REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Gabriela Firea

Gabriela Firea

Virgil STOIAN 10 iulie 2023 | 00:00 925

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a afirmat duminică, într-o postare pe Facebook, că USR nu are dreptul moral să ceară demisii în scandalul azilelor groazei pentru că acest partid susține un primar general în mandatul căruia o femeie care ieșise să facă jogging a murit sfâșiată de câini. Dar cine are dreptul moral? Poate familiile celor torturați? Sau nici ei nu au voie pentru că au cine știe ce au făcut? De demisie de onoare ați auzit, Gabriela Firea?

Gabriela Firea

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta-i m*********a aia isterică de-i ieșeau ochii din cap la TV când citea știrile pe prompter de ziceai că trăsese pe nas. Dup-aia a s**t-o cui trebuie, s-a mutat cu Pandele imediat ce i-a murit celălalt bărbat, apoi și-a băgat o sârmă-n kur să facă impresie și-n general vede voci. O cretinetă.
9
0
sarma in c*r, pandelico de tzoapa analfabeta, mars in cosciug, ca acolo iti e locul
7
0
Firuta de ai ars si pe fata si pe spate de mica si cand ai mai imbatranit te ai facut cinstita si credinceasa-Dar tot Hoata esti.
9
0
O parvenita care isi face cruci la greu, afiseaza cucernicie cu Pandele, dar calca pe cadavre. Nu stia Pandele ce se intampla in azilele (vreo 10) de la el din oras? Iar Gabi patroneaza genocidul batranilor defavorizati. Daca nu i-a pasat nici de primul barbat care o scosese din fundul tarii si a facut-o bucuresteanca, degeaba se da cucernica.
15
0
este facuta de un betiv,ce pretenti aveti
10
0
Recunoaste ca ministerul ei nu are atributii ,este asa ceva inventat pentru buzunarul ei !
12
0
numai cand o privesti in poza si o asculti la t.v. daca esti ...destept i ti dai seama ce... reprezinta acest personaj !
13
0
politica e o ...TROACA in care odata cazut te complaci in latura ,te ...amesteci in ea si in final porcii infometati te va manca ! vor rezulta escrementele lor care vor fi urat mirositoare inprstiate cautand un loc prielnic de ...dezvoltare !unele prospera dar tot mai miros ,cat siar da cu ...parfumul minciunii, tupeului si obrazniciei!
11
0
politica trebuie facuta de politicieni cu scoala de politica si nu de profesori , ingineri , soferi , doctori , ziaristi , cantareti , fotbalisti , salvamari , ospatari , hotelieri , marinari , etc . doamna firea este doar o speculanta in domeniul politic , o intrusa
12
1
DEMISIA C.URVETE CE ESTI !
15
0
Cat tupeu, cata nesimtire pe ordinara asta, infecta faptura!! Ordinaro, nu ai ce cauta in politica, si intr-un minister artifical creat si intitulat culmea culmilor ironiei, Min Familiei, fmm de calica de cea mai joasa speta!
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272