REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
13.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Gabriela Firea dă semnalul schimbării în PSD: 'Dacă noi vom continua să ne bazăm politica pe un grup restrâns de persoane, riscăm să pierdem mult mai mult'

Gabriela Firea dă semnalul schimbării în PSD: 'Dacă noi vom continua să ne bazăm politica pe un grup restrâns de persoane, riscăm să pierdem mult mai mult'

Replica API 27 mai 2019 | 17:56 360

Gabriela Firea reacţionează la condamnarea lui Liviu Dragnea şi situaţia generată în partid de această decizie şi de pierderea alegerilor. Primarul Capitalei să tonul schimbării modului de funcţionare al PSD, denunţând faptul că până acum deciziile au fost luate de un grup restrâns. Dincolo de aceste reproşuri voalate pentru Dragnea, Firea face apel la înţelegere în PSD, pentru ca liderii partidului să nu se "sfâşie" între ei, scrie stiripesurse.ro

"Ne aflăm într-un moment de răscruce și avem de luat, sub presiunea evenimentelor recente, decizii importante, hotaratoare pentru evoluția noastră ca partid, dar și ca doctrină politică. Decizii care se vor rasfrânge si asupra ţării, implicit.

Trebuie să înțelegem foarte clar că este nevoie nu doar de o schimbare de persoane, ci şi a modului de a face politică.

Schimbare cerută nu numai de falimentul dovedit al felului în care a fost coordonat partidul în ultima perioadă, ci şi de transformările majore care au avut loc în societate.

Oamenii au așteptări din ce în ce mai mari, îndreptăţite, au la dispoziție instrumente prin care să comunice eficient.

Dacă noi vom continua să ne bazăm politica pe un grup restrans de persoane si nu pe o largă consultare în partid şi în societate, riscăm să pierdem mult mai mult.

Uman, regret situaţia grea prin care trece acum dl. Dragnea. Îmi pare rău şi că această situație s-a răsfrânt în mod negativ asupra Partidului Social Democrat și a societății românești în general.

PSD a avut multi simpatizanti si votanti. PSD avut multi oameni politici responsabili care au dus Romania în UE si NATO. Cred că trebuie să ne întoarcem la oameni, tineri şi seniori, să-i ascultam mai mult. Şi sigur se vor reîntoarce şi ei la noi. Important este să nu ne sfâşiem între noi, pentru putere. Solidaritatea şi învăţarea lecţiei să ne fie cuvintele de ordine", afirmă Gabriela Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fa-ti ordine in propria ograda , apoi in strada ! De acolo de unde ai plecat, acolo te intorci si ascultati-va ceasul ca a inceput sa va sune !
1
0
Sirma , unde e sirma ?
2
0
Alegerile astea au fost o premiera nationala pentru ca au aratat ca daca stii sa manipulezi si sa dezinformezi marea masa amorfa de idioti, aceasta te va vota si vei avea asigurat castigul alegerilor, dovada ca multi habar nu au pentru ce s-a votat sau diaspora care nu prea stia ce se intampla in tara decat din informatiile care ajungeau la ei atent selectionate. Daca psd-ul va lupta cu aceeasi arma va castiga daca nu, se va desfiinta! deja am auzit comentarii ca nu usr pnl nu vor face nimic cand vor veni la guvernare pentru ca vor gasi dezastru! deci trec la etapa a doua de prostire!
3
0
Romanii au votat exact ce merita!
4
0
Alta intrebare!
6
5
Unde-s Codrin,Ciordache,Nicolicea,Serban sau ,,Mitraliera" care ne radeau in fata si ne aruncau aroganti in fata :,,Pentru ca putem"? Acum am inceput si noi sa va aratam prin voturi de ce suntem in stare,stati ca rahatu-n iarba!Toate proastele si dobitocii de prin Teleorman au fost pusi in functii de conducere!Sper ca pt.PSD sa fie inceputul sfarsitului,iar altii din alte partide sa pateasca la fel daca isi bat joc de tara asta!Sa nu uitam de 10 August 2018,si acolo sa plateasca vinovatii!
10
3
pana o sa cedam puterea o sa-ti tragem o muie cu cacat ca tot vorbesti ca -ti place!
3
7
Faceti ce trebuie pentru popor. Nu pentru unii din popor cum ar fi bugetarii si politicienii. Dar cred ca acum e prea rarziu ca o sa cam cedati puterea. Peste muuuulti ani.
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389