REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fiul lui Sile Cămătaru a fost capturat în Italia

Fiul lui Sile Cămătaru a fost capturat în Italia

A.F. 17 ianuarie 2023 | 17:41 17355

Vasile Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost prins de polițiști, în Italia, după ce a fugit din România și a fost dat în urmărire internațională.

Fiul lui Sile Camataru a fost capturat in ItaliaVasile Daniel Balint

"La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE", anunță Poliția Capitalei, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La spart piatra pt autostrada și cale fierata .
5
4
Sa se taie intre ei si sa se violeze intre ei
5
2
Alt gibon indopat cu steroizi! O sa fie pe gustul baietilor la mititica!
6
1
dar pe mario iorgulescu pe cand il aduc astia ? sau se reface si acum dupa ce a omorat un om
23
2
il salta din italia pentru “infracțiuni la regimul rutier” si o pedeapsa de 3 ani iar pe smecherii de la city insurance care sunt bine merci in tara nu ii deranjeaza nimeni de la diicot de aproape 2 ani; nimeni nu este inculpat; cei mari mafioti sunt la varful puterii
23
3
Pandemie de smecheri. Trist este cand tinerii vad in astia niste modele de urmat in viata.
35
2
Amin frate ! Popularizez ideea asta printre apropiati de cel putini 10 ani. Daca fiecare ar avea posibilitatea sa se apere legal de sobolanii astia, nimeni nu ar mai avea tupeul ala de bombardier/interlop cu nimeni. Imi ameninti familia, ma ameninti pe mine, persoanele dragi ? Ok atunci mori impuscat, sau taiat bucati. Dar fara sa fiu tras la raspundere pentru asta. Cum tu crezi ca poti face asa ceva, ei ce sa vezi, surpriza si eu sunt in stare de acelasi lucru. In cazul asta vei mai avea tupeul ala nesimtit stiind ca persoana cealalta e pregatita de orice ?
27
3
Zici ca-i elvetian dupa desene…
15
0
Bai Codine cum ai putut sa faci interviu cu pestele de Nutu Camataru si sa scrii carte. Te vinzi pentru bani cu un diavol care violeaza femei si taie oameni de placere? Care simte placere cand bate oameni. Traieste cu mandrie din frica oamenilor si e analfabet p***t care era idiot la scoala tiganul de Nutu si Balint Camataru. Ar omora oameni daca ar avea ocazia
29
3
Indienilor astia le place si sexul homosexual la fel de mult ca cel heterosexual. De asta ai accepta putin Europa.
16
3
Pe fraieri vopsiti si umflați de prafuri ca idiotul ăsta, poliția trebuie să le spargă fața , la propriu. Ca în state, a mișcat..glonț în cap ! Economic și eficient ! Iar in ROMANIA trebuie introdusă foarte clar, fără " portițe" pt jigodii, legea care să dea dreptul la autoapărare. Ți- a intrat golanul în casă , te atacă drogatul pe stradă , încearcă să îl somezi , dar fără să îți riști viața , a ta sau alor tăi, siguranța bunurilor tale, și dacă cretinul insistă....glonț în cap. Să vedeți cum cioranii si nemernicii ..." se dau pe brazdă" ! Sau măcar golanii vor avea de ales...o bere ...ori golănie și ...glonț în cap. Simplu si eficient !
49
0
face multe dar cel mai mult ia mwie !!! Pe strutz nu il pot aduce in tara la parnaie. Ca au gura plina.
17
1
Clanul politistilor din navodari
10
5
Adică tatuat din c*r până în gura politia la săltat.Asteptam multi carbonizați sa ii săltați
22
1
Adică tatuat din c*r până în gura politia la săltat.Asteptam multi carbonizați sa ii săltați
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272