REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fostul consilier Dan Liviu intră pe traseul de transport persoane către Centrala Nucleară

Fostul consilier Dan Liviu intră pe traseul de transport persoane către Centrala Nucleară

Replica API 15 august 2018 | 00:00 677

Două noi trasee, în dezbatere la şedinţa CJC din 22 august

Două noi trasee, în dezbatere la şedinţa CJC din 22 august

Dan Liviu

Două noi trasee de transport persoane urmează să funcţioneze pe raza judeţului Constanţa, dacă îşi vor da girul în acest sens şi consilierii judeţeni, în şedinţa din data de 22 august. Ele ar urma să rezolve problema constănţenilor care fac naveta de la Medgidia spre Cernavodă, respectiv de la Constanţa în Portul Constanţa Sud-Agigea.

Cu alte cuvinte, noile trasee ar deservi muncitorii de la Centrala Nucleară şi din Portul Agigea. Proiectele privind cele două rute fiind iniţiate de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Palaz, în atribuţiile căruia stau problemele legate de transport.

Primul proiect înscris pe ordinea de zi a şedinţei din data de 22 august stipulează: „aprobarea atribuirii licenţei de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007, operatorului de transport SC Dan Autocond SRL”, în timp ce al doilea: „aprobarea atribuirii licenţei de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007, operatorului de transport SC Ada Exclusiv SRL”.

Cine este Dan Liviu de la Dan Autocond şi cum i-a încurcat firma planurile de candidatură

Interesant de remarcat cine este patronul primei firme: fostul consilier local din Cernavodă, Dan Liviu. Amintim că tocmai această firmă i-a spulberat lui Dan Liviu planurile de a candida la Primăria Cernavodă în 2020, şi spunem asta pentru că Agenția Națională de Integritate a constatat că “în perioada deținerii mandatului 2012 - 2016 de consilier local al orașului Cernavodă, SC Dan Autocond SRL, societate comercială la care persoana evaluată deține calitatea de asociat unic și administrator, a încheiat două contracte de prestări servicii cu SC Utilități Publice Cernavodă SRL și cu SC Utilități Publice - Gospodaria Comunală SRL (societăți comerciale în care Consiliul Local Cernavodă deține calitățile de asociat majoritar și respectiv asociat unic)”, după cum a arătat ANI într-un comunicat publicat la data de 15 martie 2018.

De asemenea, Agenția Națională de Integritate a constat indicii de săvârșire a infracțiunii de „fals în declarații”, întrucât nu a menționat în declarația de interese depusă în calitate de consilier local la data de 2 iunie 2014 contractele de prestãri servicii încheiate de S.C. Dan Autocond SRL, cu SC Utilități Publice Cernavodă SRL și SC Utilități Publice-Gospodărie Comunală SRL, împiedicând astfel constatarea, de cãtre orice persoanã fizică sau juridică - inclusiv Agenția Națională de Integritate, a cazului de incompatibilitate în care se află începând cu data de 25 aprilie 2014, situație ce atrage încetarea de drept a mandatului de ales local.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003. Prin urmare, Agenția Națională de Integritate sesiza, tot în luna martie a acestui an, Parchetul de pe lângã Judecătoria Medgidia, în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de cãtre Dan Liviu a infracțiunii de fals în declarații prevăzute de dispozițiile art. 326 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va mai luati de liviu, amantul meu , el n are nicio taina cu primaria, este marioneta, se plimba bea mananca banii primariei, mie imi da salariu mare ca de i o sug prin birou, viata la primaria din cernavoda , nu se face nimic si incasam bani cu ghiotura, va rog sa l mai votati odata ca altfel cacatu ma bate...
11
9
ce are una cu altele...!negoita are trei in primarie le cardeste si e tare , seara la culcare!!!!!!!!
6
9
ar trebui o concurenta adevarata, cjc a acceptat scumpirea cu 20 la suta a tarifelor de transport in judet dar nu le-a impus sa dea si bilete sau sa bage autobuze noi, uitati-va la rablele din 90 ale lui aluia cu HHE de exemplu. Au 2-3 autobuze bune care sunt inchiriate dar nu le vezi zilnic pe naveta.
2
0
Necoita un primar de cacat mare cat el, un analfabet care n a facut nimic toata viata, asta dan liviu macar are o familie o casa o firma, prostu de primar n are ninic decat cacat in cap, asta e teapa pnl ului data cernavodenilor, sa l votati pw prist din nou sa va duceti in cap de tot
8
8
Alupigus....
1
0
primarul de cacat al orasului Cernavoda stricatorul de case mult mai multa MUIE cu ocazia zilelelor orasului cu strazi gaurite si bombardate.Prostule dute plmea la Faclia sa vezi strazi asfaltate?.In loc sa te ocupi de ocupi de problemele orasului te ocupi de curvele din primarie.
9
8
Firma acestuia face transportul angajatilor de la firme contractoare CNE de la Medgidia la Cernavoda de mai multe luni de zile.
4
1
Dle Claudiu Palas,dvs nu stiti ca nimeni din cta nu poate lucra in Medgidia,sau alte orase.Ne impiedicati dvs.De ce?Pt ca firmele de transport nu au program decat pana la 19.45 plecare din Medgidia spre cta.De ce ne impiedicati sa muncim si in alte orase?Cine face programul microbuzelor?De ce nu va pasa?Venim sa ne angajati dvs in cta.Si spre alte locatii e la fel.Soferii microbuzelor au ore astfel incat nu le pasa de oamenii care fac naveta pt a lucra.Au program de gravide. RUSINE !!!!!!!!! Licitatiile nu se fac pt constanteni.Nu ne ajuta cu nimic. Sunt doar pusculite evazioniste pt partide.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108