REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
17.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Fostul premier Mihai Tudose a făcut infarct! Ce mesaj a transmis de pe patul de spital

Fostul premier Mihai Tudose a făcut infarct! Ce mesaj a transmis de pe patul de spital

Replica API 27 martie 2019 | 00:33 751

Fostul prim-ministru Mihai Tudose era la o întâlnire cu colegii de partid când i s-a făcut rău și a solicitat intervenția unei ambulanțe SMURD. Medicii l-au transportat de urgență la spital cu suspiciune de infarct, au confirmat surse din partidul Pro România. Tudose a fost transportat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, a transmis libertatea.

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a anunţat, în acest context, că amână pentru miercuri lansarea listei de candidaţi pentru Parlamentul European.

Mihai Tudose a suferit un infarct și a fost operat de urgență. De pe patul de spital, Tudose a transmis: ”Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, scrie Mihai Tudose.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sanatate si viata lunga, dom Tudose!
5
0
Comentatorii plini de ura sa se caute pe la doctori,pentru ca ura declanseaza in organism fenomene generante de boli grave. Pe langa ca sunt personae de evitat social,cei plini de ura devin sigur bolnavi,deci si mai insingurati.
2
0
Asteptam cu mare interes momentul cand o sa crape inima in Dracnea!!!
1
0
Mesajul a fost: lider suprem, am furat 100 mil coco de la saracii astia si i-am ascuns in... beeeep.
1
3
Gata cu politica fugi si ai grija de tine. Proverbul romanesc spune clar " ai grija sa nu mori de grija altuia " in cazul asta Dragnea.
1
2
Javra securista asa este cand iti sapi seful cu javra de Ponta....exista un dzeu ptr toti.
2
4
Pai uitati-va la fata lui cat de sifonata e, betiv, fumator, dusmanos, securist. E un Dumnezeu, la cat venin a aruncat securistul asta trebui a sa pateasca ceva.
9
5
Las o naiba de politica, dar si de viata nesportiva, precum si de tradari! Fii naiba corect in primul rand cu tine si apoi cu altii insa, dupa acest moment din viata ta, mai bine du te si ia l si pe Pontica cu tine sa nu va mai vedem niciodata!
6
1
Multa sanatste Domnule Tudose si laso naibi de politica daca suferi cu inima
6
5
un betiv, securist, ca si ponta
12
1
sanatate multa,dar pupal pe Ponta camaine te uita
8
0
Sa i dea Dumnezeu sanatate!
7
7
Ca sa vezi! S-a intamplat la un restaurant. Consumul excesiv... Fatza aia spune multe. Daca era Dragnea, sa vezi atunci urari de sanatate...
6
6
multa, multa sanatate
8
7
O, Doamne! Multa sanatate!
12
6
Are caparceu....
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389