REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Femeie bătută de fostul soț în microbuz! Cei care au încercat să o salveze au fost şi ei bătuţi!

Femeie bătută de fostul soț în microbuz! Cei care au încercat să o salveze au fost şi ei bătuţi!

Replica API 13 ianuarie 2020 | 00:00 575

Săptămâna trecută, constănțenii care au circulat cu microbuzul 310 au fost martorii unui scandal monstru între doi foşti soți. O femeie a fost agresată în stația de autobuz, dar și în mijlocul de transport, la fel și cei care au încercat să-i ia apărarea. Femeia a obținut protecția, iar bărbatul nu are voie să se apropie de ea 6 luni.

F.B. a solicitat, săptămâna trecută, emiterea ordinului de protecție prin care să dispună obligarea fostului soț la păstrarea unei distanțe față de aceasta , locuința și locul de muncă al acesteia. Femeia s-a despărțit de bărbat de aproximativ doi ani, însă nu și legal. Aceasta a plecat de acasă, sătulă de bătăile, violurile și geloziile individului. De atunci, este urmărită, hărțuită și amenințată pretutindeni de către soțul său, despre care spune că umblă cu cuțitul după ea. Pe 7 ianuarie, femeia aștepta autobuzul 310 pentru a o transporta la serviciu, moment în care și-a făcut apariția soțul. A început s-o agreseze, iar martorii i-au sărit în ajutor, însă și aceștia au fost agresați de individul violent. După ce s-a urcat în microbuz, în urma ei a venit și soțul său, care a continuat cu agresiunile și amenințările, cerându-i să-i dea casa.

De altfel, și în 2017, dar și în 2018, femeia a mai obținut ordine de protecție, însă bărbatul nu s-a potolit, continuând să-i facă viața femeii un calvar. Magistrații au decis, pe 10 ianuarie, să emită un nou ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mazare ca a vandut cinstanta tot spati verde nu s a bagat nimeni . Fagabou a pus mozaic la trecerile de pietoni nu s a bagat nimeni
1
0
Cred ca politia asteapta ca individul sa o omoare...de ce e liber inca?
4
0
Toti indivizii de genul aceluia din articol trebuiesc omorati ! Pedeapsa cu moartea!!!!!
2
0
Castrat chimic sau mai bine cu clestele ca la porci.
3
2
AM BATUTO CA NU RSPECTA CONTRACTU SA FACA SEX ORAL ,LA TIMP. CE E MARFA MEA.
1
3
Cel mai amuzant mi se pare faptul ca in orice discutie apare un prost care sa Zica : psd e de vina . Dobitocilor.. toate partidele sunt la fel.stati sa vedeti acum vesti rele deja vand tara la milimetru penelistii .
7
2
pt asta de sub mine, dar de ce merita batuta? face el dreptate? el este legea? dreptatea o fac organele statului, orice om civilizat se adreseaza unde trebuie si se face dreptate, nu procedezi precum un animal in jungla, chiar nu traim in jungla sa ne facem singuri dreptate
15
3
A furat banii si casa sotului, merita batuta! Sa se duca la produs pe strada daca vrea bani.
6
9
Pe sofer ,pe sofer l-a ratat!!!!!Soferul era cel mai indreptatit s primeasca o corectie,numara bani din mers,vorbeste in continuu la mobil,ia pasageri peste capacitate ,fumeaza in masina,nu taie bilete,injura,fura din bani si din motorina!!!Ala trebuia batut bine primul ,dar sa speram ca se intoarce si repara greseala!!!
14
6
Legile sunt facute de PSD si hotii lor!
12
9
Omul isi vrea casa , propria casa , in care curvele te pot impiedica sa mai intrii , asta cu ajutorul legilor de kkt din romania !
13
11
Ce tot te legi atat de psd ce nu poti sa schimbi acum ce nu iti place? Vrem sa vedem ce legi sunt acum si tragem linie mai tarziu.
8
6
astea sunt legile lui draknea si ai lui psdisti
13
9
noi se pot intampla evenimente , legile sunt aiurea, aiurea rau , incurajaza golania, furturile, talharia , legisti, sunt considerati, speciali, chiar ca sunt!
14
1
Decat sa stai cu un asemenea dement, mai bine stai singura.
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108