REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Frații Veniamin vor să ridice un imobil cu 4 etaje în zona Cazino din Mamaia

Frații Veniamin vor să ridice un imobil cu 4 etaje în zona Cazino din Mamaia

Replica API 14 februarie 2022 | 16:11 2633

Frații Lascăr și Nicolae Veniamin intenționează să construiască un imobil în stațiunea Mamaia, zona Cazino, cu regimul de înălțime P+3-4E. Planul Urbanistic de Detaliu elaborat de afaceriști se află în atenția urbaniștilor din Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism, ce se va întruni în data de 15 februarie a.c.. Cei doi frați au devenit cunoscuți după ce l-au executat silit pe fotbalistul Gică Popescu, în urmă cu câțiva ani, în urma unor tranzacții cu un teren.

Lascăr Veniamin, sursa foto: agir

Frații Lascăr și Nicole Veniamin au elaborat un Plan Urbanistic de Detaliu prin care intenționează să ridice un imobil în stațiunea Mamaia. Clădirea cu regimul de înălțime P+3-4E ar urma să fie ridicată între Palatul Regal și Cazinoul din stațiune. În PUD-ul elaborat de cei doi sunt detaliate modul de amplasare pe parcelă a construcției, indicând retragerile laterale și posterioare și față de aliniament, stabilirea accesurilor carosabile și pietonale, numărul și amplasarea locurilor de parcare, etc. PUD-ul se află în atenția Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism, ce se va întruni în data de 15 februarie a.c.. În urma observațiilor luate de membrii comisiei, proiectul va ajunge în etapa emitere aviz Arhitect șef;

Frații Veniamin l-au executat pe Gică Popescu

Lascăr și Nicolae Veniamin sunt aceiași care, în urmă cu câțiva ani, l-au executat silit pe Gică Popescu, prin firma sa Romita Imobiliare Invest, ce activa în domeniul imobiliar. A fost înființată, în aprilie 2008, de către Popescu, deținător a 75% din părțile sociale, și de italianul Pietro Chiodi, care controla 25%. Un an mai târziu, în 2009, participația lui Popescu a scăzut la 50%, restul părților sociale revenindu-le, în cote egale, lui Pietro Chiodi și Cristian Chivu, prin firma Na.Gi.Ma. Investments.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bataie de joc atat in mamaia cat si in constanta, cu betoane unul peste altul, constructii fara nici-un plan urbanistic nu a mai ramas pic de verdeata.
2
0
CONSTRUITI BA UNII PESTE ALTII PINA NU MAI PUTETI. SA RAMANETI CU COTETELE NEVANDUTE .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212