REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

FLAGRANT și PERCHEZIȚII: mașini burdușite cu COCAINĂ și PISTOALE!

FLAGRANT și PERCHEZIȚII: mașini burdușite cu COCAINĂ și PISTOALE!

Replica API 29 noiembrie 2019 | 02:06 596

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Combatere a Criminalității organizate Ilfov, împreună cu DIICOT- Structura Centrală, în dimineața de joi, 28 noiembrie, au destructurat o grupare infracțională, ce avea preocupări pe linia traficului internațional de droguri.

În fapt, un bărbat aflat la volanul unui autoturism, a fost oprit în trafic, pe raza orașului Pantelimon, de polițiștii rutieri din Ilfov. La controlul mașinii, în portbagaj a fost găsit cannabis vegetal și cocaină. Ulterior, polițiștii din cadrul S.C.C.O. Ilfov, cu sprijinul celor de la I.P.J. Ilfov și Poliția Oraș Voluntari, au realizat un flagrant în Voluntari, fiind oprit autoturismul în care se aflau soția bărbatului și alte 2 persoane. De această dată, în urma controlului asupra autoturismului, au fost găsite 2 genți de voiaj în care se afla cannabis vegetal, cocaină și 2 pistoale cu glonț. Ancheta a continuat cu efectuarea a 4 percheziții (3 în județul Ilfov și una în București), la domiciliile celor 4 persoane. Acțiunile, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, s-au soldat cu descoperirea și ridicarea a aproape 350 de grame de cocaină, 1,5 kg. de heroină, 47 kg. de cannabis vegetal (inflorescențe), 2 pistoale cu glonț și 47 de cartușe cu glonț deținute ilegal, un cântar electronic, 9 smartphones și bani ce ar fi fost obținuți din traficul de droguri (73.350 de lei, 11.400 de euro, 1.000 GPB și 500 USD). Din investigații a reieșit că drogurile ar fi fost transporte ilicit, printr-o firmă de curierat din Malaga – Spania. La audieri, la D.I.I.C.OT., au fost conduse 8 persoane implicate, față de care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și introducere în țară de droguri de mare risc. În urma probatoriului administrat în cauză, liderul grupării a fost reținut, iar pe numele soției sale a fost dispusă măsura controlului judiciar. În activități au fost angrenați și jandarmi.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
taci ma boule ca 23:49 are dreptate!
4
5
Sper sa iti putrezesti tu si prietenii tai prin inchisori daca ti se pare normal sa te legi de omul ala care vrea pedepse mai aspre pentru criminali.
11
4
Esti prost rau bai baiatule dute in Indonezia..ce plm platesti tu ma boschetarule ca lumea munceste la parnaie air banii se duc la administratia penitenciarelor din orice cacat te poti duce la puscarie...pai te crezi in evul mediu mai cacatule cu mot
11
12
militienii iar au gresit grav! In astfel de cazuri nu trebuie sa foloseasca catuse ci gloante! In cap, in ceafa, in piept sau oriunde in alt punct vital ptr ca tot pe noi ne baga la cheltuieli, "cazare cu pensiune completa", asistenta medicala si juridica, procese etc, intr-un cuvant statul cheltuie o gramada din banii nostri cu astfel de nenorociti care, datorita pzdeului si a tudorica, oricum nu fac multi purici in inchisoare, datorita recursului compensatoriu care a pus in libertate mii de criminali, violatori si pedofili.Multumim psd! Si oricum o imormantare este mai ieftina!
23
8
degeaba mai fac umbra pe fata pamantului
14
5
trebuie condamnati fara mila la pedepse maxime
26
5
Astia chiar traficanti. Nu se incurcau cu maruntisuri.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272