REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Gabriela Firea face acuzații PENALE la adresa lui Liviu Dragnea: 'E abuz de putere! O minte care nu mai are demult legătură cu realitatea'

Gabriela Firea face acuzații PENALE la adresa lui Liviu Dragnea: 'E abuz de putere! O minte care nu mai are demult legătură cu realitatea'

Replica API 12 noiembrie 2018 | 00:00 201

Gabriela Firea a declarat, luni seara, că se aştepta la ”mai multă bărbăţie, în special bărbăţie politică” din partea lui Liviu Dragnea, respectiv acesta să recunoască faptul că a avut o întâlnire cu primari de sectoare despre reorganizarea administrativă a Capitalei. Firea îl acuză pe liderul PSD de ”abuz de putere” şi spune că, pentru decizii atât de importante, este necesar ca bucureştenii să fie chemaţi la referendum, conform stiripesurse.ro.

”Consider că e un abuz de putere o întâlnire cu primarii de sector. E incalificabil, nu are bărbăția să recunoască. Transmofrmarea celor 6 sectoare în UAT, așa cum vrea domnul Dragnea, ce ar însemna? Fiecare sector ar face transport doar în sectorul respectiv. Ce vom face cu rețeaua de termoficare? Va veni domnul Dragnea și va tăia din conducte.

Doar o minte care nu mai are demult legătură cu realitatea de ceva timp poate să gândească așa ceva. Cetățenii trebuie să spună dacă sunt de acord să împartă Bucureștiul în 6 orășele, ca în Beirut. Dar, acolo a fost război. Suntem și noi în război și nu ne dăm seama?

Unii dintre primarii de sector sunt de acord cu această situație neconstituțională, pe care domnul Dragnea o neagă. Conflictul politic spulberă orice rațiune. Eu sper că nu va fi adoptată Ordonanța prin care se dorește ruperea capitalei, rupând bugetul și rupând patrimoniul. Păi, înseamnă că, dacă domul Dragnea vrea, Clujul va fi împărțit în câteva orașe, Aradul, Constanța, Iașiul la fel.”, a spus Gabriela Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ATENTIE. BADESCU LAURENTIU MENEGER LA AMBULANTA CARE SPUNE CA IE PSDIST A OMORIT O FATA DIN NAVODARI INPREUNA CU NEVASTASA RELI MONSTRUL DE LA NAVODARI. SE LAUDA CA IL TINE STROE PROCURATURA VERIFICATI DATA DE 23 IULIE ORA 18. CRIMINALUL TREBUIE SA PLATEASCA. FURA BANI AMBULANTEI PRIN CONTRACTE CU PARANDARAT. ANGAJARILE SE FAC PE 3000 EURO. BADESCU LAURENTIU CRIMINALUL TREBUIE SA INTRE LA PUSCARIE. SCHIZOFRENICUL VREA SA PLATEASCA PT CRIMA
2
2
Dragnea si Stroe nu au facut nimic in tara si judet sa ii mai voteze pulea spataru. Psd la constanta o sa aiba sub 10 %
6
3
Pe astia nu stii unde sa-i incadrezi.La spital de boli mintale sau la puscarie?
9
0
Asta e paranoica, turuie numai aberatii, visuri erotice.Daca nu apare paranoia pe sticla, apare penalul Werder, daca nu-i plecat pe la Ibiza. Hotul striga hotii, se potriveste perfect infractorului cu 7 case, 2 pierdute in instanta.
7
9
inconstienta cu constienta ne va arunca in aer, acest penal v-a alege libertatea in schimbul Romaniei. arunca in aer o tara- CCR, pres dorneanu vino cu picioarele pe pamant, ptr o nenorocita de pensie manjita de sange continui, alaturi de puscarias sa ne scoti din UE?, veti fi blestemati, imprewuna cu familiile, blestemul va viza zeci de generati ale voastre.
11
4
De tot rasul ! Ma rog ...Firea a intrat si ea in febra canpaniei electorale ...probabil va candida independent ... Cert e ca aceste afirmatii pe care le dace sunt penibile ! Dar nah ..poate prinde la unii mai slabi de carte !
6
11
dracnea tradatorul,omul lui netaniahu nu stie ce sa mai faca ca sa-l linga la coaie,prin jidanescu i-a cedat rezerva nationala de aur ,ce-a facut cu ea doar el stie ,prin porcul de stroe le-a cedat apa noastra pura si buna,in locul ei porcul de stroe ne livreaza apa de dunare captata din canal,muiepesede blestematilor
13
3
Daca sunteti un ziar impartial , de ce nu vorbiti de bataia de joc de la raja : taieri de salarii , zile fara plata , viitoare concedieri....directorul doar e psd-ist ..."tara merge spre bine "
12
3
E grav, femeia asta e dusa cu capul. A iesit sa spuna ca va sustine o scurta conferinta de presa despre ceea ce face ea in Capitala si n-a facut altceva decat sa se dea in stamba, ca de obicei. A facut o fixatie pentru Dragnea... In rest, irationalitate, delir, suspiciune, orgoliu exacerbat, interpretari denaturate... tot arsenalul. Daca asta nu e paranoia, atunci aia nu e Firea...
8
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272