REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fostul consilier local MIHALACHE MUŞAT îşi vinde VILA din Faleză Nord cu 492.000 de EURO

Fostul consilier local MIHALACHE MUŞAT îşi vinde VILA din Faleză Nord cu 492.000 de EURO

Replica API 20 octombrie 2020 | 00:30 6470

Fostul consilier local municipal, PSD-istul Mihalache Muşat, vinde o vilă situată în cartierul Faleză Nord, prețul fiind de 492 de mii de euro. Anunțul a fost postat de către acesta, inclusiv pe rețelele de socializare.

Mihalache Mușat a postat anunţul de vânzare a imobilului pe un site de specialitate, precizând că vinde casă în cartierul Faleză Nord.

Clădirea este situată la aproximativ 300 de metri de Marea Neagră, fiind alcătuită din subsol, parter, etaj şi mansardă. Potrivit anunţului postat, vila de lux a fost construită în anul 2000 şi are o suprafaţă de 580 de mp. Şi preşul este unul exorbitant şi pe măsură, ajungând la 492 de mii de euro.

Mihalache Muşat, pe lista consilierilor locali la alegerile din septembrie

Mihalache Muşat este de peste 20 de ani membru al partidului PSD, fiind consilier local municipal în era lui Radu Mazăre, pe când acesta era primarul Constanţei. Acesta este cunoscut şi prin prisma faptului că este patronul restaurantului Aurora.

În plus, la alegerile locale ce au avut loc în luna septembrie, Mihalache Muşat s-a aflat pe locul 26 de pe lista consilierilor locali municipali, în echipa lui Decebal Făgădău.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@ borat De fapt, tu ce vrei. Sa nu iasa lumea la vot ca sa ajunga tot jigodiile la butoane. Asa pare din cum pui problema. In plus, tu pari pesedist si dupa cum scrii, agresiv fara justificare
4
4
Juma' de meleon si aplica de 12 lei in dormitor....
7
1
Tu esti umflatu de ginersu ....de aia il lauzi
8
0
Un ospatar jegos care a furat din portiile de la Aurora. Trebuie sa-i plateasca lui Fagabou pentru giner-su Tincu ca l-a facut consilier
8
0
ati ajuns ziar imobiliar pentru jegurile pesediste ?oricum cotetul ala cu chestii roz nu face atiti bani .E o panarama de casa .Prost e ala care da bani pesedistului.
19
0
Este o simpla coliba fata de palatele tiganesti de care nu au voie sa se lege astia cu numele de autoritati. Castelele alea facute din exploatari sexuale,trafic de orice,furt,cerstorie,alea sun tabu? De ce nu aveti curaj sa declansat razboi mediatic si institutional impotriva clanurilor tiganesti? Sau ce,se supara sefii?
11
4
Cite vieti trebuie sa muncesti ptr a-ti face o vila ?----deci noi am dormit toata viata doar ptr un ap
16
0
Casa are multe crapaturi ascunse. Proiectul gresit. Zona zgomotoasa in piata chiliei. Pretul astronomic. Maxim 180-210.mii euro. Maxim.
16
1
Viata de consilier.Cu 492.000 euro imi cumpar o casa pe o insula din Grecia si-mi raman bani si de o afacere buna pana la adanci batraneti.Nu poti sa dai banii astia pe tigania aia de casa a lui Musat.
23
2
Site de rahat n-o sa- mi spuneti c-a furat cat a fost consilier sa-si faca vila cand el era sef de restaurant si inainte de 89
9
3
Publicatie de kkt. Un wc. Muie PNL.
8
10
si ti se pare ca pnlpdl nu a avut vreodata majoritate ca sa poata schimba aceste legi mai latraule? sau URS are interesul sa o faca??? nu ti se pare ca de 1 an pnl isi bate joc de tara iar usr sta dupa perdea?? mars mai cu postarile tale de rahat, LA ORA ACTUALA NU EXISTA CLASA POLITICA SA VREA SA FACA CEVA IN TARA ASTA!!!
16
1
Oameni bogati apara interesele celor care au pensii de 700 de lei si salarii de 1200 de lei.Doar cu burta plina poti intelege saracia.culmea este ca la dreapta avem ceva saracani cu cite un apartament tip vagon .Incurcate caile politicii originale !
11
2
Cat v-a promis comision? Omul este negustor de mic. A luat drja doua case noi la pretul pe care il vrea pe casa lui. Acum cine prost? Hai sa fim seriosi, doar cine nu-l cunoaste personal, il poate denigra. Un om de toata isprava. Merita toata aprecierea. Banii i-a facut in urma unei cariere de peste 40 de ani de carciumar, nu a fost bugetar. Sa fii sanatos domnule Mihalake.
13
4
Pentru ca unele autoritati, precum DNA, ANI sau ANAF, sa.i poata lua la intrebari despre averi pe imbogatitii ilegal ai ultimilor 30 de ani, e nevoie de legi bune si de modificarea constitutiei, dar pentru asta trebuie majoritate larga, de peste 66%, in parlament formata din partide de buna credinta, adica fara pzd si satelitii sai ,alde prostiRomania, pmp etc. Daca vreti civilizatie, mergeti de fiecare data la vot si vitati partidul care nu v.a dezamagit sau care v.a dezamagit cel mai putin asteptarile. Si inca ceva: nu judecati politic prin prisma interesului personal, asta fac pesedistii
13
3
Un apartament costa 1100 euro pe mp .Viloiu asta are 580 mp plus ceva teren
6
5
Vila facuta din bani cinstiti..... DNA nu te intrebi de ce un milionar ar lucra la stat pe un salariu de nimic?
22
1
Nea Musat este un om de toata isprava, o pot confirma toti cei cu care a colaborat pe partea de business. Faptul ca e vechi PSD-ist, confirma faptul ca nimeni nu-i perfect.
14
7
Bun articol....aveti comision daca vinde casa? Pare ca vreti sa i dati o mana de ajutor. Credeti ca intereseaza pe cineva ca vinde ala casa? Toate rebuturile s au angajat la replicaca
31
3
Un om slab,flecar,cu spinare de cauciuc si de nimic.
17
3
CE ORIBILITATE DE CASA. CAT PROST GUST.
38
1
Animalul de Mazare le-a dat pamanturi acolitilor care il linguseau. Joaca tontoroiul cu tiganii din puscaria Slobozia schilodule
33
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272