REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Florin Călinescu, dialog neașteptat cu Dani Mocanu: „Ești un pitic pe lângă Elon Musk“

Florin Călinescu, dialog neașteptat cu Dani Mocanu: „Ești un pitic pe lângă Elon Musk“

A.F. 1 noiembrie 2022 | 00:00 731

Florin Călinescu și-a făcut cont pe TikTok și și-a surprins fanii cu cea mai recentă conversație pe care a avut-o cu Dani Mocanu. Prezentatorul a avut replici dure la adresa artistului, care se află în arest la domiciliu.

Florin Călinescu, Dani Mocanu

Florin Călinescu a avut un dialog cu Dani Mocanu pe TikTok. Cei doi au făcut un LIVE pe platforma respectivă, unde prezentatorul s-a legat de artistul care se află în arest la domiciliu. Dani Mocanu s-a afișat cu mai multe pachete de bani, iar Florin Călinescu i-a spus că nu se poate compara vreodată cu unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii.

„Îți iei o mașină de 700 de cai și mergi cu 10 km/h prin cartier cu mâna ieșită așa, să te vadă cartierul. Dacă mergi cu 400 km/h pe autostradă cum se filmează niște fraieri, ești un g****r. Nu ești șmecher. Șmecherii merg cu 20 la oră cu o mașină de 4.000 de cm2.

Țiriac a spus o chestie extraordinară: Care este noțiunea noastră despre bogăție? Când mă duc la restaurant și comand ceva și nu mă mai uit la bani.

De ce ai pus și tu botul la chestia asta, de ce și tu a trebuit să iei niște pachete de bani, cui să i le arăți? Lui Donald Trump? Erai în competiție cu el? Sau cu Bill Gates.

Dani Mocanu are 7 milioane de euro. De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lângă Elon Musk. Fii atent aici! Elon Musk a cumpărat Twitter cu 45 de miliarde, crezi că poate să ne arate miliardele alea așa, pe burta goală?”, a spus Florin Călinescu pe TikTok.

„Bine, vreau să vă răspund!”, i-a spus Dani Mocanu pe un ton calm.
 

„Eu am crezut că aia e recuzită. Eu sunt convins că tu nu ai 7 milioane de euro, d***u”, a continuat Florin Călinescu. „Sunt amărât, sunt amărât! (…) Aveţi perfectă dreptate! Dar dacă eu am analizat publicul din România şi am ajuns la concluzia că asta se vinde, eu mi-am perfecţionat personajul meu să fie cât mai autentic! Unde e vina mea că eu îmi vând produsul?”, a răspuns cântărețul. „Eu nu cred că ești așa Titi Durul. Eu cred că tu dacă te uiți la o panseluță plângi”, i-a spus prezentatorul TV. În replică, manelistul a recunoscut că uneori plânge la filme de dragoste sau la cele cu animale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca au 20 de mii € se cred milionari
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212