REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Gabriela Firea îi dă sfaturi lui Nicuşor Dan

Gabriela Firea îi dă sfaturi lui Nicuşor Dan

Replica API 6 octombrie 2020 | 21:03 1440

Gabriela Firea îl sfătuiește pe noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, să mintă mai puțin și să facă mai mult. Firea are un sfat și pentru premierul Orban: să dea bani Capitalei și să rezolve problemele orașului. Declarațiile au fost făcute înainte de ședința de luni a conducerii PSD.

Înainte de ședința PSD în care sunt analizate rezultatele alegerilor locale din 27 septembrie, Gabriela Firea a fost întrebată ce sfat are pentru noul primar al Capitalei, Nicușor Dan.

„Să mintă mai puțin, să facă mai mult, va constata că nu găsește nicio caracatiță în Primărie, va constata că sunt oameni în majoritate buni, muncitori și loiali capitalei. Hai să le punem în cârcă consultanților, poate dumnealui este de bună credință, să-l vedem la treabă”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea a comentat și declarațiile premierului Ludovic Orban despre problemele Capitalei.

„Chiar aseară premierul a recunoscut, gura păcătosului adevăr grăiește, faptul că în București nu pot fi rezolvate problemele mari lăsate de izbeliște de 30 de ani decât printr-o colaborare dintre Primărie și Guvern (...) Mă bucur că domnul Orban îmi dă, în sfârșit, dreptate. Iată că acum se găsesc și bani, totul se poate. Cetățenii au fost chinuiți un an doar ca să fiu eu scoasă din Primărie. Măcar să curgă lapte și miere, eu mi-aș dori pentru că vreau să le fie bine bureștenilor”, a precizat Firea.

Ședința a avut loc la sediul PSD, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
curva ordinara. ao fi ultima in masura sa dai sfaturi.La ce te-ai gandit, cum sa furi, sa minti, sa dezinformezi- nu tine, da sfaturi, daca te simti in masura, lui pandelica. nu prea stapaneste dansul Fa-ti cruce si noaptea ca a ramas un primar in familie
2
0
Mars fa curva prompterista la ma-ta!
9
0
cand a pierdut. Serios acum, daca pe mana uneia ca asta, Ciolacu, Grindeanu si Grupul de la Cluj a ramas PSDeaua, puteti sa puneti de coliva! Nu ca mi-ar parea rau la cum arata azi. Nici macar umbra a ceea ce era acum 20 de ani. Se impune o noua stanga. Nu de alta, dar astia care au sarit pe stravul PSDelei trebuie sa inteleaga ca nu-s de capul lor!
9
1
Mare panarama este firea asta, s-a asociat cu dana budeanu. Asta spune mult si multe: doua cordaciuni, mahalagioaice de bucuresti, venite din moldova, cu punga de plastic, SA FACA CE ??. Sa faca CIRC, MARE CIRC pe banii nostri, din sacul statului. Cat mai toleram ?? La puscarie cu tine madam firea, sarma, da. Te visezi viitor parlamentar, dupa asemenea pierdere, DEZAMAGIRE si mahalagisme ?? Partidul te TOLEREAZA, inca ?? Te agati de psd ?! Tu ti-ai facut campanie fara sigla psd, fara trandafirii oferiti de puscariasul dragnea. Tu cu dana budeanu, DA !? Rusine parasuto! Dispari!Ce credibilitate
12
3
greu sa pierzi un loc foarte cald de munca , unde stai 2 ore pe zi si bei cafea la o sueta cu consilerii , 2 ore pe zi la cafea la partid , lunch in herestrau cu sotul si apoi la televiziuni sa minti si sa dezinformezi . ajunge cu aceasta mahala si uitati o ............
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212