REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fostul prezentator Răzvan Botezatu trăiește... pe picior mare, la Eforie

Fostul prezentator Răzvan Botezatu trăiește... pe picior mare, la Eforie

Mirela PASCAL 27 noiembrie 2022 | 00:00 6275

Răzvan Botezatu este o vedetă cu ștate vechi în lumea mondenă de la noi. De când a apărut în lumina reflectoarelor, Bote a fost văzut în mai multe emisiuni TV. Ba chiar, mult timp, a făcut parte din cadrul unui matinal, ocupând rolul de prezentator. Acum, trăiește pe picior mare, la Eforie.

În urmă cu câțiva ani, Răzvan Botezatu a decis să se retragă din lumea televiziunii și să se axeze pe ceea ce înseamnă rețele sociale, stabilindu-se la Eforie. Fostul prezentator mărturisește că trăiește pe picior mare, nu-i lipsește nimic și poate să-și satisfacă orice moft, dar pentru toate acestea spune că și muncește pe măsură. Acum vedeta postează zilnic pe toate rețelele de socializare, singur ocupându-se de tot ce înseamnă împachetarea și promovarea unor subiecte, iar asta îi ocupă foarte mult timp.

Petrec foarte mult timp pe rețelele de socializare, pentru că toate acestea se monetizează, Facebook, Youtube, Instagram, TikTok. Muncesc foarte mult pentru că trebuie să gândesc niște lucruri, să am idei, trebuie să filmez, să montez, să găsesc cadre ok, lumină, haine…Petrec foarte multe ore să fac aceste lucruri, pentru că îmi aduc un beneficiu, acela fiind de ordin material. Câștig bani din rețelele de socializare, nu numai din TikTok. Tot ce postez îmi este monetizat, plus reclamele care vin lunar, evenimentele la care sunt plătit. De curând am semnat și cu o agenție care îmi furnizează, lunar, mai multe contracte de imagine și merge foarte bine pe partea de online, mulțumesc lui Dumnezeu, am și site-ul meu”,  a mai declarat Răzvan, scrie Fanatik. Deși nu o duce deloc rău din punct de vedere financiar, Răzvan Botezatu  recunoaște că a încercat să-și rotunjească veniturile și fără a depune efortul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
il sparg bul.an.gii pe 100 euro.
4
0
Cronco bulan, dupa mecla! Cat i-ai dat grasutei sa te puna in ziar?
4
1
Mesaj de pe Marte pentru un pamantean smekr, cu banet si cu serviciu la stat: bai, Roberte, lasa Primaria Eforie, si apuca-te de o meserie cinstita: "tikTok dezvaluiri": spune-ne ce hotii martiene au avut loc in Primaria Eforie...au urlat atat ziarele locale de Mafia din Primaria Eforie. Tu esti prea p***t ca sa nu cazi in cele din urma in mainile AntiMafia. Chestia importanta, este ca atunci cand trimit controlul la tine, sa nu trimita acelasi antimafiot, fiindca a doua oara, in vizita la tine, sunt sanse sa ajunga si ala mafiot. Roberte, sa vezi ce bani faci din reclame, daca spui toate astea pe TikTok. Sa stii ca TikTok poti sa faci si la Rahova...acolo Mazare te pune pe sticla televizorului, te face ziarist cu acte....de penitenciarist. Haide cu Antimafia la Eforie!
13
4
Iar te ai lăudat la prieteni că salamul meu are gust de banane
4
3
Da iubita mea,din când în când când mai am timp și chef,mai fac și de asta...te aștept pe la mine dacă ti-e dor cum mine,sa te ard ca pina acum...cauta-ma iubita mea
4
5
Bai Razvanele, te mai arzi în bulan?
13
4
este pestisor suta la suta.
12
3
Roberte, primărica, nu îl impozitezi pe asta? Am văzut că au scris ăștia despre tine, Roberte Șerban, că ți ai ridicat viloiul cu doua etaje la Steaua de Mare, doar cu salariul de primar. Parol? Și mai mult, că nu ai mașina pe numele tau, și că circuli cu mașina primăriei...e scumpă benzina, asa-i ? Primare, cine mai fura prin primăria ta? Că văd că te chinuiești tare sa recuperezi niște bănuți. Ai avut spor la asta până acum? E de interes public: relateaza-ne cine, ce a mai furat prin primăria ta.
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920