REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Femeia agresată la Saturn a fost și VIOLATĂ! Suspectul este RECIDIVIST

Femeia agresată la Saturn a fost și VIOLATĂ! Suspectul este RECIDIVIST

Replica API 25 octombrie 2017 | 11:30 1608

Întorsătură în dosarul femeii agresate la Saturn! În urma cercetărilor s-a stabilit că ea a fost și violată, suspectul fiind acum prins și propus spre arestare.

Totul s-a petrecut duminică seară, 22 octombrie, în jurul orei 20.00, când o femeie în vârstă de circa 49 de ani se îndrepta către restaurantul Argentina din Saturn, la o petrecere organizată de firma angajatoare, respectiv Kaufland. Dar nu a mai ajuns la destinație. Ea susținea la acea dată că, în timp ce se deplasa pe o alee lăturalnică, ar fi fost atacată de persoane necunoscute, care au bătut-o până ce au lăsat-o zăcând pe asfalt. O persoană care a trecut prin zonă a sunat la 112, femeia fiind transportată la spital. Potrivit primelor informații, se pare că nu i s-a furat nimic. Oamenii legii au continuat cercetările și detalii șocante au ieșit la iveală și anume că a fost și victima unui viol. ”Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânărul de 27 de ani, din Mangalia, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 25 octombrie a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, potrivit anchetatorilor.

Suspectul fusese eliberat recent din închisoare!

Suspectul se numește Memet Ghiunaidân și este cunoscut cu antecedente penale. El a fost cercetat în mai multe dosare, inclusiv pentru tâlhărie și fusese condamnat la 7 ani, din care a executat circa 6 ani, fiind eliberat condiționat la începutul anului 2017.

”Dispune punerea de îndată in libertate a condamnatului Memet Ghiunaidin de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr.371/2012 emis de către Judecătoria Mangalia, dacă nu este arestat sau reţinut în altă cauză”, potrivit minutei judecătorești. Mai exact, el a fost condamnat la 3 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, la 7 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie (fapta din 28.02.2011), la 7 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie (fapta din 27.03.2011) și la 5 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie (fapta din 05.04.2011). După ce au fost contopite pedepsele, magistrații au decis: ”Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 7 ani închisoare”. Însă, de cum a fost eliberat, el s-a reapucat de infracțiuni. Așa se face că iar a fost trimis în judecată, pe 20.06.2017, pentru furt calificat, la Judecătoria Mangalia, termenul fiind fixat pe 14.11.2017. Și, iată că acum este cercetat și pentru viol.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia Mangalia complive la infractiuni.De ce initial sa comunicat o simpla lovire. De ce sunt acoperite infractinile grave din Mangalia? Domnule popescu cristi esti mana in mana cu infracorii? ai stiut din prima clipa despre vjol de ce ai comunicat la presa doar lovirea? tii de scaun? daca ti viola sotia tot asa dadeai buletinul de eveniment? doar lovire?sinteti toti niste infractori la poliotia mangalia
1
0
Astia stau putin la puscarie si ies sa voteze magarii de politicieni care au mai facut o pomana.Voi ne votati, furati si cand ajungem la putere va dam drumu
4
0
Taiat coaiele Ii trebuie,sa se dea lege cu moartea Pt violuri!!!fomistii drq
18
1
Lasa ca le da drumul nea Tudorel
6
2
Nu e loc de glume sau ironii. Lucrurile astea se intampla pentru ca legea este prea blanda si pentru ca Politia Mangalia doarme in masini pe sub poduri sau sta la barfa in sens. Cum e posibil sa nu existe masini in patrulare noaptea? Pe hartie poate sunt, in realitate ei dorm de rup ascunsi te miri pe unde. De ceva vreme se sparg masini in Mangalia. Vizeaza cate o zona pe noapte si sparg mai multe masini de locul respectiv. Cum e posibil ca politia sa nu fi gasit pana acum nici macar un suspect?! Pentru ca atunci cand ii chemi la un furt, nici macar nu se sinchisesc sa-si fara aparitia.
11
2
La sapun bine dar daca ese negru?
6
3
Justitia asteapta. Numai justitie nu e asta...
4
2
Al dracu prost violeaza femei , de ce nu o fute p masa daca nu are ce fute uuua tigani borati
11
1
Doamna in cauza sa rugatu de mine sa intretinem relati intime, sicind am inceput a cerut si ceva kafteala, ca sa fie senzatile mai tare. Si acuma zice ca viol? Rusine bre.
1
14
Asa ii trebuie daca nu a luat taxi ul. Sau UBER cum ziceti voi astia mai prosti care nu stiu ca e ilegal. Kaufland in loc sa le mareasca salariile da petrecere. Are contract cu o firma de dispecerat si cu una de microbuze la Mangalia , de ce nu le pune la treaba ?
4
15
Psd e de vina pad a dat drumu la puscariasi psd nu osa mai ia nicodata osa se disfinteze partidu
14
4
Legile impotriva infractorilor sunt foarte ingaduitoare,blande. Ai zice ca de fapt ei trebuiesc protejati,nu cei care nu incalca legea. Una e sa ,,calci pe bec'' fara intentie,alta e sa faci porcarii cu buna stiinta. Ori tocmai cei care sunt infractori asumati, sunt pedepsiti de parca ar fi copilasi care-si fura guma la scoala.NU avem stat al romanilor,ci impotriva lor.
12
3
Sper s-o futa pe ma-ta data viitoare, sa vedem daca ai aceeasi atitudine, boule
14
1
bravo lui dragnea PSD , prioritatea nr 1 a lui eliberarea detinutilor, pensiile si salariile poate peste cativa ani . Rusine PSD , iar noi niste blestemati, sa votam impotriva noastra ! avem viata furata !
11
3
Mama voastra jeguri politice ! Ar trebui sa va violeze nevestele si copii vostri.PSD,partid de cacat.
17
3
Da ce batuta i-a dat daca nici nu a mai simtit ca a fwtuto.
3
16
Multumiti si votati in continuare pe Dracnea ca el are grija de noi. A eliberat puscariasii, asta a fost prioritatea psd.ului, nu legea salarizarii sau legea pensiilor.
18
5
suntem victimile acestor animale cu doua picioare pentru ca le-ati dat drumul din puscarii .Aceste animale nu au ce cauta in societate,sunt pericol social.
24
2
sa vedeti de acum incolo...
16
2
Decat sa-l prezentati la instanta mai bine i-l prezentati la fabrica de sapun,ca asta om nu mai se face!
29
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218