REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fiica Madonnei a renunțat la sutien! Cum a ieșit Lourdes să se plimbe în New York

Fiica Madonnei a renunțat la sutien! Cum a ieșit Lourdes să se plimbe în New York

Replica API 10 iulie 2020 | 00:00 1285

Așchia nu sare departe de trunchi! Această zicală a devenit cumva clișeică atunci când vine vorba de Lourdes Leon, fiica Madonnei, care pare că pe zice ce trece adoptă tot mai mult din stilul și nonconformismul celebrei sale mame.

Lourdes Leon

Tânăra a fost fotografiată de paparazzi pe străzile din New York, într-o ținută casual dar îndrăzneață, în timp ce a ieșit la o gustare cu câțiva amici. Lipsa sutienului din vestimentația lui Lourdes a fost punctul de „atracție”, având în vedere că prin bluza lejeră se puteau observa cu lejeritate sânii acesteia, care erau frumos conturați de modelul hainei.

Foto: Profimedia

Cu o piele bronzată, tatuajele la vedere și un stil ce n-ai zice că ar fi purtat de o persoană cu posibilitățile ei financiare, fiica Madonnei și-a accesorizat întreaga ținută cu masca de protecție, ce este în continuare impusă și in SUA. Un alt detaliu care a ieșit în evidență este faptul că aceasta a ales să poarte șosete diferite.

În timpul prânzului cu prietenii, Lourdes a demonstrat din nou că împărtășește principiile și obiceiurile mamei sale și, în momentul în care a ridicat brațele, i s-a putut observa subrațul neepilat. Aceasta, la fel ca și mama ei, preferă să fie „naturală” când vine vorba de părul din jurul axilelor.

Foto: Profimedia

Prietenii tinerei de 24 de ani nu par însă să o judece pe aceasta pentru deciziile sale, SUA fiind o țară mult mai „deschisă” la orice tip de extravaganță. Lourdes are însă și un obicei pe care nu îl împărtășește cu mama sa, un viciu -fumatul-, fiind adesea fotografiată cu țigara în mână, lucru criticat de Madonna.

Madonna

În rest, celebra artistă își lasă fiica să îi calce pe urme și, la cei 61 de ani ai săi, încă nu a renunțat la pozatul sexy.Cântăreața a publicat recent pe Instagram o imagine în care apare fără sutien și în slip, acoperindu-și sânii doar cu mâinile, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E foarte frumoasa. Frumusetea vine din personalitate. Iar din ce se vede, are sa dea si la altii. E cu totul altceva fata de toate plasticatele. Super femeie.
0
0
Are fata de barbat.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920