REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fenomenul ‘47’ din Lumina, prezent şi în Constanţa! Deja există un cerc de suspecţi!

Fenomenul ‘47’ din Lumina, prezent şi în Constanţa! Deja există un cerc de suspecţi!

Replica API 21 aprilie 2018 | 00:00 286

Se fac verificări

Se fac verificări

Oamenii legii au declanșat cercetările în cazul așa-zisului ”fenomen 47” din Lumina. Este vorba despre faptul că mai mulți localnici și-au găsit gardurile sau pereții caselor ”marcate” cu numărul 47. Potrivit informațiilor noastre, polițiștii au deja un cerc de suspecți și se pare că situații similare au fost înregistrate și în municipiul Constanța.

Așa cum era precizat și în materialul anterior, se pare că totul ar avea legătură cu cu revenirea pe piață a trupei Specii, la care activează și Dragonu AK47, un concert fiind stabilit la malul mării pe 2 iunie. Iar fanii înrăiți ar fi început să mâzgălească tot ce prind, crezând că așa își manifestă… devotamentul, poate. Cert este că oamenii legii din Lumina au deja un cerc de suspecți, iar verificările continuă. Potrivit informațiilor noastre, fenomenul nu este unul izolat, el fiind prezent și în municipiul Constanța.

Amintim faptul că localnicii din Lumina au semnalat faptul că, de ceva vreme, pe garduri sau pe pereții caselor, apare cifra 47. ”Atenție! A apărut în Lumina un nătărău care vandalizează casele și gardurile consătenilor cu graffiti ! După mâzgălelile sale se pare că îl cheamă Petruș. Sunt vecini deranjați de faptul că și cu mama diluantului gardurile le-au rămas distruse și încearcă deja să afle cine este vandalul.

Rog organele locale din Lumina cât și părinții să ia măsuri, să se autosesizeze din oficiu și să pedepsească făptașul. De exemplu, în caz că vandalul își recunoaște opera , să se gândească și el puțin : gardul costă zeci de milioane și zile de muncă iar acum așa va rămâne, vopseaua nu se duce deloc. Urât! Rușine!”, a postat un localnic pe grupul de Facebook Comuna Lumina.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/situatie-stranie-la-lumina-casele-sunt-marcate-cu-numarul-47-oamenii-nu-inteleg-ce-se-intampla-352578/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare din vina cui? In iprimul rand al parintilor indiferenti la apucaturile odraslei.
2
0
Adolescentii in ziua de azi nu mai au maniere, sunt salbaticiti de mobil si computer
1
1
Puneti-i sa stearga peretii cu limba. Asa o sa letreaca cheful de a mai distruge munca altora.
2
0
asta e un semn ca oparitii astia cu vopsitul citesc presa locala .le-ati dat idei ca se plictiseau cu mintea lor odihnita
11
1
Parasutele cu negru sub unghii si mucii la nas mai bine si-ar mazgali cocina de nespalati
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102