REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

FILAJE ȘI URMĂRIRI! Doi indivizi care au ATACAT un constănțean, PRINȘI la București, cu mascații!

FILAJE ȘI URMĂRIRI! Doi indivizi care au ATACAT un constănțean, PRINȘI la București, cu mascații!

Replica API 15 august 2017 | 00:18 374

Agresiune în Tomis Nord!

Agresiune în Tomis Nord!

Un bărbat a fost agresat în Tomis Nord, în iulie. La acea dată, fiica victimei a postat și un anunț pe rețelele de socializare dar și două fotografii cu agresorii. Oamenii legii au declanșat cercetările și iată că infractorii au fost prinși la București.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța i-au identificat pe Gheorghe Cristian Cucu, în vârstă de 21 de ani și Denis Mihai Lungu, în vârstă de 19 ani, din municipiul Piatra Neamț, bănuiți de comiterea faptei. Aceștia au fost filați după ce un constănțean a depus plângere. Astfel, la data de 19.07.2017, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Constanța, a sesizat faptul că a fost deposedat de o sumă de bani și de un telefon mobil.

"Pe data de 19 iulie, în zona Brotacei, în Constanța, tatăl meu a fost agresat ( bătut) și jefuit de cei doi indivizi din aceste imagini. A fost bătut pentru 400 lei și un telefon Samsung J3. Fac apel la voi și poate și la prietenii voștri, să mă ajutați sa îi găsesc sau să îi identific. Ofer recompensă celui care îmi dă informații utile și reale. A fost agresat și jefuit în scara blocului și există și martori!", a scris pe Facebook Marinela M., care a atașat și câteva forografii".

Polițiștii au declanșat imediat cercetările, au analizat imaginile surprinse de camere de supraveghere din zonă, după care au început să urmărească telefonul sustras. Au stabilit un cerc de suspecți și apoi au aflat că indivizii se află în București, acolo unde au și fost prinși în colaborare cu luptătorii de la Acțiuni Speciale și polițiștii de la Operațiuni Speciale.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 1.400 de lei a fost recuperat în proporție de 70% și predat persoanei vătămate. Cei doi tineri au fost inițial reținuți și ulterior prezentați Judecătoriei Constanța care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/barbat-batut-in-tomis-nord-de-doi-indivizi-ii-recunoasteti-325378/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici macar nu sunt ei in ambele poze ...bagati oameni la puscarie degeaba
3
0
moldovioara mia , acasa la voi sa talhariti, huooo
3
0
sa vezi ce belita ii dau lui mata,,moldoveneste..1,2,3.
0
3
da da ii plina constanta de ei dar tre sa recunosti gorgiana trag cu belitele bine.recunoaste nu nu te sfii
1
5
Moldova. ..moldoveni. ...normal..s-a umplut Constanta de moldoveni
11
1
Pai di undi puteau sa hii dansii? Di la mamuca Moldova!!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108