru Primăria Constanța și Consiliul Județean, însă nu a fost luată o decizie. Încă fac măsurători, iar anunțul sperăm să vină săptămâna aceasta, pe la jumătate, după cum ne-a spus și Felix Stroe. ”Cum o să avem rezultatele și le discutăm cu conducerea națională, după ce le validează, le facem publice. Cel mai târziu jumătatea săptămânii viitoare avem candidații”, spune Stroe.

Surpriza din sondaje... Brăiloiu

Pentru municipiu, sunt măsurați Decebal Făgădău, Horia Constantinescu, Lucian Lungoci, Liviu Brăiloiu, Horia Țuțuianu și Costin Răsăuțeanu, iar pentru Consiliul Județean: Horia Țuțuianu, Daniel Georgescu și Cristian Cîrjaliu.

Stroe îl așteaptă.... acasă pe Făgădău!

Felix Stroe ii intinde o mana lui Fagadau... daca iese bine in sondaje!

Întrebat dacă, în cazul în care Făgădău iese cel mai bine în sondaje, îl va coopta în partid și-l va pune candidat, Stroe a declarat că ”din moment ce București face aceste sondaje și le discută cu noi, nu credeți că avem tot interesul să punem candidatul care e cel mai bine situat?! Indiferent de situație, cel care va fi cel mai bine situat, ăla va fi. Ar putea să fie și Făgădău, de ce nu. Poate se înscrie. E binevenit să se întoarcă acasă!”.

Felix Stroe ii intinde o mana lui Fagadau... daca iese bine in sondaje!Decebal Făgădău și Horia Constantinescu

Brăiloiu: sunt mai capabil decât ăștia toți

Revenind la Brăiloiu, acesta și-a manifestat de multe dorința de a candida din partea PSD sau, dacă nu, independent.  „V-am mai spus și nu am negat niciodată că vreau să candidez. Dacă se vor face niște măsurători în cadrul partidului, cel care stă cel mai bine situat acela va fi desemnat. Au trecut 3  ani, vedem și rezultatul. A trăit constănțeanul mai fericit? Nu dimpotrivă. Mi-ai furat 4 ani din viața mea, patru ani m-ai chinuit, patru ani mi-ai rupt mașina, mi-ai rupt pantofii, mi-ai rupt sănătatea, mi-ai umplut casa de praf.... PNL a făcut în 3 ani ce nu a făcut PSD-ul în 20 de ani: a spart orașul tot. Tocmai de aceea da, vreau să candidez. Dacă nu se poate la partid mă duc și candidez independent, dar vreau să candidez. Și vă spun clar că sunt mai capabil decât ăștia toți. Și vă spun un singur lucru: dacă eu stau 8 ani la primărie, fac Monaco din Constanța”, promite Brăiloiu.

Iată ce zice Brăiloiu, într-un interviu acordat ziarului Replica, despre candidatură:

Cât despre Horia Țuțuianu, se știe că acesta a mai fost în trecut la conducerea CJ... și la un pas să candideze, din nou, în 2020, dacă Stroe nu i-ar fi dat planurile peste cap pe ultima sută de metri pentru a candida el... Nu știm dacă deputatul și-ar mai pune pielea la saramură încă o dată...

Felix Stroe ii intinde o mana lui Fagadau... daca iese bine in sondaje!Horia Țuțuianu

Despre Cristian Cîrjaliu, ce ar fi de spus?! Un om gospodar pentru comuna sa, un luptător care a reușit să ducă mandatul fără un Consiliu Local și cu proiecte bune pentru locuitorii lui, însă, ca și în cazul lui Daniel Georgescu, primarul din Limanu, nu știm dacă s-ar risca pentru a intra în joc alături de Florin Mitroi, pentru Consiliul Județean. Vom vedea în câteva zile!

