REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
23.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Fiul lui Dumitru Buzatu, primele declarații după ce și-a dat demisia de la SGG

Fiul lui Dumitru Buzatu, primele declarații după ce și-a dat demisia de la SGG

A.F. 23 septembrie 2023 | 21:14 2407

Tudor Buzatu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, a declarat despre renunţarea la funcţia de secretar de stat de la Secretariatul General al Guvernului şi decizia PSD de a-l exclude pe tatăl său că iubeşte partidul din care face parte, înţelege atitudinea lor, este o atitudine politică, dar nu ştie dacă este corectă sau incorectă. El mai spune că a anunţat telefonic că îşi dă demisia din funcţia de la Guvern.

Fiul lui Dumitru Buzatu, primele declaratii dupa ce si-a dat demisia de la SGGTudor și Dumitru Buzatu

„Nu am niciun fel de răspunsuri, nici măcar pentru mine. Eu înţeleg, iubesc partidul din care fac parte, înţeleg şi atitudinea lor, este o atitudine politică, nu ştiu dacă este corectă sau incorectă. Am preferat să anunţ, am anunţat telefonic, nu am apucat în scris, am anunţat că îmi înaintez demisia”, a spus Tudor Buzatu, după reţinerea tatălui său, într-o intervenţie la Observator.

El a adăugat: „Cea mai mică grijă a mea este funcţia mea politică sau calitatea de membru nu aş vrea să mi-o pierd că am muncit în partidul ăsta 20 de ani dar funcţia poate să o ia liniştiţi”.

Fiul lui Dumitru Buzatu a mai spus că era în Vaslui când am văzut la televizor ce se întâmplă.

„Nu ştiu, m-am dus la el, nici acolo nimeni nu a spus nimic şi atât”, a mai declarat Tudor Buzatu, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai! Ce surpriza! Pentru cine mariti taxele, domnule Ciolacu? De unde provine gaura bugetara? Oare faptul ca PSD, cel mai corupt partid din Romania, fura haotic, are legatura cu bugetul? Sa platim mai mult pentru jegurile astea? Sa platim mai mult ca sa fure toti borfasii Romaniei? Suntem un popor de p****i pentru ca toleram toate mizeriile astea! PSD = CORUPTIE GENERALIZATA. Dar lasa ca il exclude Ciolacu din partid si lucrurile se rezolva. FMM de HOTI!
0
0
cum sa nu iubeasca partidul care i-a pus in capul mesei!
4
0
r*mânia, tara mafiei politice. Cum faceți ma, de ajungeți familii intregi în parlament, în ministere, în universități, de la tata și bunic, la fii, fiice și nepoți? Cum faceți ma, de ati ruinat tara asta cu astfel de rețele de influenta, ca de competenta, nu poate fi vorba? Cum???? Banii, mama lor, fără număr, fără munca, fără frica! Huoooooooo!!
5
0
Romania tara mea ,fie pâinea cat de rea tot ți-o fură cineva. Nu vom progresa deoarece oamenii valoroși pleaca afară.Nu ai loc de beizadele,politicienii isi numesc odraslele pe functii banoase la stat, îi fac parlamentari,notarii preoții etc isi numesc beizadelele in locul lor cand imbatranesc.In toate institutiile nu ai loc de amante, puicuțe de bani gata,analfabete funcțional,mai bine ar fi puse in vitrinele din Olanda pt satisfactia barbatilor. Acel cocalar batran asta a făcut toată viata, a luat zeciuiala de la fiecare întreprinzător care a vrut sa realizeze ceva in Violslui . Datorită acestui fapt lucrarile au fost de proastă calitate , deoarece drojdierul nu mai avea curajul sa-l verifice pe mituitor,iar acesta fura cât putea.Un om cat ar fi de valoros nu ar trebui sa fie numit într-o funcție politică mai mult de doua mandate altfel devine un mic dictator.
7
0
Sa lucrezi la SGG e ceva. Te a recompensat bine partidul pentru iubirea ce i o porți.
10
0
Al batran are o mecla de tragator de elita.
12
0
ei poate sa-i ia functzea linistiti. Ei poate s-o ia si nelinistiti. Oricum e swla si prefectura dar e hazliu. De haram a venit, de haram a plecat. Fie pesedeul binecuvantat.
9
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436