REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Foștii parlamentari AUR, printre care și soții Aelenei, atacă: Orgii și asmenințări cu moartea în interiorul partidului

Foștii parlamentari AUR, printre care și soții Aelenei, atacă: Orgii și asmenințări cu moartea în interiorul partidului

Replica API 15 septembrie 2022 | 14:49 5769

Este scandal uriaș în interiorul AUR. Foștii membri de partid îl acuză pe George Simion că i-ar fi amenințat cu moartea și că ar fi fost înregistrați la orice pas. De asemenea, un alt fost lider AUR spune că George Simion ar fi organizat mai multe petreceri indecente, deși se folosește în politică de imaginea bisericii. În ultimii doi ani, AUR a pierdut nu mai puțin de 9 parlamentari.

Înregistrări ascunse, tentative de omor și petreceri cu orgii. Sunt acuzațiile aduse liderului AUR George Simion de foști membri de partid.

"Din ziua în care am intrat în Parlament a început oprobiul. Amenințări în interiorul partidului, blesteme în interiorul partidului. Toate ședințele private erau înregistrate. Inclusiv la noi în caseă, colegii ne-au înregistrat și au trimis înregistrarea lui George Simion", mărturisește Edvochia Aelenei, senator de Constanța, fost membru AUR.

"Atât de umilit nu am fost în viața mea, să știți. Am fost amenințat de către Simion, ", a declarat și soțul senatoarei, Dănuț Aelenei, fost membru AUR și deputat.

Soții Aelenei nu sunt singurii parlamentari care au ales să plece din partidul lui George Simion. Și fostul președinte AUR Satu Mare a demisionat după ce l-a acuzat pe Simion de comportament indecent și abuziv.

"Să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organizezi congresul partidului duminica în timpul Sfintei Liturghii, să inițiezi acțiuni și proteste duminica când oamenii sunt chemați la rugăciune, să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și sa te numești creștin-familist e total deplasat!", a scris Iulian Câcău în iunie, pe Facebook.

"M-a amenințat că voi zbura din funcția de conducere a partidului. Nu e normal ca atunci când organizația plătește cotizații și chirii la sedii tu să te lăfăi și să stai și să bei și să faci alte chefuri nu tocmai plăcute lui Dumnezeu", a mai declarat Iulian Câcău.

Liderul AUR a negat de fiecare dată acuzațiile care i-au fost aduse.

"Alianța pentru Unirea Românilor este un partid politic legal constituit, ales în Parlamentul României și supus legislației române. Din punct de vedere legal, orice abatere săvârșită de un membru sau un grup de membri ai partidului trebuie să facă obiectul unei cercetări și, în funcție de rezultatul acesteia, al unui proces.

În același timp, ca partid care are în ADN spiritul și valorile unei mișcări civice puternice și consecvente, nu suntem dispuși să acceptăm procese publice purtate prin intermediul mass-media. Deschiderea totală pe care am demonstrat-o întotdeauna față de jurnaliști a fost rareori răsplătită în mod onest, printr-o abordare imparțială și profesionistă.

Întortocheata succesiune de povestiri, alegații și acuzații explicite din textul pe care ni l-ați trimis este asumată de oameni care își dezvăluie implicit condiția de complici, tăinuitori și, inevitabil, delatori. În cazul fiecăruia este vorba despre așa-zise fapte petrecute în perioada în care erau membri de partid, dar care au fost reclamate și proiectate în spațiul public ulterior rupturii. Era, întâi de toate rolul și misiunea unor politicieni responsabili să demaște practici ilegale sau imorale și să renunțe la orice beneficii personale pentru a scoate adevărul la lumină.

Caracterul dictatorial al președintelui Alianței pentru Unirea Românilor, dl. George Simion, este deocamdată doar rodul unei evaluări venite din partea unor persoane care nu au reușit să îndeplinească standardele etice și profesionale cerute de formațiunea politică în care au activat vremelnic. Dacă rigoarea, perseverența, ritmul de lucru, ambiția și viziunea politică recunoscute aproape unanim de membrii și militanții AUR drept elemente definitorii ale personalității domnului George Simion ies din tiparele acceptate de interlocutorii Realitatea PLUS, nu este vorba decât de o nepotrivire de caracter.

Motivația plecării din Alianța pentru Unirea Românilor a celor mai sus evocați rămâne, totuși, un gest personal, pe care l-a explicat fiecare în parte la vremea respectivă. Motivul pentru care partidul în întregul său și fiecare membru în parte au ales să trateze cu decență și discreție aceste plecări ține de etică și de respectul pentru alegători", se arată într-o comunicare a celor de la AUR, conform realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia de la A.U.R.imi amintesc de anul 2017 cand tot asha PSDeul dorea sa para un partid unit in jurul lui L.Dragnea pana cand mai ieshea cate unul din rand si spunea public ce stia toata tara dar PSDisti spuneau despre cei care ii criticau ca sunt ofticati pt.ca nu sunt ca ei.Primul PSDist care a inceput sa spuna adevarul a fost S.Grindeanu dupa ce L.Dragnea a numit un alt primministru in locul lui si tot critica Grindeanu pana ia dat Dragnea un post unde salariul era mai mare decat al primului ministru si asha catelusul Grindeanu a tacut dupa ce stapanul i-a dat un os de ros.
0
0
Fereste! cine sunt specimenele astea? Astia hotarasc pentru noi? Rau am ajuns! Au batranetele aranjate cu pensii speciale.nenorocitii
0
0
Asa mai privatizat ,mai emancipati se vor.
0
0
Sa se stie sa se stieeeeeeeeeeeeeeeeeee Ca branza nu i fudulie Sa se stieeeeeeeeeeeeeee
1
0
Haoleuuu!!!! Da Teudosu o hi fost si el la dezmatzurile AUR? La schimb intre perechi dupa 12 noaptea?
0
0
Poate realizeaza pupincuristii astia la adresa AUR, ce partid este asta cu adevarat, si dispare fix asa cum a aparut. Peste noapte. Cand vezi pulimea ca ridica in slavi AUR, vomiti efectiv in gura.
1
0
pentru toti e lansare in politica aka ciolan. Vrea vreun politician binele tarii?
0
0
Cred ca pentru unii,AUR, este doar o rampa de lansare in politica!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272