Trebuie înțeles faptul că oricare dintre cei măsurați poate fi candidat dar, la fel de bine, poate fi desemnat candidat și unul care nu se află în sondaje... și nici în grațiile lui Marcel Ciolacu.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce sa-l propuna pe Rasauteanu care a fost viceprimar si este o persoana cu un bun caracter, cu conduita morala buna si mai ales cu experienta in Primaria Constanta . Mai oameni buni cu Rasauteanu pe care constantenii l-ar fi ales primar nu pot face ei manariile si nu pot da tunurile cu care sunt obisnuiti. Rasauteanu v-a lupta pentru Constanta nu pentru interesele personale! Aici e totul!
1
1
Eu nu vă înțeleg. De ce nu îl propuneți pe Rasauteanu Costin??? Este de departe un om valoros și care știe ce are de făcut. De la PSD el este cel pe care multă lume îl dorește. Dar în culise se decide cum vor unii nu cum vor constănțenii.
2
1
Anca tu ești vocea Rusiei
1
3
Mwe PSD
4
0
Scuze am uitat …ca Fagadau este un bou ! La loc comanda …
7
2
O maimuta cu coorul rosu pusa de psd va lua mai multe voturi ca WC hitac. Asa disperati suntem in Constanta
6
1
I-a întins și ultima oară o mână de l-a scufundat complet. Mână plină de dejecții dr la Raja. Fagadau nu asculta de nimeni, baga-te independent pe barba ta și gata
7
1
Marss comunistule !Stroe vrea să îl mazileasca pe Georgescu cică îl încurcă pe comunist !
5
1
Bre, Nea Stroe de ce Nu candidezi tu?! Întreb pt un prieten.
7
1
Il blamati in van pe Decebal Fagadau...Este,de departe,candidatul la Primaria Constantei care stie ce sre de facut !
8
12
PSD NU ARE OAMENI SAU DACA ARE, NU AU VOIE SA EXISTE FARA ACORDUL SEFULUI. VAI, VAI VAI....UNDE A AJUNS PSD!! O ruina!!
11
1
Hutuca si Stroe sunt responsabilii morali ptr dezastrul din invatamantul constantean mentinandu-i pe Sorinel si Manolache in fruntea celui mai corupt ISJ din tara!
17
2
Fagadau a fost sluga Bufonului Mazare pus sa-l scape de furturi. 114 milioane de euro furati a fost o ciordeala adevarata. Acum platesc spagi pe la Poarta Alba sa nu haleasca din mancarea infecta a parnaiasilor. Trebuie sa fii lingusitor si slugarnic desavarsit ca sa devii bun sclav. Sa bagi linba prin toate gaurile tot timpul
20
8
E vorba de Daniel Georgescu de la 2 Mai nu de aiuritul ala care a fost la canale si a ajuns acum la canal!
9
4
Mai oameni buni, goniti-l pe derbedeul asta de Fagadau din Constanta, la locul de origine ! Nu incercati sa il aduceti din nou pe functia de primar al Constantei. Nu il mai vrea nimeni, nici functionarii din institutia de care si-a batut joc. Asta a facut umbra degeaba pamantului si o va face in continuare. Aleluia voturi Fagadau, i-ati gandul ....
24
9
Nu va mai agitati, tot pensionarul iese. Cartile sunt facute! Campania electorala o sa fie la mistoo, cu psd sustinand voalat pensionarul. Restul e circ ieftin.
21
10
Domnule Stroe aveți ceva cu acest oraș de îl propuneți tot pe Fagadau? Aveți o gramada de oameni valoroși în partid,nu mai veniți cu astfel de specimene! " Casanova" asta sa stea acasă sa.si crească copii,ca are destui,în plus a arătat ce poate,când a ieșit pe locul trei
25
9
Brailoiul asta este un deerbedeu. Ce sa caute un goolan la primaria Constanta? Asa de decazuti sunt PSD?
33
0
Eu nu mă bag bro, eu sunt mulțumit cu păcănelele la București. Departe de ochii Lu socru miu
19
0
Sa plece Stroe cu tot cu Mari Dragnea si sa lase tinerii sa mai salveze ce se poate din PSD Constanta
25
2
