REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Florin Gheorghe vrea să facă la etajul Pieței Abator creșă sau clinică medicală!

Florin Gheorghe vrea să facă la etajul Pieței Abator creșă sau clinică medicală!

Replica API 22 februarie 2020 | 00:00 297

Pieţele din Constanţa au fost întotdeauna printre motivele de nemulţumire ale locuitorilor oraşului de la malul mării. Printre pieţele aflate într-o stare avansată de degradare este cea din zona Abator. Etajul este închis în totalitate din cauza acoperişului prin care pătrunde ploaia, iar în interiorul pieţei „bate vântul”, puţinii comercianţi jucând table între ei din cauza lipsei de clienţi.

Spațiul a fost administrat, ani la rândul, de firma Eucass SRL din Constanța, care, în urma unei asocieri, a primit terenul de la Direcția Piețe, Târguri și Oboare din cadrul Regiei Autonomă de Exploatare a Domeniului Public Privat (RAEDPP). Vorbim despre o suprafață de 650 metri pătrați. Piața a funcționat bine o bună perioadă de timp însă, din cauza lucrărilor de construcție prost executate, dar și a lipsei investițiilor, clădirea a fost afectată de ploi, acoperișul cedând repede. Piețarii, rând pe rând, au căutat alte locuri pentru a-și vinde marfa, în acest moment activând foarte puțini în interiorul clădirii.

Acum, complexul a revenit în patrimoniul Direcției de Piețe, care îl va pune la punct și îl va reface conform standardelor moderne. Direcția de Piețe din cadrul RAEDPP Constanța s-a asociat, în urmă cu câțiva ani, cu firma Eucass din Constanța. În sensul că, i-a pus la dispoziție terenul gol, de pe Șoseaua Mangaliei, în vederea construcției unei piețe în zona Abator. Complexul a fost ridicat, spațiile au fost închiriate piețarilor și agenților economici, clădirea aflându-se în administrarea societății mai sus menționate. Din cauza problemelor financiare ale patronului Eucass, acesta nu a mai putut investi nimic, clădirea începând să se deterioreze.

“Piaţa din Abator trebuie renovată, cel puţin acoperişul, deoarece plouă în ea. În legătură cu etajul suntem în discuţii să facem o creşă sau o clinică medicală de pediatrie. Vrem să schimbăm tarabele, să refacem tavanul, sunt multe de făcut, dar o să iasă ceva bun” a declarat, pentru ziarul Replica, Florin Gheorghe, directorul RAEDPP.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viitor de aur .Acesti copii se vor educa in ritm de tarait si troncanit de lazi la cresa si se vor odihni pe rtmul unor ciocaneli de vreun service auto acasa ametiti de vaporii vreunei benzinarii trante linga casa.Cam astea sunt limitile urbanismului in romania .Un fel de temnita pt multa lume
2
0
Virusii holcaie in piata pe ritmuri muzicale de toate natiile iar cresa se inventeaza pentru linistea copiilor intr-o atmosfera ce ofera o educatie pe masura..... de colt de piata
4
0
eucass e a unui turc constantean get-beget. Turc, nu tzigan turc.
3
1
Scri ca prostul ca doar venin a mai ramas in tine. Daca te interesai cat decat aflai foarte usor ca firma Eucass este a unui tatar, ceea ce nu e un lucru rau. Ai o atitudine reprezentativa pentru un segment de cocalari, pesti, curve.
1
6
Cum adica,chiar si acum cand un virus periculos a trecut de la carnea animal la om in China asta vrea sa faca spital deasupra pietei abator?, sau poate in piata asta nu se vinde carne proaspata chiar daca se numeste piata abator!!!?.
7
0
Acest spagar nenorocit nu se mai opreste din furat. A pus ochii pe toate pietele sa le vanda si sa isi traga partea. Rusine acestui infect
8
2
Stop chiciurile
4
0
Sa repare spatiile pe care le au si le au lasat in paragina si apoi sa se gandeasca la construit. Bine ca desfiintati pe o parte si pe alta va faceti afacerile. Imi vine sa vomit
6
1
Numita retoric " Noua Piata Abator " este de fapt un hambar imputit construit de niste machidoni imputiti la fel ca imputitii aia de la Cambela care construiesc ilegal in fata Pietei un bloc de 8 etaje fara parcare ! O piata jegoasa in care sefa este o precupeata nespalata si mahalagioaica , o zona construita pe sute de metrii in care sunt functionale decat ... 3 tarabe ! Au tras in jos zona Abator si ar trebui urgent DEMOLATA ! Poate construiesc cipanezii un bloc in locul pietei ? Ce ziceti ? Aviz branzarilor miliardari din evaziuni fiscale ! Alde Gioca , Stere de pe la Anaf ?!??!?
21
3
Alt bagabont
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272