REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare

Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare

Mirela PASCAL 5 februarie 2023 | 00:00 3486

Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare. Aflat în arest pentru viol și trafic de persoane, Andrew Tate continuă să predea sfaturi unui număr mare de adepți, prin intermediul platformei sale online. Aceasta are peste 200 de mii de persoane înscrise din toate colțurile lumii.

Fratii Tate fac 10 milioane de dolari pe luna, din inchisoare

Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare. Jurnaliștii de la Libertatea au făcut un experiment și s-au înscris pe platforma fraților Tate, numită „Hustler’s University”. Aceasta le promite tinerilor săi adepți metode de a câștiga bani ușor și îi ademenește cu o serie de cursuri de copywriting, abilități sociale sau lecții despre criptomonede.

Printre studenți se numără inclusiv adolescenți de 14-15 ani. Prima pagină a site-ului îl arată pe Tate alături de una dintre mașinile sale și un text din care reiese cui se adresează cursurile: oricui dorește să se îmbogățească. Profesorii săi nu apar pe site, decât cu un nickname. Pentru accesul pe platformă se percepe o taxă lunară de 50 de dolari. Un simplu calcul arată că frații Tate câștigă, doar din această platformă, peste 10 milioane de dolari pe lună. Odată făcută plata, urmează un chestionar pentru a se afla abilitățile, dar și sumele de bani de care dispun studenții pentru a fi îndrumați către un grup unde au acces la clipuri video care reprezintă așa-zisele lecții.

Fratii Tate fac 10 milioane de dolari pe luna, din inchisoare

Studenții sunt îndrumați să răspundă la un chestionar care include întrebări precum: „Aveți cel puțin 10.000 de dolari pentru început? V-ați născut înainte de 2004? sau Aveți cel puțin 2.000 $ pentru a investi în afacerea dumneavoastră?”

În aplicație apare un meniu în care se găsesc clipuri cu „Lecții de viață de la Tate”, unde bărbatul pretinde că învață studenții cum să depisteze oportunitățile de făcut bani. În plus, unul dintre profesori le promite tinerilor să îi ajute să strălucească la întâlnirile cu femei, dar și să fie ași ai vânzărilor.

Pe site există o provocare a așa-numitei „masculinități pozitive”, o provocare în cursul căreia studenții sunt îndemnați să renunțe la pornografie, să își șteargă conturile de pe rețelele sociale și „să domine”. „Femeile reprezintă cea mai mare slăbiciune a bărbaților” se arată pe acest site. În mai multe locuri de pe site, bărbatul este prezentat ca fiind superior în fața femeilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fac bano ca tarfele de romance se vand pe 5 euro
2
0
E plin de pestalai si cooorve in Constanta. Ce tot atata reclama la 2 pesti. Vand femei ca o bucata de carne. Le transforma in wc-uri umane ca sa manance o paine. Alea care o fac nu au nici o scuza, pot munci foarte bine casier. Dar lenea e cucoana mare si le place sa s**a p**a e prea dulce
2
0
Pai p****i si fraieri sunt destui, numarul aurolacilor si curvelor este in crestere, asa ca ....asta e. Dar si voi, presa de tot rahatu , ii tot expuneti pe toti golanii si kurvetele care se cred vedete...inflenceri!? , nulitati absolute dar pline de tupeu si nesimtire.
11
0
10 milioane pe luna....cum dracului ati ajuns la concluzia asta daca in articol clar ca din cei 200.000 de abonati doar cei ce se hotarasc sa plateasca O SINGURA data taxa de 50 de euro participa la "cursuri". Voi speculati ca din cei 200.000 de abonati toti au platit cei 50 de euro. Vai de steau voastra cu logica curului.
11
0
m****a, iar copiezi articole?
7
0
t**e presedinte.
3
9
amarastenii disperati de societatea in care traesc pun botul la orice!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272