Mitroi a avut grija sa se puna bine cu satu . Le-a dat locuitorilor un pic de confort si pe termen lung a castigat simpatia lor . Locuitori fac compromisul asta , spunand ca a facut si inchid ochii la cum a reusit acest inca primar in activitate sa faca atata avere . Cei mai multi locuitori care s-au mutat in ani de mandat a lui mitroi , prea putin le pasa . Observ din partea romanilor o toleranta la furt . Sper ca la Constanta si in judetul Constanta , sa nu mai castige primarii pnl-isti . Cred ca nu doar eu am observat cat de rapaci sunt acesti pnl-isti si cum acum tin cu dinti de putere . Daca o pierd , ei stiu ca nu se vor mai intanli multi ani de acum incolo cu puterea . Uitativa ca si la nivel national , ar fi in stare sa-si vanda mamele sa-si dea fetele la produs ramanad intr-o alianta cu psd-isti .
20
4
unul mai breaz ca celalalt. cta va ajunge o ruina de oras. comunistii, incepusera sa ii schimbe fata. cum arata bulevardele mamaia, lapuesneanu, tomis, etc. dupa 89, administratiile locale, le-au facut loc la m***e.
28
0
AUR e solutia fireasca !
13
25
Felix Stroe îi întinde o mână lui Făgădau sa ii faca o L.A.B.A mica !Huo
29
0
Pentru PSD la CJC doar Horia Tutuianu ar mai putea sa i mai salveze in fata capului de clan Mitroi. La Primarie e mai complicat, Fagadau asteapta o sentinta definitiva in aprilie, Poate Horia Constantinescu sa aiba priza la public, dar va fi greu.... Un lucru e clar pt PSD: Felix Stroe sa nu candideze la nimic, constantenii nu-l plac, sper sa nu faca aceeasi greseala ca la alegerile trecute, Ciolacu nu l va ierta a doua oara......
14
16
V-a placut cum Hutuca a fentat batalia electorala? Personal ii reprosez sustinerea neconditionata a lui Sorin Mihai care conduce un ISJ cu grave fapte de coruptie si a faptului ca in CAul Spitalului Judetean nu este niciun medic!
20
2
Să iasă cei mai buni!
7
3
Mitroi este pe departe omul care poate schimba ceva,material nu mai are nevoie de nimic,doar să fie sănătos și să muncească ,cum a făcut-o la Valu... să vezi tu în ce te-ai băgat....
9
21
Ce coorva e politica asta bai frate! In conditiile astea cred ca are sanse supsha!
10
1
Nu il mai blamati pe actualul primar, nu a facut de cat sa puna in opera proiectele lui fagabou. Tot ce se intampla acum pe strazi este opera pesedeului. Amiralul esuat nu are nicio vina. Zero proiecte, zero investitii, zero proiecte pe bani europeni. O administratie impotenta si fara viziune.
18
9
Mai bine chitac decat fagadau. fagadau a dat autorizatii de construire pe spatiul verde, plaja, trotuare. fara mila de acest oras.
23
18
Ce măi ați uitat ce rele facea PSD ? Kaput PSD votăm Cupșa !
11
22
ASA ESTE...SA SE INTOARCA....ACASA..DL. FAGADAU,DAR CU O CONDITIE....SA SR BARBIEREASCA,,,SINCER...ARATA CA DRACU DE LA 12 NOAPTEA...MAI OAMENI BUNI....V-A LUAT DUMNEZEU ....MINTILE. ??? UNDE MERGI VEZI NUMAI BARBOSI...O TARA DE BARBOSI...CE RUSINEEEEEEE
26
3
Roman1 adevărați patrioți, numai mach1don1 ăstea vor binele comunități??!! ei au un singur scop au au au
24
2
Aceleași personaje cu un trecut dubios ! Lăsați tinerii din eșalonul 2 sa se evidențieze , vin cu o alta gândire esențială constănțenilor ! Poate ieșim din confortul gri al orașului !
34
6
Băgați l voi pe fagadau pe liste ca toată lumea să l voteze pe chitac ! De cat să l mai vedem pe faga bou iar la primărie mai vine stă chitac ! Cam așa stați ca să știți
30
17

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212