REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
13.2° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Ferma Dacilor, din Prahova, funcționa fără autorizație de securitate la incendiu

Ferma Dacilor, din Prahova, funcționa fără autorizație de securitate la incendiu

A.F. 26 decembrie 2023 | 11:00 1319

Pensiunea din Tohani, județul Prahova, unde a izbucnit marți un incendiu în care au murit un adult și un copil, nu are autorizație de securitate la incendiu, potrivit ISU Prahova.

Ferma Dacilor, din Prahova, functiona fara autorizatie de securitate la incendiu

Potrivit ISU Prahova, pensiunea unde a izbucnit incendiul nu are autorizație de securitate la incendiu., conform Mediafax.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesizați prin apel 112, despre incendiul de la unitatea de cazare.

„La acest moment, intervenția este în dinamică, polițiștii fiind prezenți la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a izbucnit incendiul, și luării măsurilor legale, în consecință”, transmite Poliția Prahova.

Un adult și un copil au fost scoși carbonizați, marți, din pensiunea care a luat foc în localitatea Tohani, județul Prahova. Alte șase persoane sunt căutate. În momentul izbucnirii incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor erau cazate 22 de persoane, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A aparut acel care cica a pus focul dar el nu exista… ce vrajeala de 2 lei… nu a pus nimeni focul
0
0
Daca nu avea aviz de la ISU, de ce avea autorizatie de functionare???
1
0
La incendiu ?...Daca ai acel document ești acoperit și nu mai ia foc firma?.
1
1
Ma întreb ce tol mai au avizele pompierilor ? Dacă nu au nici o finalitate doar consultativ sau de încasat dreptul de la patroni ? Chiar nimeni nu ia nici o măsura dacă nu are aviz pus lacătul pe baraca și gata ISU poarta responsabilitatea morților și politicienii care nu fac legi ferme aplicabile imediat
1
1
Mortii sunt neamurile proprietarului, printre ei si fiul acestuia. Mare pedeapsă de Craciun.In anul 2019 pompierii au gasit 6 nereguli la această speluncă.Ce au făcut autoritățile.Nimic.Au primit șpagă au organizat paranghelii cu amantele.Deci patronul era băiat de treabă. Spelunca nu avea apa curenta,canalizare,energia electrică era asigurată de niste generatoare prăpădite.Cine a dat aprobarea de functionare .De ce nu s-a inchis acum patru ani acea locație.Acum autoritățile"actioneaza". Procesul penal va dura câțiva ani fapta se va prescrie lumea va uita deoarece vor apare alte catastrofe,iar autoritatile vor actiona imediat dupa ce se va produce evenimentul.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212