REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
14.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Fost procuror vine cu informaţii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

Fost procuror vine cu informaţii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

Virgil STOIAN 25 decembrie 2023 | 15:36 2414

Fostul preşedinte Ion Iliescu, în vârstă de 93 de ani, are, în ultimii ani, apariții tot mai rare în spațiul public. De altfel, încă din anul 2018, fostul președinte a ales să se retragă din spațiul public, astfel că nu a mai fost văzut la evenimente.

Fost procuror vine cu informatii despre starea de sanatate a lui Ion IliescuIon Iliescu

Un fost procuror a venit cu informații despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu.

În ultimii doi ani, fostul președinte al României s-a confruntat cu probleme de sănătate, motiv pentru care a ales să se retragă din lumina reflectoarelor.

Ion Iliescu preferă să aibă o bătrânețe liniștită, alături de Nina Iliescu, cea care i-a devenit soție în 1951.

Fostul procuror-șef la Secția Parchetelor Militare, generalul Ranco Pițu, a explicat care este starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Acesta susține că se deplasează dificil, dar, în ciuda vârstei, este complet lucid.

"L-am găsit bine din punct de vedere mental, să spun așa. Mai puțin bine din punct de vedere al mobilității, însă apreciez că este perfect lucid și se poate discuta la un nivel elevat cu dumnealui, inclusiv despre problematica Revoluției.

L-am văzut ultima dată în luna mai a anului trecut, când am fost la domiciliu, pentru a încerca să iau o declarație, declarație pe care nu a vrut să o dea.

Este dreptul lui de altfel să nu dea declarații. Este prevăzută de procedură această variantă", a spus Ranco Pițu, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt.revolutzionar. Revolutzie a fost la inceput pana au fugit nea Nicu si Elena cu elicopterul din Bucureshti atunci a confiscat Iliescu si ai lui Revoluzia romanilor transformado Intro lovitura de stat,au inventat povestea cu teroshti care a durat de vineri pana luni cand l-au scos pe Ceausescu si odioasa lui sotzie din barlog si i-au impushcat dupa care au venit cu minciuna cu infiintzarea F.S.N. care nu este partid politic dupa care l-au transformat in partid politic foshti activishti P.C.R.impreuna cu securishti comunishti sustinutzi de militzie si armata comunista si ashtia au preluat puterea,sau mai bine spus au ramas la putere infiintzand democratia in Romania,oricum nea Nicu a fost un p***t pentru ca nu l-a ascultat pe Gorbaciov cand asta i-a spus ca s-a terminat cu comunismul nea Nicu chiar credea in nebunia lui ca romani il vad ca pe cel mai iubit fiu al poporului cand defapt romani se saturase de foame,frig,fara program la TV,frica sa vorbeasca liber,etc.
3
0
in multe si nenumarate cazuri pe cine nu ai lasat sa moara te omoara ,mana cu care i sa dat a fost muscata la un moment dat, ura inpotriva stapanului stransa parsiv in mintea lui a expodat la momentul potrivit lasand o tara sa fie condusa de semenii lui pusi pe dezastre, furturi si tradari!
5
0
Ai dreptate fac parte din cele cateva milioane de idioti ce pun asemenea intrebari .Oricum nu am intrebat de ce esti posesor de pensie speciala
3
1
Sa-l faca pachet si sa-l trimita la Moscova, de unde a venit...
8
0
TE CHEAMA CEAUSESCU LANGA EL
8
0
Lovitura de stat condusa de acest individ a rasturnat un regim dictatorial care, dupa ultimul sondj, 48 % dintre romani l-ar vrea inapoi. Despre ce Revolutie este vorba in ecuatie ? Una de fatada orhestrata de puterile straine care nu il mai vroiau pe "dictator".
13
0
Comunist lingau care e expert in lins cururi
12
0
Fani, nu prea ești la curent cu ce se petrece prin tara asta si totusi te bagi in seama precum chilotii-n c**. Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și un general de aviatie au fost trimisi in judecata iar dosarul e la Curtea de Apel București (posibil la ICCJ acum, pentru contestatia pe camera preliminara). Cei trei menționati sunt singurii care au mai ramas in viata pana acum dintre cei responsabili de macelul din decembrie 89. In plus, in trecut au mai fost condamnati diversi militari pentru crime punctuale documentate in alte dosare de catre procurorii militari. P.S. Fani, incearca sa nu mai pui intrebari idioate, ca te fac sa pari la fel Si, daca nu stii sa scrii corect, mai bine nu mai scrie! Vorbeste-n punga.
6
5
Bine bine dar procurorii E sanatosi ? Intreb si eu .Nu le-au ajuns 34 de ani sa gaseasca criminalul ?
11
1
cum i se facea propaganda in prima parte a anilor 90 are o pensie de 4.200 euro plus indemnizatii de la o academie fantoma sustinuta de stat si de la administratia prezidentiala si sta intr-o vila ultracentrala de 180 mp si nu mai stiu daca nu mai e si azi presedinte de onoare al psd sau a fost pana de curand
14
0
Dacă susții că 1000 de morți e o cifră neglijabilă, e mare păcat că nu ai fost tu și tot neamul tău de idiot printre acea mie de oameni uciși de mașinațiunile grupului condus de Iliescu (conducătorul politic) și gen. Militaru (conducătorul militar și agent al KGB). Ca să înțelegi cum a funcționat manipularea în decembrie 1989 și după, în epoca iliesciană, urmărește atent interviurile de pe youtube ale procurorului militar gen. Ranco-Pițu, dobitocule. E de presupus, însă, că ești prea p***t ca să vrei să afli adevărul bazat pe dovezi strânse într-o anchetă penală finalizată cu rechizitoriu.
15
0
Nu vreau sa-i mai platesc existenta de LUX, sa-i dea dumnezeul lui sanatate.
14
1
Interesează pe cineva de starea de sănăt**e a acestui criminal? El trebui a să fie în locul m lui Ceaușescu. Din cauza acestui criminal am ajuns, ca țară, în situația aceasta. Nu i ar strica sa fie aruncat după gratii, acolo sa i putrezească oasele
19
0
e o cifra neglijabila si voi vreti sa-l bagati in parnaie, romani idi oti. Daca tragea armata in plin, faceau zeci de mii de morti. Ideea cu teroristii i-a venit lui Iliescu de la tacsu lui Geoana, ca sa va tina in priza sa nu va dati seama ca de fapt a plecat doar Ceasca, dar sistemul a ramas tot ala. Dupa 30 si ceva de ani tot tam piti ati ramas.
5
17
ales si reales de majoritatea electoratului; in primii 7 ani dupa 89 sub el tara a avut cea mai mare cadere economica din istorie dupa nationalizarea comunista si cea mai mare inflatie din lume cu 3 cifre; inainte de caderea urss alerga la moscova sa incheie un tratat cu ultimii comunisti sovietici; in 89 din cei 1.142 morti cca 1000 au murit dupa fuga lui ceausescu din 22 decembrie si nu se stie nici pana azi cine i-a ucis ptr ca el a blocat dosarul revolutiei mafia din justitie l-a sprijinit si il acopera si azi etc
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468