REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 27 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6315
16.3° Constanța Luni, 27 Martie 2023 Anul XX Nr. 6315

Frații Tate trimit presei bilete din închisoare

Frații Tate trimit presei bilete din închisoare

Cristina BĂRBUCEANU 2 februarie 2023 | 13:45 1478

Frații milionari Tristan și Andrew Tate au fost scoși din nou din arest pentru perchezitii informatice. Britanicii au fost duși joi dimineață, 2 februarie, la DIICOT pentru a li se colecta date din telefoane. La sosirea la DIICOT, cei doi frați au înmânat reporterilor prezenți două scrisori. Într-unul dintre biletele înmânate presei, Andrew Tate a susținut că este un caz politic și că nu a rănit pe nimeni.

Fratii Tate trimit presei bilete din inchisoare

Tristan și Andrew Tate au ajuns joi din nou la DIICOT pentru noi percheziții informatice în dosarul în care sunt acuzați de formare de grup infracțional organizat, viol și trafic de persoane. La sosirea la sediul DIICOT, cei doi frați au susținut că sunt nevinovați, că este un ”dosar politic”.

”Toată lumea știe că nu am rănit pe nimeni. Nu există probe și nu le arată pentru că ele nu există”, a spus Andrew Tate, în timp ce a înmânat un bilet presei.

”A fost manifestarea lor de voință, manifestarea frustrării, nu știu! Nu îmbrățișez această alegere, dar ce să fac? Să-mi cert clienții?”,a  spus avocatul fraților Tate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acolo sa moara amândoi
0
0
Jigodiile de milițieni din Voluntari,au ținut plângerile din iulie la sertar,omai și chemau pe acea pensionară tot din miliție și le îndemnau pe fete să-și retragă plângerea,iar acum când au văzut că e groasă au înaintat și ei dosarele către diicot, dar acum sunt și ei luați la puricat dar la câtă corupție este în sistem nu prea nai cred că se va întâmpla ceva.
1
0
I wanna see this kickboxing faghets fight some real niggas in prison. But there two scared pussies , thats why they barking like stry dogs.
3
0
proaste sunt romancele!!!
3
0
Toate jegurile au ajuns sa spuna ca dosarul lor este "politic" . Si nu inteleg de ce presa ii tot caracterizeaza ca fiind "fratii milionari", in loc sa le spuna pe nume - fratii infractori, agresori, abuzatori. Principala lor calitate pentru care auzim zi de zi de ei nu e cea de milionar ci cea de i*******r!
15
1
Ar trebui sa li se confiște totul și parnaie cate 25 de ani.Nu le aparține nimic ptr că nu au muncit o zi acești rechini
10
1
Sa se obisnuiasca asa, ca vor sta ceva timp la parnae. Au intrat t**e si vor iesi TATAE.
7
1
ce cauta pramatiile astea in libertate?au zis ca trebuie intrebati politicienii si judecatorii?ia intrebati-i care politicieni si judecatori, ca poate ajungeti in miezul problemei.de cine sunt protejati scursurile astea?
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
21333614235
5/49
172423372234
joker
5253282912