REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fulham - Manchester United 1-2. Pogba a marcat golul victoriei pentru liderul din Premier League

Fulham - Manchester United 1-2. Pogba a marcat golul victoriei pentru liderul din Premier League

Replica API 22 ianuarie 2021 | 07:09 1055

Manchester United s-a impus pe terenul lui Fulham, scor 2-1, în etapa a 18-a din Premier League (restanță).

"Diavolii roșii", aflați pe primul loc la începutul rundei, s-au văzut conduși pe tabelă după numai 5 minute. Lookman a deschis scorul pe Craven Cottage, cu un șut expediat la colțul lung, pe lângă De Gea.

Bruno Fernandes s-a aflat la un pas de egalare în minutul 21, dar șutul său s-a oprit în bară. Cavani a reușit să restabilească echilibrul pe tabelă la faza imediat următoare, după ce a profitat de o respingere nefericită a lui Areola, portarul lui Fulham. Atacantul uruguayan a fost pe fază și a împins mingea în plasă, din câțiva metri.

Paul Pogba a marcat golul victoriei pentru trupa lui Solskjaer la jumătatea reprizei a doua. Mijlocașul francez a fentat un adversar și a trimis un șut superb la colțul lung, din afara careului.

Fulham - Manchester United 1-2. Pogba a marcat golul victoriei pentru "diavolii roșii"

Fulham a alergat după egalare și a fost aproape de gol în minutul 75, când Loftus-Cheek a primit o pasă în careu și a șutat către poarta lui De Gea. Goalkeeper-ul spaniol a fost însă pe fază și a reținut balonul. Același Loftus-Cheek putea să marcheze cu 6 minute înainte de final, dar a șutat mult peste poartă, dintr-o poziție excelentă.

Gazdele au forțat egalarea până în ultima clipă. În prelungiri, Mitrovic a reluat cu capul din careul lui United, dar mingea a fost respinsă salvator în corner de fundașii lui Solskjaer. "Diavolii roșii" au rezistat presiunii și au plecat cu cele 3 puncte de pe terenul lui Fulham.

Grație victoriei din această seară, United se menține pe primul loc.Trupa lui Solksjaer are un avans de 2 puncte față de City și Leicester, care completează podiumul. Liverpool se află pe locul 4, la 6 puncte sub United, dar cu un meci mai puțin disputat. De notat că și City are un meci mai puțin disputat decât formația de pe Old Trafford, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272