REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Gabriela Firea, audiată la Parchetul General în dosarul 10 august

Gabriela Firea, audiată la Parchetul General în dosarul 10 august

A.F. 20 ianuarie 2023 | 00:00 1464

Gabriela Firea, ministrul Familiei, este audiată la Parchetul General într-un dosar penal privind protestele din 10 august. Potrivit surselor Antena 3 CNN, Gabriela Firea a ajuns la Parchetul General în calitate de martor într-un dosar penal care îl vizează pe fostul primar Aurelian Bădulescu.

Gabriela Firea, audiata la Parchetul General in dosarul 10 augustGabriela Firea

Acesta este cercetat pentru abuz în serviciu, uz de fals şi uzurpare de calități oficiale, după ce la protestele din 10 august a decis ridicarea unor rulote şi a unor autoutilitare.

În acest dosar au fost făcute o serie de audieri, inclusiv pe 13,17 18 ianuarie. Au fost audiați inclusiv directori de la resurse umane şi un secretar general din cadrul municipiului București, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa ca acum au bucurestenii un primar cum nu viseaza nici o capitala europeana. Da,din moment ce nu e pesedist,e bun,este chiar excelent si merita inca trei mandate,dupa care sa fie pus presedintele Romaniei.
2
4
Are Gabitza alte bube-n cap in cazul asta nu pateste nimic,poate ati uitat cearta de atunci dintre G.Firea si L.Dragnea amandoi PSDisti cand Dragnea spunea ca jandarmi i-au batut pe demonstranti la ordinul prefectului capitalei lucru negat de prefect si care a enervato pe Firea la culme pentru ca prefectul era subordonat primarului capitalei,asta era stilul lasului Liviu Dragnea care actiona mereu prin alti sau dadea vina pe alti oameni din partidul lui caci Dragnea avea o puetre in PSD mai mare decat a avut Adrian Nastase in PDSR lucru la care nu se astepta nimeni.
10
2
Zece august o sa se termine ca revolutia sau mineriadele ucigasului ilici. Asa ca nu va mai agitati ! Mwie justitiei kurwite !!! Cu kkt !!!
13
1
cwrvele din media ies la raport!!!!!! poponarilor useristi, psd o sa iasa in '24!!!!!!
6
9
S-a intrat in normalitate! Rezistii, progresistii, sorosistii, au intrat in paine. Au scos pisica!! Se apropie Rotativa si tb. sa se impiedice infaptuirea ei. Ieri cu Grindeanu, azi cu Firea, zilele urmatoare probabil alti pesedisti. Apoi proteste! Un film care a mai fost derulat! Nici vorba de prescrptie, ca la altii! Dar cu furatul buletinelor de vot ale useristilor=sorosistilor la Sectorul 1, cum ramane. Protestarul- trantor ceausescu , unde e.
10
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272